.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Φοιτητική πορεία προς τη ΓΑΔΑ για τα γεγονότα στην ΑΣΟΕΕ, Τετάρτη 26/02


Φοιτητική πορεία διαμαρτυρίας αύριο Τετάρτη 26/02 προς τη ΓΑΔΑ με προσυγκέντρωση στις 17:00 στην ΑΣΟΕΕ. Η πορεία θα ξεκινήσει μετά την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης του Φ.Σ. ΑΣΟΕΕ. Αντίστοιχες πορείες για αύριο έχουν ήδη δρομολογηθεί σε Πάτρα, Χανιά, Γιάννενα.

Το κάλεσμα των φοιτητών αναφέρει:

Τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, άντρας ο οποίος ανήκει στο τμήμα της Ασφάλειας της ΕΛ.ΑΣ. βρισκόταν χωρίς κανέναν απολύτως λόγο μέσα στη σχολή της ΑΣΟΕΕ. Όταν έγινε αντιληπτός από φοιτητές οι οποίοι ζήτησαν την αποχώρησή του από το χώρο της σχολής, εκείνος τράβηξε το όπλο του απειλώντας τους, μέχρι να εκκινήσει επιχείρηση «διάσωσής» του από τα ΜΑΤ. Η συντεταγμένη προσπάθεια συγκάλυψης του γεγονότος από τα ΜΜΕ αγγίζει τα όρια της χυδαιότητας και της χωρίς προσχήματα στήριξης της κυβέρνησης του Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας. Το όπλο του ασφαλίτη έγινε από τα δημοσιεύματα των ΜΜΕ «ακόμη μία φορά αναίτια επίθεση στην αστυνομία. Για ακόμη μία φορά επιχειρείται η στρέβλωση της κοινής γνώμης μέσα από ψέματα και λασπολογίες. Όλη η κοινωνία πρέπει να γνωρίζει ότι τα παιδιά τους που φοιτούν στα ελληνικά πανεπιστήμια με αυτή την κυβέρνηση μπορούν να έρθουν αντιμέτωπα με το όπλο ενός αστυνομικού που θα αποφασίσει να περάσει ένα πρωί μία βόλτα από τα πανεπιστήμια. Ας σκεφτούμε τί θα μπορούσε να είχε συμβεί σε ένα δημόσιο χώρο Πανεπιστημίου με εκατοντάδες κόσμο στη θέα ενός όπλου. Τίποτα από αυτά δεν είναι τυχαίο.

Όλα αυτά την ίδια στιγμή που οι εκατοντάδες φοιτητές αποχωρούσαν από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετά την πανηγυρική αθώωση των 2 φοιτητών που συνελήφθησαν το περασμένο χρονικό διάστημα στην ΑΣΟΕΕ, μετά από το lock-out της Πρυτανείας και την κατασταλτική παρέμβαση των ΜΑΤ. Για ακόμη μία φορά επιχειρήθηκε να στηθεί μία σκευωρία εις βάρος του φοιτητικού κινήματος, με στημένη δικογραφία από μεριάς Ελληνικής Αστυνομίας και κράτους, ανυπόστατες κατηγορίες ενάντια στους 2 αγωνιστές για να επικρατήσει η τρομοκρατία και το δόγμα της καταστολής. Το τράβηγμα του όπλου από τον άνδρα της ασφάλειας σήμερα στην ΑΣΟΕΕ ήρθε ως συνέχεια της εξοργιστικής παραδοχής του αστυνομικού της ΟΠΚΕ, μάρτυρα κατηγορίας στη σημερινή δίκη, ότι «το 90% της υπηρεσίας χρησιμοποιεί προσωπικό εξοπλισμό από πτυσσόμενα μη εγκεκριμένα γκλομπ που βρίσκει στο εμπόριο».

