.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


ΑΝΤΑΡΣΥΑ ρε! Παντού!


antarsya-sygrousi3

Βαρέθηκα να λέω σε ανθρώπους που με “ξέρουν”, ότι μέχρι πριν λίγο καιρό δεν θα ψήφιζα… Βαρέθηκα να εξηγώ τους λόγους. Δε γουστάρω να μου την πέφτουν οι στρατευμένοι και οι πωρωμένοι. Δε γουστάρω να απολογούμαι σε κανέναν για τους λόγους που «έκραζα χωρίς να προτείνω», κάποιες φορές. Τα έχουν προτείνει άλλοι τα όσα πιστεύω και το έχουν κάνει πολύ καλύτερα. Ούτε να χειραγωγήσω θέλω, έστω κι έναν άνθρωπο, ούτε να πείσω κάποιον για οτιδήποτε. Μακάρι να μπορούσα να πειστώ εγώ για πολλά πράγματα….

Κι ο Βενιζέλος, ο Σαμαράς, ο Κουβέλης, οι κομματικοί τους στρατοί, κάποιοι στόκοι πολιτικοϊδεολογικών χώρων υποτιθέμενων ευρωπαϊστών αριστερών και τα αποδέλοιπα των φασιστοειδών, υπάρχει περίπτωση να με πείσουν για κάτι. Αν συνεχίσουν όλοι μαζί να την πέφτουν στην Αριστερά της ρήξης και της ανατροπής, να δείχνουν τόσο έντονα την ενόχλησή τους για την ύπαρξή της, να επιμένουν στη ρίψη λάσπης εναντίον της, με πείθουν να πάω να την ξαναψηφίσω, τώρα στις 25 του Γενάρη.

Κι αν το κάνω εγώ, σημαίνει ότι θα έχουν πείσει και άλλους να το κάνουν. Μου αρέσουν τα τσογλάνια που ρίχνουν κλωτσιές στα σάπια. Δε θέλει και πολύ να γυρίσει το μυαλό του ανθρώπου, ειδικά όταν τον εκνευρίζουν εκείνοι που σιχαίνεται.

Τα «τσογλάνια» αυτά λοιπόν θα ψηφίσω. Που ήταν δίπλα μας στους αγώνες μας, που βρίσκονταν παντού όπου υπήρχε δρόμος, πορεία, διαδήλωση.
ΑΝΤΑΡΣΥΑ ρε! Παντού!

George Wolf

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 84.00% ( 5
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.