.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Βίντεο από την κινητοποίηση αλληλεγγύης στον Βασίλη Δημάκη


 

Ιδιαίτερα μαζική ήταν η κινητοποίηση αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 25/05 στον Βασίλη Δημάκη! Πραγματοποιήθηκε προσυγκέντρωση στο μετρό Κατεχάκη και στην συνέχεια ακολούθησε πορεία στο Υπουργείο ΠΡΟΠΟ.

Ο φοιτητής Πολιτικής Επιστήμης- κρατούμενος στον Κορυδαλλό έχει μεταχθεί παράνομα από τη γενική γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου στο υπόγειο των φυλακών, όπου δεν μπορεί να παρακολουθήσει τις σπουδές του. Ο Βασίλης συνεχίζει να κρατείται εκεί παρά τις υποσχέσεις της Νικολάου ότι βρισκόταν στην απομόνωση λόγω 14ημερης καραντίνας. Έτσι, ξεκίνησε απεργία πείνας χωρίς καν επικοινωνία με τον δικηγόρο του και φυσικά στο πλευρό του στάθηκαν καλώντας κινητοποίηση στο Υπουργείο ΠΡΟΠΟ οι συμφοιτητές του, οι δικηγόροι καθώς και η πρωτοβουλία Support Art Workers!

Δείτε στο βίντεο πλάνα από την κινητοποίηση αλληλεγγύης

… είναι ένας άνθρωπος που τον μποδίζουν να βαδίζει,είναι ένας άνθρωπος που τον αλυσοδένουνε!Από την κινητοποίηση αλληλεγγύης στον για τρίτη φορά μέσα σε 34 μέρες απεργό πείνας και δίψας Βασίλη Δημάκη έξω από το Υπουργείο ΠΡΟΠΟ. ✊ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΚΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ!#ΜένουμεΕνεργοί #Covid19Solidarity

Posted by Μένουμε Ενεργοί – υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη on Monday, May 25, 2020

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 97.14% ( 7
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.