.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Επίθεση φασιστών στην κατάληψη ΠΙΚΠΑ στα Πετράλωνα


Το βράδυ της Κυριακής 24 Ιούνη έγινε επίθεση στην κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ από 20-30 φασίστες με πέτρες και μολότοφ. Η τοπική επιτροπή ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πετραλώνων- Θησείου- Κουκακίου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Η Τοπική Επιτροπή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πετραλώνων-Κουκακίου-Νέου Κόσμου και Θησείου καταγγέλλει τη φασιστική επίθεση που δέχτηκε ο αυτοδιαχειριζόμενος χώρος ΠΙΚΠΑ στα Άνω Πετράλωνα σήμερα 24 Ιούνη το βράδυ.

Μετά την προκλητική δήλωση Μπαρμπαρούση στη Βουλή και τον εθνικιστικό κουρνιαχτό που έχει σηκωθεί με πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας και των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, οι φασίστες επιχειρούν να εκμεταλλευτούν την όλη κατάσταση. Τεράστιες ευθύνες έχει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και η αστυνομία του Τόσκα με την εγκληματική της ανοχή προς τους φασίστες.

Φασιστική ομάδα με εθνικιστικά σύμβολα και συνθήματα επιτέθηκε στο χώρο του ΠΙΚΠΑ, πέταξε πέτρες και μολότοφ και χτύπησε σοβαρά ένα σύντροφο. Οι φασίστες μετά την επίθεση τράπηκαν σε φυγή προς τον ηλεκτρικό σταθμό. Η αστυνομία που βρισκόταν πολύ κοντά στο περιστατικό συνέλαβε 3 αντιφασίστες.

Να απελευθερωθούν άμεσα οι προσαχθέντες
Στηρίζουμε τον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο ΠΙΚΠΑ
Συμμετέχουμε στις άμεσες κινητοποιήσεις ενάντια στη φασιστική επίθεση
Κλείστε επιτέλους φυλακή τη Χρυσή Αυγή
Ποτέ ξανά φασισμός

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 5
Συμμετοχές )



2 σχόλια στο “Επίθεση φασιστών στην κατάληψη ΠΙΚΠΑ στα Πετράλωνα

    1. μεταβατικος σοσιαλιστης

      Μην ξεχασεις να ψεκασεις ψηλε.

      Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.