.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ο ιός του φόβου και οι μεταλλάξεις του. Κορωνοϊός και εμβόλιο


Παναγιώτης Μαυροειδής

Πάνω από ένα χρόνο πριν, στις 8/3/20 σε σύντομο σχόλιο με τίτλο “Δύο λόγια για τον ιό του φόβου” (παρατίθεται στο τέλος), μεταξύ άλλων γραφόταν το εξής :

“Θανατηφόρος ο ιός, αρκετά πιο θανατηφόρος και πιο μεταδοτικός σε σχέση με τον γνωστό ιό της γρίπης. Ακόμη όμως περισσότερο θανατηφόρος αποδεικνύεται ο ιός του φόβου”

Έγινε τότε ένας κακός χαμός επικρίσεων. Ιδιαίτερα από τους περίφημους Μητσοτακο-κομμουνιστές, που ήταν τότε σφόδρα ερωτευμένοι με τον Τσιόδρα. Θεωρούσαν πως αυτή η αποστροφή συνιστούσε υποτίμηση του κινδύνου του κορωνοϊού και Κερκόπορτα προς μια απειθαρχία προς τα τυφλά οριζόντια lockdowns εκείνης της περιόδου.

Ήταν τότε που οι πολίτες αντιμετωπίζονταν από την κυβέρνηση ως ανώριμοι έφηβοι, οι οποίοι για να πειθαρχήσουν έπρεπε να τρομάξουν, να πληρώσουν πρόστιμο, ακόμη και να φάνε ξύλο από τα ΜΑΤ. Έπρεπε να πεισθούν πως αντιμετωπίζουμε ένα απολύτως “άγνωστο” ιό, ύπουλης φύσης και πρόθεσης, μια ασύμμετρη απειλή ενός καταχθόνιου αόρατου εχθρού. Μπροστά του-σύμφωνα με την αφήγηση- η επιστήμη σήκωνε αδύναμη τα χέρια ψηλά, όλη η επιστημονική γνώση ήταν άχρηστη. Πολύ περισσότερο, ήταν αχρείαστη, αλλά ίσως και επικίνδυνη, η κοινωνική και πολιτική πείρα των ανθρώπων. Όχι μόνο ήταν όλα “άγνωστα”, αλλά δεν μπορούσαν να καταστούν και γνώσιμα στον αιώνα τον άπαντα (Στην πραγματικότητα βγήκαν δεκάδες εμβόλια σε χρόνο ρεκόρ). Το ποθούμενο αποτέλεσμα ήταν συγκεκριμένο: “όπου δεν υπάρχει συλλογική ελπίδα, φουντώνει ο ατομικός φόβος”. Και οι φοβισμένοι είναι πάντα πρόθυμοι να υπακούσουν.

Το αποτέλεσμα αυτό, σε ένα βαθμό υπήρξε. Και έδωσε έτσι χώρο και χρόνο στην κυβέρνηση της ΝΔ να κάνει παρέλαση, με τη βοήθεια και της συναίνεσης του ΣΥΡΙΖΑ, με πλήθος αντεργατικών, αντικοινωνικών και αντιδημοκρατικών μέτρων.

Μόνο που ήρθε και ένα άλλο αποτέλεσμα που αποτελεί μπελά για την κυβέρνηση (και όχι μόνο). Ο φόβος για τον κορωνοϊό μεταλλάχτηκε σε πολλούς (όχι σε όσους λέει η κυβέρνηση που τσουβαλιάζει) σε φόβο για το εμβόλιο και σε κάποιους σε φόβο για το “τσιπάκι” (στην πραγματικότητα οι περισσότεροι από αυτούς επίσης για το εμβόλιο φοβούνται).

Καθόλου παράδοξο. Αν η επιστήμη και ο γιατρός σύμφωνα με το αφήγημα της πρώτης περιόδου ήταν άχρηστοι και αδύναμοι να κάνουν κάτι για τον ιό και έπρεπε να αναλάβουν ο Χαρδαλιάς και ο αστυνομικός, γιατί αλήθεια να εμπιστευτούμε τώρα το γιατρό και το εμβόλιο και ειδικά πάνω στο δικό μας το σώμα;

Η κυβέρνηση στην πρώτη φάση έθεσε εν μέσω πανικού που καλλιεργούσε ένα ψεύτικο δίλημμα: “υγεία ή ελευθερία;”. Ήθελε φυσικά να συναινέσουμε, όχι αόριστα στην κατάργηση της ελευθερίας, αλλά πολύ συγκεκριμένα της ελευθερίας της διαδήλωσης, της απεργίας, αλλά και της κριτικής σκέψης. Κάποιοι λίγοι σε αυτή τη φάση είπαμε δυνατά: διεκδικούμε ΚΑΙ υγεία με μέτρα για το δημόσιο σύστημα υγείας ΚΑΙ ελευθερία του αγώνα ενάντια στην επίθεση της κυβέρνησης.

Τώρα το σκηνικό έχει μεταλλαχθεί. Η κυβέρνηση επανέρχεται και ρωτάει: “υγεία μέσω εμβολίου ή ελευθερία;” Επιδιώκει άφεση αμαρτιών και μετάθεση ευθυνών για την υγεία του λαού που δεν προστάτευσε, καθώς δεν πήρε ούτε ένα δομικό και μόνιμο μέτρο για την ενίσχυση της δημόσιας υγείας. Αλλά, επιζητεί και πράσινο φως για νέες δοκιμές αυταρχικών μέτρων, ασκήσεις πεδίου επί πραγματικού πλήθους, υπόθαλψη νέων βολικών εμφυλίων, με σκόπιμη υπερβολή (και συσκότιση ευθύνης της) για τους ανεμβολίαστους.

