.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!! Πρωτοφανές! Απολύουν εργαζόμενο στο Δημόσιο για συνδικαλιστική δράση!!!


Για πρώτη φορά, μετά την πτώση της λαομίσητης δικτατορίας, απόλυση εργαζόμενου συνδικαλιστή από το Δημόσιο εξαιτίας της συνδικαλιστικής του δράσης.

Με παραγγελία του πρύτανη του ΕΚΠΑ, ο αγωνιστής Δημήτρης Αντωνίου, μέλος της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Διοικητικών Υπαλλήλων της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ο οποίος εργάζεται επί 19 συνεχή χρόνια ως συμβασιούχος διοικητικός υπάλληλος στο ΕΚΠΑ, παραπέμπεται στον ΕΛΚΕ και στο Συμβούλιο του Ιδρύματος για άμεση αναστολή της σύμβασής του μέχρι να εξεταστεί η οριστική παύση της σύμβασης! Δηλαδή η οριστική του απόλυση…

Ταυτόχρονα, προκηρύσσεται ΕΔΕ κατά των μελών ολόκληρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων του ΕΚΠΑ, του προεδρείου της Συνέλευσης που πήρε την απόφαση να προχωρήσουν από κοινού με φοιτητές και φοιτητικούς συλλόγους στο συμβολικό αποκλεισμό στο ΚΛΕΙΔΙ (κέντρο λειτουργίας και διαχείρισης δικτύου), καθώς και σε δύο από τα μέλη του ΚΣ του της Ομοσπονδίας Διοικητικών Υπαλλήλων των ΑΕΙ που είναι εργαζόμενοι στο ΕΚΠΑ.

Η εκδικητική αυτή εξέλιξη έχει σκοπό να τρομοκρατήσει το φουσκωμένο ποτάμι της οργής για την επαπειλούμενη καταστρατήγηση του Άρθρου 16 του Συντάγματος με την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Πρέπει να σημάνει συναγερμός στο μαζικό συνδικαλιστικό κίνημα και να μπει αγωνιστικός φραγμός στον αντιδημοκρατικό και αντιλαϊκό κατήφορο.

Οι διώξεις αυτές να λάβουν τη θέση που τους αξίζει: Στο σκουπιδοντενεκέ!

Δεν περνάνε οι απολύσεις και οι διώξεις των αγωνιστών!

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 75.56% ( 9
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.