.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ο Μπογδάνος απειλεί τον Νίκο Μπογιόπουλο και τον Πάνο Παπανικολάου


Διευρύνεται ολοένα ο κύκλος της στοχοποίησης και των απειλών που εκτοξεύει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κ. Μπογδάνος.

Θα πρέπει κάποιος από το χώρο του να του εξηγήσει ότι η δικαστική εξουσία και οι δυνάμεις καταστολής δεν είναι προσωπικό εργαλείο στα χέρια κάθε κυβερνητικού βουλευτή.

Αφού πρώτα στοχοποίησε τη δημοσιογράφο Ελευθερία Κουμάντου για ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, ζητώντας έμμεσα την απόλυσή της, εκτοξεύει απειλές εναντίον όσων εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στη δημοσιογράφο.

Ένας από αυτούς ήταν αυτονόητα και ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος που τώρα στοχοποιείται προκλητικά από τον βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος. Και λέμε προκλητικά, διότι η έκφραση “Μπογιόπουλε ήρθε και η δική σου ώρα” ηχεί πολύ περισσότερο απειλητική, πολύ περισσότερο μηνύσιμη από άλλες για τις οποίες ήδη ο Μπογδάνος έχει καταθέσει μήνυση.

Ο Νίκος Μπογιόπουλος προφανώς ”δε μασάει” από τέτοιες απειλές, περιμένουμε όμως με ενδιαφέρον σε ενδεχόμενη δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης, να δούμε τον Μπογδάνο να δηλώνει στο δικαστήριο πως αναγνωρίζει τον εαυτό του στις εκφράσεις “ρουφιάνος”, “γελοίος”, φασίστας”, “προϊόν και σύμβολο της παρακμής”. Σημειώνουμε πως το επίμαχο τουίτ δεν αναφέρει καν το όνομα του Μπογδάνου.

Με τη φόρα που έχει πάρει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, άλλοτε κομμένος από τα ψηφοδέλτιά της για ακρότητες που είχε εκστομίσει, όπως για τα τανκς στην ΕΡΤ, θα μηνύσει καθέναν που διαφωνεί με τον ίδιο. Ήδη εκτοξεύει απειλές για αγωγή στον ΓΓ της ΟΕΝΓΕ και δημοτικό σύμβουλο Περιστερίου, νευροχειρουργό Πάνο Παπανικολάου, καθώς και στη δημοσιογράφο Μαρία Δεναξά. Περιμένουμε τη στιγμή που θα μηνύσει και τους ομοϊδεάτες του που κρίνουν ότι δε βοηθάνε την παράταξη όσα κάνει…

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 6
Συμμετοχές )



Ένα σχόλιο στο “Ο Μπογδάνος απειλεί τον Νίκο Μπογιόπουλο και τον Πάνο Παπανικολάου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.