Η απάντηση που πρέπει να δώσουμε είναι ίδια. Διεκδικούμε ΚΑΙ υγεία (μέρος της είναι ο καθολικός εμβολιασμός) ΚΑΙ ελευθερία. Υγεία εντός του πεδίου της ελευθερίας και της πειθούς και όχι του βούρδουλα και της αντιμετώπισης αυτή τη φορά των πολιτών ως ταραξιών μαθητών που πρέπει να τους γίνει η ζωή δύσκολη από τον παιδονόμο. Άλλο το βασίλειο της ελευθερίας, άλλο το σπήλαιο του φόβου. Άλλο πράγμα η ανθρώπινη κοινωνία, άλλο το κοπάδι προβάτων με τσοπάνη και τσομπανόσκυλα. Όποιος δεν αντιλαμβάνεται αυτή τη διαφορά, προδίδει τη γενικότερη προβληματική σχέση και αντίληψη που έχει για τις λαϊκές ελευθερίες.

Τέσσερα (4) χρήσιμα υστερόγραφα

ΥΓ1: Είμαστε σε στιγμές που απαιτούνται σαφείς απαντήσεις και καθαρές θέσεις. Οι επεξηγήσεις στις παρανοήσεις έπονται. Ανάμεσα λοιπόν στο μάγο ή παπά και τον επιστήμονα ή γιατρό, εμείς είμαστε με τους δεύτερους. Τελεία (χωρίς παύλα).

ΥΓ2: Δεν θεωρούμε το γιατρό/επιστήμονα ως το νέο μάγο/παπά, που δεν κάνει ποτέ λάθος. Υπάρχει πάντα, δυστυχώς, η πραγματικότητα και ο κίνδυνος υποταγής και του επιστήμονα στις επιταγές της εξουσίας (θυμηθείτε τι μπούρδες έχουν πει κατά καιρούς ο Τσιόδρας και άλλοι “ειδικοί” της κυβέρνησης). Όμως η δική μας κριτική στην επιστήμη, οφείλει να είναι εξίσου επιστημονική και ορθολογική και όχι από θέσεις ανορθολογικές, αγνωστικισμού ή μεταφυσικής.

ΥΓ 3: Ποιος αλήθεια θυμάται τη Σουηδολογία; Και τι δεν είχε γραφτεί για εκείνη τη χώρα! Για ποιο λόγο; Χαλούσε τη σούπα ως προς το οριζόντιο, τυφλό, οριζόντιο lockdown. Ζητούσε τα ίδια πράγματα από τους πολίτες, αλλά με πειθώ. Δεν τα πήγε καθόλου καλά με την πανδημία. Όχι όμως για αυτό το λόγο! Αλλά, για τους ίδιους κατά τα άλλα, λόγους με την Ελλάδα: υποβαθμισμένο δημόσιο σύστημα υγείας με περικοπές και κυριαρχία της προσωρινής απασχόλησης, αλλά και πρόσθετο πρόβλημα με την τραγική κατάσταση των γηροκομείων όπου είχε πάνω από το 50% των νεκρών.

Ποια είναι η σύγκρισή της με την Ελλάδα (ίδιος πληθυσμός) του σκληρού lockdown;

-Στη 16η θέση η Σουηδία με 14.609 θανάτους. Στη 17η θέση η Ελλάδα με 12.809. (Η κατάταξη αφορά την Ευρώπη).

Στη γενική εικόνα δηλαδή, περίπου τα ίδια, συνεπώς τι ακριβώς προσέφερε ο αυταρχισμός του lockdown σε σχέση με την εξήγηση και την πειθώ;

Ακόμη χειρότερα: στις ηλικίες κάτω των 70, δηλαδή εκτός γηροκομείων, η πυκνότητα θανάτων στην Ελλάδα είναι τριπλάσια από αυτή της Σουηδίας! Με λίγα λόγια, τους γέροντες στην Ελλάδα, όπου είχαμε αναλογικά λιγότερους θανάτους με τη Σουηδία, δεν τους έσωσε το lockdown (όπως δεν τους έσωσε και στη Σουηδία, όπου βρίσκονται σε ιδιότυπο lockdown διάρκειας εντός των γηροκομείων!), αλλά οι οικογένειές τους. Δε χρειάστηκαν ούτε βούρδουλα, ούτε πρόστιμα, αλλά φιλότιμο, λογική σκέψη, αλληλέγγυα κοινωνική συμπεριφορά και αγάπη.

ΥΓ4: εκείνο το περυσινό σχόλιο έτυχε να συσχετίζει το φόβο για τον ιό με τον φόβο για… τους πρόσφυγες που θα μας τον έφερναν (μέσω εισβολής που θα οργάνωνε η Τουρκία, κατά τα γνωστά). Ο φόβος εθεωρείτο από πολλούς βάσιμος, διότι οι πρόσφυγες εκτός από μελαχρινοί και (συνήθως) μουσουλμάνοι, υποτίθεται πως δεν είχαν κάνει και παιδικά εμβόλια. Για αυτό άλλωστε οι ακροδεξιοί ούρλιαζαν να μη γίνονται δεκτά τα προσφυγόπουλα στα σχολεία (άσχετα αν στην πραγματικότητα η Συρία πριν τον πόλεμο είχε κατά τον ΠΟΥ καλύτερα ποσοστά παιδικού εμβολιασμού από την Ελλάδα….). Σήμερα, οι ίδιοι τύποι δηλώνουν ανεμβολίαστοι και Σταυροφόροι κατά των εμβολίων! Εδώ πράγματι, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά…

……………………………………………………………………………………………………

Παρατίθεται το σχόλιο που είχε γραφτεί στις 8/3/20

Δύο λόγια για τον ιό του φόβου

Φαίνεται- κατά τα ΜΜΕ και τις φήμες- ότι αντιμετωπίζουμε δύο τεράστιες απειλές: Πρόσφυγες και κορωνοϊός.