Το χτύπημα στην φοιτητιώσα νεολαία είναι κομβικής σημασίας, καθώς πολλές φορές έχει αποτελέσει δύναμη αντίστασης των κυβερνητικών πολιτικών. Από την κατάργηση του Ασύλου μέσα στο καλοκαίρι μέχρι την επιχείρηση διάλυσης των συλλόγων, των οργάνων και των δομών τους, το ίδιο το έγγραφο της ΕΛΑΣ που δόθηκε στη δημοσιότητα για τα επιχειρησιακά πλάνα της αστυνομίας εντός των Πανεπιστημιακών χώρων, οι «βόλτες» μεικτών δυνάμεων καταστολής απρόκλητα έξω από τις σχολές ή τον προαύλιο χώρο τους (πχ Πάντειος), η ανοχή του δικαστικού μηχανισμού απέναντι σε αντισυνταγματικές πρακτικές εισβολής σε σπίτια χωρίς εντάλματα συνδεδεμένα με τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα και το υπό προετοιμασία νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις δείχνουν ξεκάθαρα το στόχο. Στόχος είναι η καταστολή οποιουδήποτε αγωνίζεται με οποιονδήποτε τρόπο, η διάλυση της δυνατότητας των φοιτητών και του κινήματος να οργανώνονται και να νικούν, μπαίνοντας εμπόδιο στα σχέδια και την πολιτική τους. Η κυβέρνηση της ΝΔ προσπαθεί να τρομοκρατήσει τον αγωνιζόμενο λαό και τη νεολαία, καταργώντας κεκτημένα των φοιτητών αλλά και κάθε έννοια δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών και θέτοντας επί τάπιτος ακόμα και ζητήματα φόβου του να βρίσκεσαι απλώς στη σχολή σου, υπερβαίνοντας κατά πολύ τα όρια της νομιμότητας.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουμε γίνει μάρτυρες της υλοποίησης της αναβαθμισμένης κατασταλτικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Η ΝΔ, επιδίδεται σε μία πρακτική βίας-με βάση και το νέο σχέδιο Χρυσοχοϊδη, την ώρα που διαλύει το ασφαλιστικό σύστημα, αναιρεί κεκτημένα εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα και επιτίθεται ευθέως στην προοπτική και το μέλλον της νεολαίας συνεχίζοντας τις αναδιαρθρώσεις στην εκπαίδευση (κατάργηση ασύλου, εξίσωση πτυχίων ΑΕΙ με αυτά των ιδιωτικών κολλεγίων, αξιολόγηση ιδρυμάτων και σύνδεσή της με την χρηματοδότηση, μεγαλύτερη πρόσδεση του πανεπιστημίου στις επιταγές τις αγοράς, ενώ επίκεινται διαγραφές φοιτητών, εξαγγελίες για κρατική παρέμβαση στην λειτουργία των φοιτητικών συλλόγων, μειώσεις εισακτέων κ.α).

Καταγγέλλουμε οποιαδήποτε απόπειρα κατάργησης του Πανεπιστημιακού Ασύλου, πρακτική που πλέον απειλεί ευθέως την σωματική ακεραιότητα των φοιτητών. Η παρουσία δυνάμεων της Ασφάλειας στις σχολές μας είναι βγαλμένη από τις πιο σκοτεινές σελίδες της ιστορίας αυτού του τόπου, εποχές που οι έννοιες δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθερία είχαν καταργηθεί με τη βία. Δηλώνουμε ότι το φοιτητικό κίνημα δεν τρομοκρατείται, δεν ποινικοποιείται και δεν καταστέλλεται. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη μέσα από τους φοιτητικούς μας συλλόγους, τις διαδικασίες και τις κινητοποιήσεις που αποφασίζουμε μέχρι να κλειδώσουμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τα αναχρονιστικά τους μέτρα.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΑΔΑ ΜΕ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΣΟΕΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26/2 ΣΤΙΣ 17:00

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 3
Συμμετοχές )



17 σχόλια στο “Φοιτητική πορεία προς τη ΓΑΔΑ για τα γεγονότα στην ΑΣΟΕΕ, Τετάρτη 26/02

    1. Red

      Παραθέτω το “επίμαχο σημείο”:
      Ανακοίνωση Φ.Σ.:
      “Όταν έγινε αντιληπτός από φοιτητές οι οποίοι ζήτησαν την αποχώρησή του από το χώρο της σχολής, εκείνος τράβηξε το όπλο του απειλώντας τους, μέχρι να εκκινήσει επιχείρηση «διάσωσής» του από τα ΜΑΤ.”

