.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ο αγώνας των εργαζομένων της ΣΚΟΤ ΑΕ σήμερα στην ERTopen


Ράδιο Παντιέρα«Ράδιο Παντιέρα», 1/3/17

Η ERTopen είναι εδώ και συνεχίζει!

Στον μεγάλο αγώνα των εργαζομένων της ΣΚΟΤ ΑΕ, στις αιτίες, τα αιτήματα και τις προοπτικές του, είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα» που θα μεταδοθεί από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen το απόγευμα της Τετάρτης 1 Μαρτίου 2017, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00.

Προσκεκλημένες στο στούντιο, η Γρηγορία Ρόκα, πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων, και η Ευαγγελία Πανά, γενική γραμματέας, θα μας μιλήσουν για το ιστορικό αυτού του αγώνα καθώς και για το απαράδεκτο καθεστώς της εκ περιτροπής εργασίας –τρεις ημέρες το μήνα!- που θέλει να επιβάλει η εργοδοσία.

Μαζί με τα δεδουλευμένα που τους οφείλονται, μαζί με το δικαίωμα στη δουλειά που διεκδικούν από τις 20 Φλεβάρη έξω από το εργοστάσιο, οι εργάτριες και οι εργάτες της ΣΚΟΤ φυλάττουν παράλληλα τις Θερμοπύλες της ταξικής αξιοπρέπειας.

«Εμείς οι εργαζόμενοι της ΣΚΟΤ δεν έχουμε άλλο δρόμο παρά το δρόμο του αγώνα μας μέχρι την ακύρωση του μέτρου», δηλώνουν σε πρόσφατη (25/2/17) ανακοίνωση του σωματείου.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen το απόγευμα της Τετάρτης 1 Μαρτίου 2017, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00.

Στην παρουσίαση, σήμερα θα είναι ο Νίκος Ξηρουδάκης.

H εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα» μεταδίδεται από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen κάθε Τετάρτη απόγευμα, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00 στους 106,7 στα fm στην Αττική, καθώς και μέσω του διαδικτυακού ραδιοφώνου της ertopen.com.

Το πρόγραμμα αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5, στα Χανιά στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία καθώς και από διάφορους άλλους σταθμούς της Ελλάδας.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.