Σε ό,τι αφορά τους πρόσφυγες η ψύχωση αυτή, που μεταδίδεται με ταχύτητα φωτός, πρέπει να παρατηρήσουμε ότι υπήρχε και ΠΡΙΝ τα γεγονότα στον Έβρο και την κλιμάκωση εκεί της αντιπαράθεσης Ελλάδας και Τουρκίας. Δεν δικαιολογείται αυτό μόνο από την δραματική αύξηση των προσφύγων στα νησιά, αλλά, μάλλον από την γενικότερη κόπωση, απελπισία και απογοήτευση στα χειμαζόμενα λαϊκά στρώματα. Αυτά ακριβώς τα πεδία είναι που τελικά αποδεικνύονται γόνιμα για «φυτείες φόβου». Μην ξεχνάμε ότι είναι οι ίδιες τοπικές κοινωνίες και η ίδια Ελλάδα που 5 χρόνια πριν, με εξαίρεση φυσικά τους φασίστες, αγκάλιαζε τους πρόσφυγες.

Δεν είναι τόσο ότι περίσσεψαν οι πρόσφυγες, αλλά ότι λιγόστεψε η ελπίδα… Και όπου δεν υπάρχει συλλογική ελπίδα, φουντώνει ο ατομικός φόβος.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον κορωνοϊό, παρότι φαινομενικά δεν υπάρχει κάποια σύνδεση καθόσον πράγματι έχουμε μια σοβαρή απειλή.. Θανατηφόρος ο ιός, αρκετά πιο θανατηφόρος και πιο μεταδοτικός σε σχέση με τον γνωστό ιό της γρίπης. Ακόμη όμως περισσότερο θανατηφόρος αποδεικνύεται ο ιός του φόβου. Υπάρχει κάτι κοινό με το φόβο για τους πρόσφυγες. Είναι ο φόβος απέναντι στο άγνωστο. Αυτό ακριβώς είναι που βγάζει ταχύτατα στην επιφάνεια την πιο εγωιστική, παράλογη, αλλά και ρατσιστική πλευρά στις συμπεριφορές. Ένας φόβος που λειτουργεί ως αυτοεκπληρούμενη προφητεία, για αυτό και πολλαπλασιάζεται τρεφόμενος από την ανορθολογικότητά του. Αν διαδοθεί μια ανεύθυνη φήμη ότι τελειώνει το αλεύρι στα supermarkets και όλοι τρέξουν σε αυτά, πράγματι το αλεύρι θα τελειώσει. Άσχετα αν τελικά περάσει η ημερομηνία λήξης χωρίς να καταναλωθεί στα ράφια των σπιτιών.

Οι γιατροί λένε ότι ο κορωνοϊός ίσως είναι πιο θανατηφορόρος από τον κλασικό ιό της γρίπης. Ο τελευταίος ωστόσο σκοτώνει 60.000 ανθρώπους κατά μέσο όρο τον χρόνο στην Ευρώπη, σύμφωνα με στοιχεία του ΠΟΥ. Αλήθεια, αν κάθε θάνατος γινόταν κάθε φορά πρωτοσέλιδο και κυριαρχούσε στα ηλεκτρονικά μέσα, μπορούμε να αναλογιστούμε τι πανικό, αλλά και πόσους πολλαπλάσιους θανάτους θα είχε προκαλέσει; Ο φόβος δεν προκαλεί μόνο μια αβάσταχτη ψυχολογική δυσφορία, αλλά τελικά και σωματική κατάπτωση, που κάνει τον καθένα και την καθεμία ευάλωτο/η σε κάθε συνηθισμένο ή νέο ιό.

Όταν λέει μια είδηση ότι «γυναίκα 47 ετών, εργαζόμενη σε ΔΟΥ βρέθηκε να έχει νοσήσει από κορωνοϊό στην Σπάρτη (τυχαία η αναφορά)!», φανταζόμαστε τις υποθέσεις που γίνονται για το «ποια είναι;», με τη μαζική μετάδοση του ιού φόβου; Και αν αλήθεια «αποκαλυφθεί» ή ύποπτη «47χρονη», μήπως εκτός της κατ’ οίκο απομόνωσή της, χαράξουμε τελικά και ένα αστέρι πάνω στο σπίτι της ή στο κούτελό της;

Ας δούμε και κάτι άλλο. Με τις ασθένειες υπάρχουν απώλειες αγαπημένων. Αλλά τούτος ο τρομερός ιός του φόβου, που παντού βλέπει μελαψούς διαρρήκτες και βιαστές, κλέφτρες «γύφτισσες» ή μουσουλμάνες, ύποπτους για μικρόβια που καταχθόνια κρύβουν το βήχα τους στο μετρό ή στο χώρο δουλειάς, μήπως σκοτώνει ήδη βαθύτερα και πολλαπλάσια; Η μήπως δεν αποτελεί ουσιαστικό κοινωνικό θάνατο η κατάργηση στοιχειωδών μικροχαρών της συλλογικής κοινωνικής ζωής, όπως ένα γλέντι, μια σφιχτή αγκαλιά, ένα ζεστό φιλί και το να περπατάς και να ζεις μαζί με άλλους ανθρώπους;

Ακόμη χειρότερα: όταν ενώνονται οι ατομικοί φόβοι, το αποτέλεσμα είναι ο ανεξέλεγκτος πανικός που θυμίζει μπουλούκι. Ίσως κάποιοι τυχαίνουν να το γνωρίζουν: Αν κάτι τρομάξει ένα κοπάδι προβάτων, τότε τρέχουν όλα μαζί ασταμάτητα, πάντα προς τον κατήφορο, με το κεφάλια κάτω, ώσπου τελικά να φτάσουν στο χείλος του γκρεμού, μπροστά στο οποίο δε σταματούν.