      Ανακοίνωση Αυτοδιαχ. Στεκιού ΑΣΟΕΕ:
      “Όταν του ζητήθηκε ο λόγος απάντησε ότι είναι από την ελληνική αστυνομία. Μέσα στον πανικό του πέταξε το υπηρεσιακό του κράνος και αυτοεγκλωβίστηκε σε ένα μικρό διάδρομο του κάτω προαυλίου της ΑΣΟΕΕ. Εκείνη την ώρα αντανακλαστικά τράβηξε το υπηρεσιακό του όπλο. Με το ελεύθερο χέρι του χρησιμοποίησε το κινητό του για να καλέσει ενισχύσεις.”

      Δεν διακρίνω διαφορές ανάμεσα στις δύο ανακοινώσεις. Απλώς η ανακοίνωση του Στεκιού είναι πιο λεπτομερής καθώς κάποια μέλη του ήταν μπροστά στο περιστατικό. Απο’κει και πέρα η κάθε ανακοίνωση έχει τα δικά της χαρακτηριστικά και προτάγματα (η ανακοίνωση του Φ.Σ. αναφέρεται στα lockout, το άσυλο, συλλήψεις φοιτητών ενώ η ανακοίνωση του στεκιού αναφέρεται στους μετανάστες μικροπωλητές κλπ). Το περιστατικό είναι ένα: ασφαλίτης τράβηξε όπλο μέσα σε σχολή εναντίον φοιτητών και συγκεντρωμένων.

      Reply
  1. Left G700

    Φίλε μου Red,

    Ίσως δεν διάβασες όσο πρέπει προσεκτικά. Οι διαφορές που αναφέρεις είναι όντως ασήμαντες. Μόνο ένας εξαιρετικά κακόπιστος και αριστερός πολιτικάντης τού κερατά θα στεκόταν σε τρίχες κλωστούλες για να τις κάνει τριχιά παλαμάρι. Κι εγώ δεν είμαι τίποτε από αυτά. Αναφέρομαι στην εξής διαφορά που δεν τη λες και μικρή:

    Ανακοίνωση της αναρχίας (μη μου πεις ότι είναι κάτι άλλο το “Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι της ΑΣΟΕΕ”, γιατί πολύ θα με στενοχωρήσεις… :-) ):

    Από την αρχή του έτους οι μετανάστες μικροπωλητές επιδιώκουν την εδραίωση τους στο πεζοδρόμιο της ΑΣΟΕΕ. Αλληλέγγυος κόσμος από τον ευρύτερο αναρχικό/αντιεξoυσιαστικό χώρo, σε συνεννόηση μαζί τους βρίσκεται στο προαύλιο πραγματοποιώντας μικροφωνικές αλληλεγγύης, μοιράζοντας κείμενα και περιφρουρώντας το δημόσιο πεδίο. Όσο καιρό συμβαίνει αυτό, η αστυνομία επιχειρεί κατασταλτικούς σχεδιασμούς αυξομειούμενης έντασης με την παρουσία κάθε λογής μπάτσων (ΜΑΤ, ΟΠΚΕ ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ, ασφαλίτες, στατικές δυνάμεις περιμετρικά της σχολής), αποδεικνύοντας την εμμονή της απέναντι στους μετανάστες μικροπωλητές, έχοντας επιστρατεύσει μέχρι και δύο drones. Σήμερα αντιμετωπίσαμε κάτι διαφορετικό από τις σχεδόν καθημερινές επιχειρήσεις που λαμβάνουν χώρα στη σχολή. Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, αντιληφθήκαμε ένα άτομο να σταθμεύει τη μηχανή του μπροστά από τους πάγκους των μικροπωλητών στην κεντρική είσοδο της ΑΣΟΕΕ (ντυμένος με πολιτικά ρούχα έχοντας μόνο το υπηρεσιακό του κράνος), και να προπηλακίζει μετανάστη μικροπωλητή, μεταξύ άλλων λέγοντάς του ” Δικά σου τα τσιγάρα; Πάρτα και φύγε από τη σχολή”. Όταν του ζητήθηκε ο λόγος απάντησε ότι είναι από την ελληνική αστυνομία, βάζοντάς το στα πόδια.

