.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Επίσκεψη αλληλεγγύης στην Μάνδρα από σωματεία και εργατικές λέσχες (φωτορεπορτάζ)


Το πρωί της Κυριακής 26/11 σωματεία, εργατικές λέσχες και συλλογικότητες επισκέφτηκαν την Μάνδρα για να στηρίξουν έμπρακτα τους κατοίκους και να μεταφέρουν είδη πρώτης ανάγκης που έιχαν συλλέξει. Τα μέλη των συλλογικοτήτων βοήθησαν τους κατοίκους σε πρακτικές εργασίες αποκατάστασης καθώς εξακολουθούν να παραμένουν αβοήθητοί από την περιφέρεια και τις δημοτικές αρχές.

Σε ανακοίνωσή τους οι εργατικές λέσχες τονίζουν μεταξύ άλλων: «Απέναντι σε αυτούς που σε τέτοιες στιγμές φορούν την ανθρωπιστική τους μάσκα και ξεπλένουν κάθε ευθύνη που οι ίδιοι φέρουν, απέναντι στην αντικατάσταση των αναγκαί¬ων κοινωνικών υπηρεσιών από τις δράσεις κεφαλαίου, ΜΚΟ και ενόπλων δυνάμεων, να προτάξουμε στις κρίσιμες αυτές στιγμές την ταξική μας αλληλεγγύη».

Στην Μάνδρα βρέθηκαν ακόμα μέλη του Σωματείου Μισθωτών τεχνικών, του πανελληνιου σωματείου εργαζομέννω στην wind και του σωματείου εργαζομένων στην Nokia για να στηρίξουν τους κατοίκους. Τα μέλη του σωματείου μισθωτών τεχνικών πραγματοποίησαν περιοδεία και αυτοψίες.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 98.00% ( 5
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.