Αν λοιπόν το πρώτο μέτρο για τον κορωνοϊό είναι «να πλένουμε τακτικά τα χέρια μας», μια καλή αφετηρία ενάντια στον ιό του φόβου είναι να ζούμε μαζί και όχι σε ατομικές εξορίες, να αγωνιζόμαστε μαζί, να γελάμε και να αγκαλιαζόμαστε και να βλέπουμε τους «άλλους» και διαφορετικούς όχι σαν εχθρούς και ενόχους, αλλά, ίσα ίσα, σαν ομορφιά. Διότι η ομορφιά πάει πάντα μαζί με την ποικιλία και τη διαφορετικότητα. Αν κάτι ξεχωρίζει τον άνθρωπο ως άνθρωπο, είναι ακριβώς ότι ο καθένας είναι ανεπανάληπτος, διαφορετικός και μοναδικός και δεν υπάρχουν, ευτυχώς «άνθρωποι αντίγραφα». Έτσι πρέπει πρωτίστως να δούμε και τους πρόσφυγες και μετανάστες. Όχι σαν κάτι εχθρικό, ούτε ως «αναγκαστικό», αλλά ως πλούτο. Χωρίς αυτά, πάμε αλλού. Και αυτό δεν είναι άδικο μόνο για τους κυνηγημένους του κόσμου, αλλά και αυτοκαταδίκη και βαριά καταδίκη για τα δικά μας παιδιά σε ένα μέλλον ζόφου που θα κυβερνάται ακριβώς από τον αγελαίο φόβο. Μας αξίζει;

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 83.33% ( 12
Συμμετοχές )



202 σχόλια στο “Ο ιός του φόβου και οι μεταλλάξεις του. Κορωνοϊός και εμβόλιο

  1. Papillon

    Α) Τα εδάφη στα οποία αναφέρεσαι είναι αυτά που δόθηκαν στους Εβραίους από το σχέδιο του ΟΗΕ το 1947. Πράγματι σε αυτό προβλεπόταν ότι το μεγαλύτερο μέρος της παλαιστινιακής γης θα δινόταν σε αυτούς ενώ αποτελούσαν το 30% του πληθυσμού στην περιοχή και κατείχαν μόλις το 7% της γης. Εδώ όμως ελήφθησαν υπόψη και άλλοι παράγοντες.

    Καταρχήν αν παρατηρήσεις το μεγαλύτερο μέρος που παραχωρήθηκε στους Εβραίους ήταν ερημική γη (Νεγκέβ). Και εδώ μπαίνει άλλο ένα τεράστιο ψέμα. Τα γόνιμα και καλλιεργήσιμα εδάφη τα πήραν οι Άραβες και όχι οι Εβραίοι. Να σημειώσουμε εδώ ότι οι Εβραίοι διέθεταν την γνώση, είχαν και τα κεφάλαια για να μπορέσουν να ζήσουν και να αναπτυχθούν σε άνυδρες και ερημικές, άγονες περιοχές. Οι Εβραίοι καπιταλιστές προφανώς και ήταν πολύ πιο ανεπτυγμένοι από τους Άραβες άλλωστε ο εποικισμός προσέλκυσε αραβικό πληθυσμό από τις γύρω περιοχές ακριβώς γιατί οι Εβραίοι έφεραν ανάπτυξη καπιταλιστική στην περιοχή. Ο πληθυσμός των Αράβων σε απόλυτα νούμερα ΑΥΞΗΘΗΚΕ μέχρι το 1947. Αυτό που άλλαξε υπέρ των Εβραίων ήταν η αναλογία σε σχέση με τον συνολικό πληθυσμό. Ενώ αυξήθηκε συνολικά ο πληθυσμός της Παλαιστίνης (και των Αράβων) οι Εβραίοι αποτελούσαν πλέον ένα 30% διόλου ασήμαντο και σε αυτό αντιδρούσαν οι Άραβες ότι δεν θα αποτελούσαν την πλειοψηφία στην Παλαιστίνη.

    https://www.palestine-studies.org/sites/default/files/attachments/jps-articles/Palestine%27s%20Arab%20Population-The%20Demography%20of%20the%20Palestinians.pdf

    https://www.refworld.org/docid/5ba34aff7.html

    https://en.wikipedia.org/wiki/Demographic_history_of_Palestine_(region)#cite_note-52

    https://www.cjpme.org/fs_007

    Οι Εβραίοι μπορούσαν να αξιοποιήσουν τα μέρη αυτά για να ζήσουν. Ο λόγος όμως που δόθηκαν αυτά τα εδάφη στους Εβραίους ήταν ότι συνυπολογίστηκε και ο αριθμός των χιλιάδων Εβραίων προσφύγων που θα μετανάστευε στην Παλαιστίνη και οι οποίοι ζούσαν σε στρατόπεδα (πχ Κύπρο) υπό ΆΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. Δόθηκαν λοιπόν αυτά τα μέρη που ήταν ερημικά και αραιοκατοικημένα (ζούσαν περίπου 90.000 Άραβες, Βεδουίνοι κυρίως, από τους πάνω από ένα εκατομμύριο συνολικά στην Παλαιστίνη δηλαδή ένα ελάχιστο ποσοστό) ακριβώς για να εξυπηρετηθεί αυτή η ανάγκη να μπορέσουν να έρθουν και αυτοί και να ζήσουν εκεί καταλαβαίνεις ότι δεν χωρούσαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι στο 7%. Και μη μου πεις ότι θα μπορούσαν να τους μοιράσουν στα αραβικά εδάφη γιατί εδώ θα πέσει τρελό γέλιο. Γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι αυτό δεν θα το δεχόντουσαν με τίποτα οι Άραβες άσε που θα κινδύνευε η ζωή τους γιατί όπως σου απέδειξα οι Άραβες “επαναστάτες” σου ήθελαν τον ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΣΜΟΥ. Η λύση λοιπόν ήταν μονόδρομος έπρεπε αυτοί οι άνθρωποι να έρθουν σε γη που θα ανήκε στο νέο ισραηλινό κράτος για την ασφάλεια τους.

