.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει τη σύλληψη του σ. Τάκη Ζώτου


Καταγγελία για τη σύλληψη του σ. Τάκη Ζώτου

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει τη σύλληψη του δικηγόρου Τάκη Ζώτου, μέλους της Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής, της ΚΕΕΡΦΑ και του ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Ο σ. Ζώτος συνελήφθη από την ΕΛΑΣ το μεσημέρι της Τετάρτης 27.12 στο Καρπενήσι, επειδή έσβηνε σύνθημα της Χ.Α. από τοίχο στην είσοδο της πόλης.

Η σύλληψη του σ. Ζώτου, για μία ενέργεια που θα έπρεπε ήδη να την έχει κάνει ο δήμος και ο περιφεριεάρχης Μπακογιάννης, δείχνει ότι, και στο Καρπενήσι οι χρυσαυγίτικοι πυρήνες στη ΕΛ.ΑΣ συνεχίζουν να δρουν με ευθύνη της κυβέρνησης Τσίπρα.

Κάτω τα χέρια από τους αντιφασίστες. Να παρθούν πίσω οι κατηγορίες ενάντια στο σ. Ζώτο. Να τελειώνουμε με τους ναζί της ΧΑ.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 4
Συμμετοχές )



5 σχόλια στο “Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει τη σύλληψη του σ. Τάκη Ζώτου

  1. ΓΚ1

    Όταν ποινικοποιείς το μπλοκάρισμα πλειστηριασμού, θεωρείς “αντιδημοκρατική αντισυγκέντρωση” μια συγκέντρωση ενάντια σε κυβερνητική φιέστα και ονομάζεις ‘τρομοκρατική οργάνωση’ μια ομάδα που απλά πέταξε μπογιές στην πρόσοψη πρεσβείας είσαι στην αρχή του τελειωτικού κατήφορου.Όταν πια συλλαμβάνεις δικηγόρο που έσβησε φασιστικά συνθήματα σε τοίχο είσαι στο τέρμα αυτού του κατήφορου και η προσγείωση σου θα είναι ανώμαλη και θορυβώδης…

    Reply
    1. ένας

      Οι θρασύδειλοι μπάτσοι δεν θα τόλμαγαν, αν δεν ήταν σίγουροι ότι υπάρχει κάλυψη από τον Τόσκα.
      Απλά σοσιαλφασίστες…..

      Reply
    2. ένας

      Eυτυχώς, τα αντιναζιστικά αντανακλαστικά υπάρχουν, και οι μνήμες είναι ζωντανές στην ελληνική κοινωνία:
      http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500186069#ref=newsroombox
      Δεν θα περάσει!
      Και οι σοσιαλφασίστες, που νομίζουν πως κάνουν παιχνιδάκια πολιτικών ισορροπιών με τα αυγά, θα έχουν κακό τέλος.

      Reply
  2. ελευθεριακός πάνθηρας *29

    ……για να μην μπερδευούμαστε σύντροφοι δεν είναι “χούντα” αλλά ο εκφασισμός της κοινωνίας οδηγεί και στη φασιστικοποίηση της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του κατεστημένου…ο αγώνας ενάντια στον φασισμό και ναζισμό είναι αγώνας απέναντι στην καπιταλιστική βαρβαρότητα….

    Reply
  3. ckouteri@gmail.com

    Όταν ένας επώνυμος πολίτης προσπαθεί να σβήσει την ντροπή ,που οι άρχοντες!!! καμάρωναν και οι μηχανισμοί (αστυνομία-εισαγγελία)αντιμετωπίζουν σαν εγκληματία ,και το κίνημα δεν αντιδρά μαζικά ,φοβάμαι πως οΦΑΣΙΣΜΟΣ θα νικήσει .
    Τάκης

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.