.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Συγκέντρωση στην ισραηλινή πρεσβεία Τετάρτη 12/5 6 μ.μ.


Συγκέντρωση μαχητικής καταδίκης του εντεινόμενης δολοφονικής βαρβαρότητας του κράτους του Ισραήλ κατά του λαού της Παλαιστίνης στην ανατολική Ιερουσαλήμ, στη Γάζα και στις υπόλοιπες περιοχές πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη 12 Μάη 6 μ.μ. στην πρεσβεία του Ισραήλ. Στη συγκέντρωση καλούν παλαιστινιακές οργανώσεις, κινήσεις αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και αριστερές πολιτικές οργανώσεις. Στο κάλεσμά τους του ΝΑΡ και η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση υπογραμμίζουν πως “κανείς δεν μπορεί να μένει αμέτοχος και σιωπηλός στο νέο έγκλημα που πραγματοποιεί το κράτος του Ισραήλ”.

Το κάλεσμα ΝΑΡ και νΚΑ

Συγκέντρωση στην πρεσβεία του Ισραήλ Τετάρτη 12/5, 6.00 μ.μ.

Κανείς δεν μπορεί να μένει αμέτοχος και σιωπηλός στο νέο έγκλημα που πραγματοποιεί το κράτος του Ισραήλ στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, στη Γάζα, σε όλη την κατεχόμενη Παλαιστίνη.

Το ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση και η νΚΑ καλούν στη συγκέντρωση που διοργανώνεται την Τετάρτη 12 Μάη στις 6 μ.μ. στην πρεσβεία του Ισραήλ από παλαιστινιακές οργανώσεις, κινήσεις αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και αριστερές πολιτικές οργανώσεις.

Το Σάββατο 15 Μάη στις 5 μ.μ. προγραμματίζεται πορεία προς την Ισραηλινή πρεσβεία και συγκέντρωση καταδίκης της τρομοκρατίας του κράτους το Ισραήλ.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο των λαών!
Ο λαός της Παλαιστίνης θα νικήσει!

Δείτε τις ανακοινώσεις καταγγελίας του ΝΑΡ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 70.00% ( 6
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.