    Συνεχίζεται…

    Reply
    1. Ηλίας Γιαννόπουλος

      Τι λες, άθλιε ΣΙΩΝΙΣΤΗ;;

      Αθλιε ψεύτη, οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ δεν έφτιαξαν κράτος για να προστατευτουν από κανέναν Αραβα.
      ΠΟΙΟΝ ΠΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ;;

      Την απόφαση για ίδρυση ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ την είχαν πάρει απ’ το 1897 στο Πρώτο ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ Συνέδριο στη Βασιλεία της Ελβετίας, άθλιε ψεύτη.
      Μαζί με τα φιλαράκια τους, τους Βρετανούς ιμπεριαλιστες, ΡΕΕΕΕ!!

      ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ, ΨΕΥΤΗ.

      Πάρτο χαμπάρι ΑΠΟΛΟΓΗΤΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ,
      οι ΦΟΝΙΑΔΕΣ φίλοι σου είχαν τόσο δικαίωμα να φτιάξουν κράτος στην Παλαιστίνη όσο και οι λευκοί ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ στη Ροδεσια.

      Προφανώς αν ζούσες τη δεκαετία του ’60 θα υποστήριζες και τους μπασταρδους του Ιαν Σμιθ.
      Κι αυτοί για…αγοραπωλησια γης είχαν πάει στη μετέπειτα Ζιμπαμπουε.

      Και μετά είπαν “Δεν κάνουμε κι ένα κράτος στη γη των μαύρων, σιγά μωρέ, μήπως ανήκει στους ιθαγενεις;;”.

      ΣΙΩΝΙΣΤΗ, το ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ μετράει μέρες.
      Γι’ αυτό τα τσιράκια του ανά τον κόσμο, όπως εσύ, έχετε πανικοβληθει.

      Χιλιάδες Εβραίοι της Διασποράς, σ’ όλον τον κόσμο, κόβουν ΚΑΘΕ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ.

      ΥΓ. Για το 20% των Αμερικανοεβραιων κάτω των 40 που λένε “Το Ισραήλ πρέπει να ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ” θα μας πεις κάτι;;

      Reply
  2. Papillon

    Γενικά αν το δούμε πράγματι ήταν άδικο το σχέδιο. Η μόνη ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ λύση ήταν το ενιαίο κράτος. Αυτήν την λύση την σκοτώσανε τόσο οι σιωνιστές όσο και οι Άραβες ηγέτες. Ο αντισημιτισμός σου αποδεικνύεται από το γεγονός ότι κατηγορείς γι’αυτό μόνο τους σιωνιστές αλλά ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΆΡΑΒΕΣ. Δηλαδή υποστηρίζεις ΦΑΝΑΤΙΚΑ αυτούς που πολέμησαν αυτό που κατά τα άλλα προτείνεις. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ μεγάλε. Όσο αφορά την κλοπή που λες θυμίζω ότι ως και το ’47 η Παλαιστίνη ήταν ΥΠΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ συνεπώς η γη ανήκε στους Βρετανούς και όχι στους Παλαιστίνιους. Δεδομένο λοιπόν των όσων περιγράψαμε η διχοτόμηση μόνο έτσι μπορούσε να εφαρμοστεί. Η κλοπή από μεριάς Ισραήλ συντελέστηκε από το ’48 και μετά όταν το Ισραήλ άρχισε να καταλαμβάνει εδάφη ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΑΝ, τα εδάφη και τα σύνορα του Ισραήλ ήταν πλέον συγκεκριμένα με βάση τον ΟΗΕ. Εδώ μπορείς να μιλήσεις για κλοπή όχι όμως πριν. Αλλά ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ σου έγκειται στο γεγονός ότι γι’αυτή την κλοπή δεν κατηγορείς τους Άραβες αντιδραστικούς που με δική τους ευθύνη άρχισε όλο αυτό όταν επιτέθηκαν στο Ισραήλ για να το καταστρέψουν και ενώ ήδη είχαν αρχίσει να ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ Εβραίους όπου τους έβρισκαν.

    Δε μου λες ρε συ τα μέσα παραγωγής αυτή τη στιγμή σε ποιον ανήκουν; Στους εργάτες ή στους κεφαλαιοκράτες; Στους κεφαλαιοκράτες. Για να ανήκουν στους εργάτες πρέπει αυτοί ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ και να τα κοινωνικοποιήσουν. Τώρα όμως αυτή τη στιγμή ανήκουν στους καπιτάλες. Για να ήταν λοιπόν η γη στην ιδιοκτησία των Αράβων έπρεπε αυτοί ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ και να εθνικοποιήσουν την γη, να την πάρουν αυτοί που ναι το δικαιούταν δεν λέω όχι σε αυτό αλλά αυτό σήμαινε ΕΘΝΟΣ-ΚΡΑΤΟΣ και εθνικοποίηση της γης ώστε να ανήκει στους Άραβες ή εν πάση περιπτώσει στην αραβική άρχουσα τάξη αλλά συγκροτημένοι σε ένα ΕΘΝΟΣ-ΚΡΑΤΟΣ πάλι οι Άραβες θα έκαναν κουμάντο αυτοί θα είχαν κυριαρχία πάνω στη γη και όχι οι Βρετανοί. Κάτι τέτοιο όμως δεν υπήρχε συνεπώς η γη ΔΕΝ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ. Το σχέδιο όμως του ΟΗΕ αυτό ακριβώς έκανε έθετε τέλος στην Βρετανική κυριαρχία και παρέδιδε ένα παλαιστινιακό κράτος. Γιατί λοιπόν δεν το δέχτηκαν ΟΕΟ;

