.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ο καθηγητής Π. Πουλικάκος στο ΟΡΕΝ για τον κορωνοϊό και την κατάσταση στις ΗΠΑ (Βίντεο)


Κορωνοϊός: Γιατί κάποιοι νοσούν ελαφρά και άλλοι βαριά;

Ο καθηγητής Ογκολογίας του Πανεπιστημίου Mount Sinai Πουλίκος Πουλικάκος μιλάει στο τηλεοπτικό κανάλι ΟΡΕΝ από την Νέα Υόρκη για τη σχέση της κληρονομικότητας και του DNA με την εξάπλωση του κορωνοϊού, καθώς και για την κατάσταση στις ΗΠΑ.

Η συνέντευξη δόθηκε στην εκπομπή των Γ. Καραμέρου και Σπ. Χαριτάτου την Πέμπτη 2 Απριλίου 2020.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 90.00% ( 3
Συμμετοχές )



3 σχόλια στο “Ο καθηγητής Π. Πουλικάκος στο ΟΡΕΝ για τον κορωνοϊό και την κατάσταση στις ΗΠΑ (Βίντεο)

  1. Δ.Κ

    Η κατάσταση στις ΗΠΑ περιγράφεται και εδώ:
    eu.usatoday.com/2020/04/07/who-dying-coronavirus-more-black-people-die-major-cities/2961323001/
    Δεν είναι μόνο ότι νοσεί το σύστημα υγείας αλλά κύρια την πληρώνουν οι ασθενέστεροι έγχρωμοι πληθυσμοί της χώρας.
    Στη Λουζιάνα,Μίτσιγκαν,Ιλλινόις κλπ γίνεται γενοκτονία σε βάρος των έγχρωμων που λόγω φτώχιας δεν έχουν ιατρική ασφάλιση έχουν υποκείμενα νοσήματα και γενικά ζουν μέσα στην εξαθλίωση.

    Reply
  2. Σ.Τ.

    Ότι ακριβώς δηλαδή θα θέλανε να δούνε και στην Ελλάδα με δεδομένη την τραγική κατάσταση του συστήματος υγείας. Για να λένε μετά ότι ξέρογω κυβέρνηση δολοφόνων. Το αποφυγε η κυβέρνηση, και πιθανά για λόγους αυτοσυντήρησης αλλά δεν πιστεύω να ισχύει για όλους. Υπάρχουν και ικανοί και υπεύθυνοι τεχνοκράτες που θα μπορούσε μια μελλοντική κυβέρνηση ‘του βουνου’ να αξιοποιήσει. Διότι η Ελλάδα έβγαζε και βγάζει και Εφιάλτες και Σαραφηδες

    Reply
    1. Ανώνυμος

      Που συναντώνται οι νεοφιλελεύθεροι, οι εθνικιστές και ένα τμήμα των ζαίων; Συναντώνται στην περιφρόνηση τους απέναντι στον λαό και στην αγάπη τους για τις ελίτ.

      Εθνικιστές όπως ο μπολσοναρο, ο Τραμπ, ο Τζόνσον , τα κόμματα τους και οι κυβερνήσεις τους χλευάζουν τον λαό. είναι και νεοφιλελεύθεροι ταυτόχρονα. Και ακροδεξιοί (δεν θα μπορούσαν να μην ειναι αφού είναι εθνικιστές ). Αλλά και ο Κόντε στην Ιταλία, όπως και όλοι τους , φυλακίζουν τον λαό με δικαιολογία την επίδοση, ενώ αφήνουν τους μεγάλους εργασιακούς κλειστούς χώρους να δουλεύουν.

      Εθνικιστές, φιλελεδες δουλεύουν μαζί εναντίον του λαού. Μόνο ο λαός θα σώσει τον λαό. Και η αριστερά είναι μαζί με τον λαό!

      Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.