    Ανακοίνωση του ΦΣ ΑΣΟΕΕ:

    Τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, άντρας ο οποίος ανήκει στο τμήμα της Ασφάλειας της ΕΛ.ΑΣ. βρισκόταν χωρίς κανέναν απολύτως λόγο μέσα στη σχολή της ΑΣΟΕΕ.

    Σύμφωνα με την αναρχοαυτονομία ο μπάτσος ζήτησε (προφανώς όχι “με το σεις και με το σας”) από μετανάστη μικροπωλητή να “την κάνει”. Του την πέσανε τα ανάρχια και μετά τα πράγματα πήραν το δρόμο τους.

    Σύμφωνα με το ΦΣ της ΑΣΟΕΕ ο μπάτσος “βρισκόταν χωρίς κανέναν απολύτως λόγο μέσα στη σχολή της ΑΣΟΕΕ”.

    Η τα ανάρχια λένε ψέματα ή λένε αλήθεια και ο ΦΣ τους καλύπτει. Για το πρώτο δεν δίνω δεκαράκι τσακιστό. Ούτε καφέ δει πίνω με δαύτους. Για το δεύτερο κλωτσάω σαν μουλάρι. Όπως οποιοσδήποτε νορμάλ αριστερός (που δεν έχει χάσει ακόμα το μυαλό του και τον προσανατολισμό του) όταν τού συμβαίνει να βλέπει αριστερούς να γίνονται ουρά και πλυντήριο της αναρχίας…

    Reply
    1. kokkiniotis

      Ενημερωτικά, στην Παντιέρα αποφεύγουμε να γίνουμε πλυντήριο της αστυνομίας.

      Reply
      1. Left G700

        Φίλε kokkiniotis,

        Εξ ίσου ενημερωτικά (αλλά αυτή τη φορά σωστά), εγώ πρότεινα να μη γίνονται οι ΦΣ, εν προκειμένω, πλυντήριο της αναρχίας. Και δεν επικαλέστηκα κανένα ντοκουμέντο “της αστυνομίας”. Επικαλέστηκα ντοκουμέντο της αναρχίας (άλλο ζήτημα αν σε αυτήν μπαινοβγαίνουν και άνθρωποι της αστυνομίας όπως έχουμε δει ζωντανά και σε βίντεο να συμβαίνει σε διάφορες διαδηλώσεις…).

        Αυτά, ενημερωτικά.

        Reply
        1. kokkiniotis

          σε ενοχλούν οι αναρχικοί στις σχολές αλλά όχι οι μπάτσοι.

        2. Left G700

          Φίλε kokkiniotis,

          Προσβάλλεις και μειώνεις τον εαυτό σου με αυτό το σχόλιο. Και προσφέρεις και μια ακόμα απόδειξη του αναμφισβήτητου γεγονότος ότι η αριστερίστικη σκέψη είναι πρώτ’ απ’ όλα και πάνω απ’ όλα μια εξαιρετικά φτωχή πολιτική σκέψη.

        3. kokkiniotis

          απαντώ εδώ στο σχόλιό σου των 20:17. Θεωρείς αναμφισβήτητο ότι είμαι αριστεριστής και επίσης ότι έχω φτωχή πολιτική σκέψη. Έχεις κάθε δικαίωμα να το παρουσιάζεις αυτό ως γνώμη σου και όχι ως γεγονός αναμφισβήτητο. Αντίθετα, αναμφισβήτητο είναι ότι ενώ αστυνομικός έβγαλε όπλο μέσα στην ΑΣΟΕΕ -φιγουράρει σε διάφορες πόζες στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν- εσύ λες …έξω οι αναρχικοί από τις σχολές!

        4. ΑΩ

          Εξίσου ενημερωτικά, “προτείνεις” ότι και η ΔΑΠ/ΟΝΝΕΔ. Όπως και στο προσφυγικό.
          Αυτά, ενημερωτικά.