    Συνεχίζεται…

    Reply
  3. Papillon

    Β) Έχω απαντήσει γι’αυτό. Η επιστροφή των Παλαιστινίων προσφύγων δεν μπορεί να γίνει όσο υπάρχει ένα ΙΣΛΑΜΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ κέντρο (όχι μόνο Χαμάς αλλά και Χεζμπολάχ, Τουρκία, Ιράν είπαμε με αφεντικό τον Πούτιν) που θα έθετε σαν στόχο τη διάλυση του Ισραήλ και υποκινεί την βία εναντίον του εβραϊκού λαού και όσο και οι Παλαιστίνιοι δεν αγωνίζονται για να ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ όπως την Χαμάς αλλά και τον ναζισμό σαν αντίληψη. Είναι όπως το βλέπει κανείς εσύ είσαι υπέρ ενός ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ που θα βάλει φωτιά στην Μ.Ανατολή και θα έχει σαν συνέπεια τον ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ εγώ πάλι δεν το θέλω αυτό. Τόσο πολύ αγαπάς τους Παλαιστίνιους. Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος που λέμε….

    Ας λυθεί το θέμα ΕΙΡΗΝΙΚΑ, ας αποφασίσουν και οι δύο να ζήσουν δίπλα δίπλα, ας επιστρέψει και το Ισραήλ τα παράνομα εδάφη που πήρε για να μπορούν και οι πρόσφυγες να επιστρέψουν και να είναι ασφαλείς σε μία πατρίδα δική τους και ας τελειώνουμε επιτέλους με τους δύο φασισμούς. Τότε ναι μπορούν να γυρίσουν. Όταν όμως ο άλλος ρίχνει ρουκέτες από δίπλα ή σηκώνει σβάστικες στα σύνορα και ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ μέσα στο Τελ Αβίβ ε τότε για ποια επιστροφή να συζητάμε; ΌΧΙ διότι αυτοί θα χρησιμοποιηθούν όχι μόνο για διάλυση του Ισραήλ αλλά για ΝΕΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ.

    Γ) Νομίζω πήρες απάντηση. Ο πόλεμος ο πρώτος ήταν ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΣ από μεριάς Αράβων προφανώς και δεν θα δεχόντουσαν επιστροφή των προσφύγων. Μετά βέβαια ακολούθησαν ΆΔΙΚΟΙ πόλεμοι από μεριάς Ισραήλ πχ των έξι ημερών, αυξήθηκαν οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ εποικισμοί οπότε καταλαβαίνεις. Το περιέγραψα στο Β πήρες απάντηση πιστεύω. Ας διεκδικήσουν λοιπόν και οι πρόσφυγες μαζί με τον παλαιστινιακό λαό (καλώντας σε ενότητα και τον εβραϊκό λαό) λύση όπως ακριβώς στην περιέγραψα. Αλλιώς δεν λύνεται το θέμα.

    Δ) Πάλι τα ναζιστικά. Πάλι η ταύτιση του λαού με το καθεστώς. Πάμε πάλι. Όχι δεν είναι αντισημίτης όποιος υποστηρίζει την ανατροπή του σιωνιστικού καθεστώτος αλλά είναι αντισημίτης αυτός που υποστηρίζει ΣΒΑΣΤΙΚΕΣ, ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσουν όλοι αυτοί την διάλυση του Ισραήλ. Και το πλαίσιο είναι ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ. Έδωσα απάντηση και για τους Εβραίους που αναφέρεσαι απλά διάβασέ την δεν επαναλαμβάνω τα ίδια.

    Και μιας που το θυμήθηκα όλο λες για την Νάκμπα. Αν όντως δεν είσαι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ γιατί δεν μας λες και για τους 850.000 Εβραίους που εκδιώχθηκαν από τα αραβικά κράτη ακριβώς εξαιτίας των ΝΑΖΙΣΤΩΝ φίλων σου το ’48; ΓΑΡΓΑΡΑ ε; Γιατί; Σου χαλάει την ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΟΥ επιχειρηματολογία;

    https://dbpedia.org/page/Jewish_exodus_from_Arab_and_Muslim_countries

    Συνεχίζεται…

    Reply
    1. Ηλίας Γιαννόπουλος

      Έχεις ξεπεράσει και την ίδια τη γελοιοτητα, ΣΙΩΝΙΣΤΗ.
      Το καινούργιο φρούτο σου είναι “Είμαι ΚΑΤΑ του Σιωνισμου αλλά ΥΠΕΡ της ύπαρξης του ΙΣΡΑΗΛ”.

      Σα να λέει κάποιος “Είμαι ΚΑΤΑ του ΝΑΖΙΣΜΟΥ αλλά υπέρ του Γ’ ΡΑΙΧ” ή “ΚΑΤΑ του Ρατσισμού αλλά ΥΠΕΡ της Ροδεσιας”.
      ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ, ΣΙΩΝΙΣΤΗ, ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ.

      Το ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ χτίστηκε σε ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΓΗ, όπως σου απέδειξα, από ΕΠΟΙΚΟΥΣ και με τις πλάτες του Ιμπεριαλισμου, πάνω στα ΠΤΩΜΑΤΑ των ιθαγενων της Παλαιστίνης.
      Αυτό υποστηρίζει και ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ και εσύ.

      Αν αύριο αποφασίσουν 10 εκατομμύρια Γερμανοί ναρθουν να μείνουν στην Ελλάδα, ΣΙΩΝΙΣΤΗ, θα αποχτήσουν ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΑ το δικαίωμα να φτιάξουν και δικό τους κράτος;;
      Αυτό δε μας το απαντάς.

      Μήπως θαμαστε υποχρεωμένοι να τους μεταβιβασουμε τη μισή μας καλλιεργησιμη γη, έτσι, επειδή αποφάσισαν να μείνουν εδώ;

      Κι αν δεν το κάνουμε, θα έχουν δικαίωμα να μας λένε και “ρατσιστες”;;
      Ρε, δε πα να σε κοιτάξει κανας γιατρός, λέω γω;;
      Ας είναι και παιδίατρος, δεν πειράζει.

