.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Στις 30/7 εκδικάζεται η μήνυση Μπογδάνου κατά του Σπύρου Δαπέργολα


Δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο μηνυτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος και έτσι η εκδίκαση της μήνυσης που ο ίδιος κατέθεσε εναντίον τού γνωστού μέλους του Ρουβίκωνα Σπύρου Δαπέργολα θα εκδικαστεί την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020.

Η υπόθεση είναι γνωστή: Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατέβηκε σε φασιστοσύναξη της Πλατείας Βικτωρίας μαζί με τον Κασιδιάρη. Η δημοσιογράφος Ελευθερία Κουμάντου σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook κατέδειξε ότι η αντιφασιστική συγκέντρωση υπεράσπισης των προσφύγων ήταν κατά πολύ μεγαλύτερη από αυτή στην οποία συμμετείχαν ο Τζήμερος, ο Κασιδιάρης και ο Μπογδάνος αλλά ταυτόχρονα τεκμηρίωσε και το όργιο καταστολής που εξαπέλυσε η αστυνομία κατά των διαδηλωτών.

Ο Μπογδάνος στοχοποίησε τη δημοσιογράφο ζητώντας στην ουσία την απόλυσή της.

Ο Σπύρος Δαπέργολας απάντησε στη στοχοποίηση εκφράζοντας την -αυτονόητη- αλληλεγγύη του στη δημοσιογράφο με αναρτήσεις στο twitter. Ο Μπογδάνος μηνύει το στέλεχος του Ρουβίκωνα για τις αναρτήσεις του, ζητάει τη σύλληψή του και, όπως καταγγέλλει ο ίδιος ο Σπύρος Δαπέργολας, ένα με δύο λεπτά αφότου συνελήφθη την Παρασκευή, πριν καν μπει στο περιπολικό, ο Μπογδάνος ενήμερος τουιτάρει ευχαριστώντας την Ελληνική Αστυνομία για τη σύλληψη!

Καθώς ο μηνυτής δεν εμφανίστηκε το Σάββατο στο δικαστήριο, η εκδίκαση αναβλήθηκε για τις 30/7 όπως προαναφέραμε.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Μπογδάνος, ισχυριζόμενος ότι η φράση του Σπύρου Δαπέργολα “Για να υπερασπίσουμε μέλη του κινήματος εμείς θα το πάμε τέρμα”, είναι νομικά επίμεμπτη, την ίδια στιγμή “σεντράρει” άθελά του(;) τον Α. Σαμαρά (“Τώρα θα καταλάβουν κι εκείνοι ότι θα τους πάω μέχρι τέλους”) αλλά και την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου (“θα τους πάω αίμα”).

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 2
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.