    2. Θεοδωρος Σαμιωτακης

      Λεφτ κακώς αρχίζεις κ κάνεις ρεπορταζ για το που ήταν ο αστυνομικός.Για την οικονομία της κουβέντσς σου λέω οτι έχεις δίκιο για το το έγινε .Ε και; Το ” ζουμί” είναι οτι βρεθηκε αστυνομικός κραδαίνοντας κουμπουρι στο προαύλιο.Αδιαφορώ το πως και το γιατί .Αν δεν σταθούμε απέναντι σε αυτο και αρχισουμε να ψάχνουμε άλλοθι την βάψαμε.Άλλωστε η κρατικη καταστολή υπάρχει γιατι προστατεύει απο τον εχθρο λαό ενα αδικο κ απάνθρωπο συστημα κσι οχι γιατι ο Μήτσος από τα εξαρχεια έκανε( η σκοπευει να κάνει επεισόδεια) .Μην χανουμε το σημαντικο για να δουμε λεπτομερειες

      Reply
      1. Ανώνυμος

        Τον λεφτ και αν ζυμώνεις, το ζυμωτηρι σου χαλάς. Χαμένα παν τα λόγια σου, χαμένη και η προσπάθεια.

        Reply
      2. Left G700

        Φίλε μου Θεόδωρε Σαμιωτάκη,

        Πέρασες ξυστά από την ουσία τού σχολίου μου (ξυστά που λέει ο λόγος: στην πραγματικότητα πέρασες παρα τρίχα και εκατό ελέφαντες). Η ουσία τού σχολίου μου δεν είναι κανένα “άλλοθι” όπως κατάλαβες (και όπως, προφανώς, κατάλαβε και ο kokkiniotis). Η ουσία τού σχολίου μου είναι γραμμένη φαρδια-πλατιά, οριζοντίως και καθέτως: να μη γίνεται η Αριστερά ουρά και πλυντήριο της αναρχίας.

        Τελεία.

        Και παύλα.

        Reply
        1. ΑΩ

          Η ουσία του σχολίου σου είναι: να γίνεται η Αριστερά ουρά της κυβέρνηση και πλυντήριο της ακροδεξιάς.
          Την ίδια άποψη έχεις και στο προσφυγικό.
          “Λεφτ” δεν είσαι ούτε για πλάκα

  2. Left G700

    ΔΙΟΡΘΩΣΗ

    Ούτε καφέ δει πίνω με δαύτους. = Ούτε καφέ δεν πίνω με δαύτους.

    Reply
  3. Κώστας

    Οι διαφορές που εντοπίζει ο λεφτ μου δημιουργούν διάφορες σκέψεις. Αρχικά καλά θα κάνει να μιλάει ανοιχτα και όχι με τρόπο που να του επιτρέπει να μπορεί να το στρίψει. Να μας πει αν αναγνωρίζει ως θεμιτό λόγο ή έστω ως θεμιτό πρόσχημα που αφού δεν “καθαρίζει” το κίνημα και η αριστερά θα το εκμεταλλευτεί η αστυνομία και η κυβέρνηση, το εμπόριο … τσάντας και dvd έξω από την ΑΣΟΕΕ για την παρουσία της αστυνομίας

    Του “λεφτ”, νομίζω, δεν του αρκεί το οτι ο ΦΣ δεν αναφέρεται στο περιστατικό με τον μικροπωλητή. Θεωρεί πως πρέπει ο ΦΣ και η αριστερά της σχολής να ειναι ΡΗΤΑ κατά του παραεμπορίου δηλ κατά των εργαζόμενων που πουλάνε τσάντες και dvd ή και τσιγάρα και ή να “καθαρίσουν” ή να δεχτούν πως θα “καθαρίσει” η αστυνομία . Θεωρεί, νομίζω, πως πρέπει να αναγνωρίσουμε κάποιο δίκιο στο πρόσχημα, σε ένα από τα προσχήματα, της κατασταλτικής επίθεσης που έχουν συμβάλλει στην ειδική στοχοποίηση της ΑΣΟΕΕ σαν σύμβολο της κατασταλτικής επίθεσης στο φοιτητικό κίνημα, την νεολαία και τον λαό.