      Reply
  4. Σ.Τ.

    Και αυτο
    (Νεκτάριος Μπουγδάνης υποψήφιος διδάκτωρ Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου και μέλος του Δ.Σ. του Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς)
    “Οι παλαιστινιακές εκλογές, οι πρώτες μετά από δεκαπέντε χρόνια, ακυρώθηκαν από τον Μαχμούντ Αμπάς, αφού οι Παλαιστίνιοι της ανατολικής Ιερουσαλήμ δεν θα μπορούσαν να ψηφίσουν. Ο Νετανιάχου θα προτιμούσε να ξεκαθαρίσει το πολιτικό τοπίο στο ίδιο το Ισραήλ και μετά να επηρεάσει το αποτέλεσμα των παλαιστινιακών εκλογών υπέρ του.”
    Απ την Αυγη.

    Reply
  5. Σ.Τ.

    Ηλια παρακατω λες οτι η χαμας ειναι η μονη που αποκαλει το Ισραηλ σιωνιστικο προτζεκτ δηλαδη αρνειται να το αναγνωρισει ως κρατος.
    Στον καπιταλισμο ομως η υπαρξη ενος λαου εξαρται αμεσα απο την υπαρξη ΚΡΑΤΟΥΣ.

    Αυτο που λεει στην ουσια η χαμας, η οποια ειναι καπιταλιστικη οργανωση, ειναι οτι δεν αναγνωριζει την υπαρξη εβραικου λαου στην παλιστινη δηλαδη δεν αναγνωριζει την υπαρξη γενικα εβραικου κρατους.

    Περα απο το δεν αναγνωριζει αποφασεις του ΟΗΕ, το οποιο απο μια δεξια συντηρητικη οργανωση σημαινει οτι ΑΡΝΕΙΤΕ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ (ξερω ακομα ενα κρατος της περιχης που αρνειται την νομιμοτητα του οηε, και δεν ειναι κομμουνιστικο), δεν λεει τι θα απογινουν οι εβραιοι οταν …εξαφανιστει το κρατος …και ξερουμε τι μελλον εχει στον καπιταλισμο λαος χωρις κρατος. Με τρομαζει οτι ουτε για την μελλοντικη αραβικη παλιστινη λεει κατι αλλο δηλαδη για ποιο μελλον θυσιαζονται εβραιοι και παλαιστινιοι……
    Ακομα και το εαμ που ηταν μη εργατικη, παλλαικη οργανωση, μιλαγε ξεκαθαρα για κοινωνικη απελευθερωση….
    Ξερω οτι οι πολιτικοι φορεις κατα βαση και κυρια εκφραζουν κοσμοθεωριες. Στον συγχονο καπιταλισμο υπαρχουν τεσσερις κοσμοθεωριες

    Α)η αστικη ατομιστικη που σαν εκφραση εχει τον ιμπεριαλιστικο πολεμο
    Β)η αντιιμπεριαλιστικη εθνικη απελευθερωτικη
    Γ)η κοινωνικη απελευθερωτικη
    Η χαμας που ανηκει;
    Σημειωνω οτι η χαμας δεν ειναι μετωπο διαφορων οργανωσεων με διαφορες ιδεολογιες που ενωνονται πανω σε ανωτερο κοινο στοχο που ξεπερνα το αθροισμα τους αλλα ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ μυστικη οργανωση με αορατη ηγεσια και ιδρυτικη διακυρηξη αγνωστη στο συνολο της.

    Reply
    1. Ηλίας Γιαννόπουλος

      Σ.Τ., για μισό λεπτό.
      Το πρόβλημα είναι η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ του Παλαιστινιακου λαού στους σιωνιστες φονιάδες και όχι η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ της γης της Παλαιστίνης;;

      Δηλαδή αν αύριο εισβάλουν στην Ελλάδα 10 εκατομμύρια Αμερικάνοι και πάρουν την Πελοπόννησο για να την κάνουν αυτόνομο κράτος, τι θα λες μετά;;
      “Ε, μην διαλυσουμε το κράτος των εισβολεων, τι θ’ απογινουν μετά οι καημένοι;;”.

      Όσοι θέλουν θα μείνουν σε ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΚΡΑΤΟΣ που θα λέγεται ΕΛΛΑΔΑ με ίσα δικαιώματα με τους υπόλοιπους.
      Όσοι δε γουστάρουν φεύγουν.
      Απλά τα πράματα.

      Όσοι Εβραίοι θέλουν, μένουν σε ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΚΡΑΤΟΣ που θα λέγεται ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ.
      Όσοι δε γουστάρουν πάνε αλλού.
      Αυτό μας έλειπε, να δεχτούμε το Νόμο της Ζούγκλας,
      “Έχω τις πλάτες του Ιμπεριαλισμου, μπουκαρω, σφαζω, τρομοκρατω, διώχνω τους ιθαγενεις και φτιάχνω κράτος”.
      Καλά τα λέω;;

      Reply
  6. Papillon

    Πάμε για το τελευταίο. Κάνεις ακριβώς το ίδιο όπως και οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ του Στίνα. Ταυτίζεις τον γερμανικό λαό και την εργατική τάξη της Γερμανίας με τις…δυνάμεις κατοχής, την Βέρμαχτ, την Γκεστάπο και τα SS. Και πάνω σε αυτό ταυτίζεις το σιωνισμό, τον Νετανιάχου, τους Εβραίους καπιταλιστές με το…προλεταριάτο. ΠΙΟ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ.

