.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Δυναμική παρέμβαση στο ΔΣ του ΕΚΑ (βίντεο)


 

Το απόγευμα της Δευτέρας 5 Νοέμβρη πραγματοποιήθηκε δυναμική παρέμβαση, έπειτα από κάλεσμα της Αγωνιστικής Ταξικής Ενότητας στο έκτακτο ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Αθήνας.

Στο ΔΣ οι εκπρόσωποι του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού, λίγες μόλις μέρες μετά την απόφαση για απεργία στις 14 Νοέμβρη έσπευσαν να την πετάξουν στα σκουπίδια και να τρέξουν πίσω από την απόφαση της YES-EE. Συγκεκριμένα οι δυνάμεις ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ και ΕΜΕΙΣ υποστήριξαν να μην γίνει η απεργία στις 14/11.

Ταυτόχρονα οι εκπρόσωποι της ΔΑΣ (ΠΑΜΕ) στήριξαν την απεργία της ΓΣΕΕ στις 28 Νοέμβρη, δηλώνοντας πως κάποια σωματεία (όπως η ομοσπονδία οικοδομών, θα απεργήσουν και στις 14 Νοέμβρη.

Η ΑΤΕ-ΕΚΑ υποστήριξε ότι η απεργία στις 14 Νοέμβρη δεν πρέπει να ακυρωθεί και πως η απόφαση της ΓΣΕΕ συνιστά ανοιχτή υπονόμευση των αγώνων. Επίσης κάλεσε όλες τις ταξικές δυνάμεις να αποτρέψουν κάθε αντεργατική, διασπαστική και ουσιαστικά απεργοσπαστική εξέλιξη ακυρώνοντας στην πράξη τους σχεδιασμούς του Παναγόπουλου και της «Κοινωνικής Συμμαχίας».

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 5
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.