    Η παρουσία λοιπόν ενός μπάτσου στην ΑΣΟΕΕ δεν υπάρχει λόγος να είναι για έναν και μόνο λόγο. Είναι ένα πάγιο μέτωπο αυτό που περιλαμβάνει πολλά, πάρα πολλά. Περιλαμβάνει την πραγματικότητα ενος ιστορικού μαζικού Φοιτητικού Συλλογου απονεκρωμένου και προβληματικού με ονομα (“Σωτήρης Πέτρουλας” ) και ιστορία που ενοχλεί το κράτος. Περιλαμβάνει το πανεπιστημιακό άσυλο. Περιλαμβάνει την κανονικοποίηση και την πλήρη ανοχή του κράτους στο εμπόριο ναρκωτικών αλλά όχι … γυναικείας τσάντας. Περιλαμβάνει την πραγματικότητα ενός business school με αντιδραστική διοίκηση και πρωτοπόρο ρόλο στο προχώρημα με διάφορους τρόπους της αναδιάρθρωσης. Ένας μπάτσος λοιπον πάει την ΑΣΟΕΕ χωρίς ντε και καλά μια αντζέντα. Μπορει να τραμπουκίσει μετανάστες εργαζόμενους μικροπωλητές, μπορει να κόψει κίνηση αριστερών και συνδικαλιστών, μπορεί να προστατέψει τίποτα καλόπαιδα που δεν πουλάνε γυναικείες τσάντες, μπορεί μπορεί μπορεί.

    Τώρα αν ο ΦΣ, λογικά και τα σχήματα που παρεμβαίνουν, έκριναν πως δεν θέλουν να αναφέρουν το θέμα του μικροπωλητή είναι μια συνδικαλιστική τους εκτίμηση που εγώ δεν μπορώ να την κρίνω. Δεν μπορώ να κρίνω δηλ την ειδική σημασία της ξενοφοβίας και της προσχηματικής επίθεσης στους μικροπωλητές εργαζόμενους μετανάστες στην συγκεκριμένη κατασταλτική επίθεση στην ΑΣΟΕΕ και σαφώς έχω πολιτική εμπιστοσύνη στην Ενωτική Πρωτοβουλία ΑΣΟΕΕ που σε δικό της κείμενο, αξίζει να σημειωθεί, είχε αναφερθεί στο θέμα του μικροπωλητή. Δεν νομίζω άλλωστε να υπάρχει αμφιβολία πως η Ενωτική Πρωτοβουλία και οσοι την απαρτίζουν έχουν θέσεις πως η επίθεση του κράτους στους μικροπωλητές είναι προσχηματική και ξενοφοβική και οι μικροπωλητές στοχοποιημένοι εργαζομενοι

    Κώστας

    Reply
    1. Left G700

      Καλός ο δεκάρικός σου (θα ήταν ακόμα καλύτερος αν είχε πιο νορμάλ σύνταξη και δεν ξέχναγε ότι στην ελληνική γλώσσα, όπως και σε όλες τις γλώσσες τού κόσμου υπάρχουν και σημεία στίξης). Αλλά με αφήνει παγερά (πάγος λέμε) αδιάφορο διότι δεν περιέχει την ταμπακιέρα. Αυτό δηλαδή που επισήμανα εγώ, την ψεματούρα και τη διαστρέβλωση από τον ΦΣ του τι συνέβη, κάτι για το οποίο κάνει την πάπια και δεν μας δίνει την παραμικρή εξήγηση (Τώρα αν ο ΦΣ, λογικά και τα σχήματα που παρεμβαίνουν, έκριναν πως δεν θέλουν να αναφέρουν το θέμα του μικροπωλητή είναι μια συνδικαλιστική τους εκτίμηση που εγώ δεν μπορώ να την κρίνω).

      Τώρα μπορείς να γυρίσεις την κασέτα από την άλλη πλευρά.

      Να βάλω όμως κι εγώ τη δική μου, να πατσίσουμε: έξω η αναρχία από τις σχολές!

      Reply
    2. Κώστας

      Οταν λοιπόν πας με τους φίλους σου τους μπάτσους να βγάλετε την αναρχία από τις σχολές θα μας βρεις απέναντι σου

      Φιλάκια

      Κώστας

      Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.