.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Έξω η Χρυσή Αυγή από το Κορωπί -Ούτε σπιθαμή γης στους φασίστες! [upd]


ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ανατολικής Αττικής

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ανατολικής Αττικής καταγγέλλει τη διεξαγωγή “επετειακής” συγκέντρωσης από τη ΧΑ στο Κορωπί την 21η Απριλίου.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η εκδήλωση αυτή θα αποτελεί όχι μόνο ύμνο προς τη δικτατορία, αλλά κάλεσμα για μια εκστρατεία μίσους και εφαλτήριο επιθέσεων ενάντια σε εργαζόμενους, μετανάστες, οποιονδήποτε δεν χωράει στις νεοναζιστικές αφηγήσεις τους.

Καταγγέλλει αντίστοιχα τη Δημοτική αρχή Κορωπίου και το δήμαρχο Κιούση που παραχώρησε γη και ύδωρ στους υπόδικους δολοφόνους της ΧΑ, διαθέτοντάς τους δημοτικό χώρο για την διεξαγωγή της εκδήλωσης μίσους τους.

Είναι υπεύθυνοι για το γεγονός ότι δίνουν χώρο σε μια νεοναζιστική οργάνωση υπεύθυνη για αμέτρητες επιθέσεις και φόνους. Αλλά ταυτόχρονα θα είναι υπόλογοι και για την όποια έξαρση βίας προκληθεί στην περιοχή από τους μαχαιροβγάλτες που αυτή τη στιγμή νομιμοποιούν.

Καλούμε το δήμαρχο Κορωπίου έστω και τώρα να ακυρώσει την παραχώρηση της αίθουσας.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ανατολικής Αττικής καλεί σε ξεσηκωμό και κινητοποίηση για τη ματαίωση της ναζιστοσύναξης και θα στηρίξει σχετικές πρωτοβουλίες μαζικών και πολιτικών φορέων

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Προσθήκη: Μετά τις αντιδράσεις, η δημοτική αρχή του Δήμου Κρωπίας πήρε πίσω την άδεια στη ΧΑ, με το πρόσχημα της “σημείωσης σε άτυπο ημερολόγιο εκδηλώσεων υπηρεσίας του Δήμου” και της ”μη έγκαιρης ενημέρωσης του δημάρχου”.

Σε κάθε περίπτωση, ο κόσμος του αγώνα και το αντιφασιστικό κίνημα παραμένει σε επιφυλακή απέναντι στο ενδεχόμενο να επιχειρηθεί η ναζιστοσύναξη σε άλλο χώρο της περιοχής.

Αναλυτικά η σημερινή ανακοίνωση του Δήμου Κρωπίας έχει ως εξής:

Σχετικά με δημοσιεύματα και αντιδράσεις για εκδήλωση περιφερειακής παράταξης –ενόψει Περιφερειακών Εκλογών 2019 -που φέρεται να έχει εξασφαλίσει την αίθουσα του Αμφιθεάτρου του Δημαρχείου Κρωπίας με ημερομηνία εκδήλωσης που συμπίπτει με την ημέρα του Στρατιωτικού Πραξικοπήματος της Δικτατορίας της 21ης Απριλίου 1967 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση από το Δήμο Κρωπίας:

«Δεν έχει δοθεί άδεια από το Δήμο Κρωπίας για την εκδήλωση της περιφερειακής παράταξης «Ελληνική Αυγή» με ημερομηνία την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κρωπίας.

Υπήρξε προφορικό αίτημα και σημείωση σε άτυπο ημερολόγιο εκδηλώσεων υπηρεσίας του Δήμου που όμως δεν τέθηκε εγκαίρως υπόψη του Δημάρχου Κρωπίας.

Είναι αυτονόητο ότι η αίτηση αυτή δεν εγκρίθηκε. Η Δημοτική Αρχή Κρωπίας είναι ανεξάρτητη. Ως γνωστόν, δεν υποστηρίζεται από κόμματα και δε μετέχει του πολιτικού και επικοινωνιακού σχεδιασμού κομμάτων. Έχει «κόμμα υποστήριξης» το Κορωπί και τους δημότες του και το γνωρίζουν όλοι».

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 6
Συμμετοχές )



Ένα σχόλιο στο “Έξω η Χρυσή Αυγή από το Κορωπί -Ούτε σπιθαμή γης στους φασίστες! [upd]

  1. athman66

    Πώς κάνουν όλοι οι ..τοπικοί άρχοντες όταν αποκαλύπτονται οι “αθώες” πλάγιες διαδρομές σιγονταρίσματος της οργάνωσης δολοφόνων της Χ.Α. Δεν ήξεραν, δε ρώταγαν;;; Μόλις το πάρουν …χαμπάρι τοπικές κινήσεις, πολιτικές οργανώσεις κλπ., ανακρούουν – και καλά – πρύμνα, κάνουν τον αδαή και τον ανήξερο. Σαν πολύ δούλεμα, μου φαίνεται, απαιτείται διαρκής επαγρύπνιση και προσοχή… Ούτε ψωμί, ούτε νερό στους δολοφόνους του Φύσσα και του Λουκμάν, στα ορφανά του Ναζισμού… Και ανοιχτό ξεμπρόστιασμα όσων τους κάνουν τα “καλά θελήματα” και τις ¨πολιτικές πλάτες”, γιατί περί αυτού πρόκειται. Ούτε στην Κρωπία, ούτε πουθενά – τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά!!! Και εννοούμε κάθε είδους παρόμοια …μπουμπούκια: Βελόπουλους κλπ.

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.