    Καλά τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Στην Ελλάδα οι ναζί έκαναν ΚΑΤΟΧΗ. Δεν ζούσαμε για χρόνια δίπλα δίπλα ο ελληνικός με τον γερμανικό λαό, οι Έλληνες εργάτες με τους Γερμανούς αυτοί εισέβαλλαν και μας κατέκτησαν, κατέκτησαν έναν ΞΕΝΟ ΛΑΟ, υποδούλωσαν ένα άλλο έθνος, κατέκτησαν μία άλλη χώρα που δεν είχε ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτούς. Προφανώς δεν μπορείς να δεις τον Γερμανό στρατιώτη σαν έναν οποιδήποτε εργάτη ή προλετάριο τι είναι αυτά που λες άνθρωπέ μου; Αυτός εκείνη την ώρα εκφράζει ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΉ, υπηρετεί τον ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ.

    Ποτέ όμως τα ΚΚ και οι πατριώτες αντιστασιακοί δεν στοχοποίησαν το γερμανικό έθνος συνολικά, ποτέ τον Γερμανό σαν Γερμανό (δηλαδή φυλετικά ή εθνικά) ούτε σαν ανθρώπινο ον όπως έκαναν και κάνουν οι ναζιστές κολλητοί σου με τους Εβραίους. Αυτά δεν τα κάνουν κομμουνιστές αλλά ΦΑΣΙΣΤΕΣ. Το γνωρίζεις ότι μέχρι και Γερμανοί και Ιταλοί στρατιώτες αυτομολούσαν στον ΕΛΑΣ; Αντιφασίστες, άνθρωποι μέσα στο γερμανικό στρατό που εναντιώνονταν στις θηριωδίες των ναζί;

    https://www.avgi.gr/tehnes/314702_polemontas-san-antartes-metaxy-antarton

    https://www.elaliberta.gr/%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B1/%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1/3070-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%83

    Με το δικό σου σκεπτικό έπρεπε αυτούς να τους σφάξουν οι αντάρτες γιατί ήταν…Ιταλοί ή Γερμανοί. Όχι ευτυχώς το ΕΑΜ και ο ΕΛΑΣ δεν ήταν Χαμάς, δεν ήταν Χουσεϊνίδες, ήταν ΑΛΗΘΙΝΟ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ, ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ και ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ και σε αυτό συνέβαλε το ΚΚΕ.

    Όταν έχεις διαφορετικά έθνη και εθνότητες που ζουν δίπλα ο ένας με τον άλλον και φυσικά διαιρούνται σε ΤΑΞΕΙΣ τότε η επίλυση του εθνικού προβλήματος βρίσκεται στην ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. Οι έποικοι εργάτες, φτωχοί αγρότες, εργαζόμενοι δεν είναι ΤΑΞΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ, ταξικοί εχθροί είναι αυτοί που τους αξιοποιούν και τους εκμεταλλεύονται, οι κυρίαρχες τάξεις δηλαδή, οι καπιταλιστές και οι ιμπεριαλιστές ακριβώς όπως ταξικοί αντίπαλοι δεν είναι οι μετανάστες που έρχονται παράνομα και που τους αξιοποιεί το κεφάλαιο για να ρίχνει τα μεροκάματα. Και εκεί λοιπόν η λύση είναι ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ. Το ίδιο και στην Κύπρο ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ.

    Σου παρέθεσα πηγές με διαδηλώσεις Ισραηλινών Εβραίων ενάντια στο σιωνιστικό καθεστώς. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν Εβραίοι δημοκράτες. Δεν είναι λοιπόν όλοι σιωνιστές επομένως ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ και το σχηματάκι σου Ισραηλινοί Εβραίοι=Σιωνισμός.

    https://www.france24.com/en/middle-east/20210518-against-backdrop-of-gaza-violence-israel-s-jews-and-arabs-join-forces-for-peace

    Reply
    1. Ηλίας Γιαννόπουλος

      Άθλιε ΣΙΩΝΙΣΤΗ,

      1ο ΨΕΜΑ)
      προφανώς και ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με τη ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗ ΓΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ.
      Είναι ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΠΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΗΣ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ.

      2ο ΨΕΜΑ)
      Οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΖΟΥΣΑΝ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ, ΑΘΛΙΕ ΨΕΥΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΗ.
      ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ ΤΟ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ.
      ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΖΟΥΣΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ 15 ΑΙΩΝΕΣ, ΑΘΛΙΕ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ.

      ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ, ΑΘΛΙΕ ΣΙΩΝΙΣΤΗ:
      ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΥΡΔΟΙ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ ΑΠ’ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ, ΘΑΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠ’ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΡΑΤΟΣ;;

      Απαντα επιτέλους, ΑΘΛΙΕ ΣΙΩΝΙΣΤΗ.

      Reply
    2. Κώστας

      H PLO αναγνώρισε το Ισραήλ το 1993.

      Μέχρι τότε, για τον Παπιγιόν, ήταν … ναζιστική

      Κώστας

      Reply
  7. Papillon

    “Τι λες, άθλιε ΣΙΩΝΙΣΤΗ;;

    Αθλιε ψεύτη, οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ δεν έφτιαξαν κράτος για να προστατευτουν από κανέναν Αραβα.
    ΠΟΙΟΝ ΠΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ;;

    Την απόφαση για ίδρυση ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ την είχαν πάρει απ’ το 1897 στο Πρώτο ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ Συνέδριο στη Βασιλεία της Ελβετίας, άθλιε ψεύτη.”

    Δεν σου είπα αυτό ρε ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΕ της συμφοράς που ούτε για γκεμπελική προπαγάνδα δεν είσαι ικανός. Είπα ότι ήταν επιτακτική η ανάγκη μετά τον Β’ οι Εβραίοι να έχουν ΠΑΤΡΙΔΑ δηλαδή να ζουν σε ένα ΚΡΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ. Αντικειμενικά δηλαδή άλλο που εσύ και οι ναζιφασίστες δεν το δέχεστε. Προφανώς το σωστό ήταν ένα ΕΝΙΑΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ αλλά ακόμα και με τη λύση της διχοτόμησης πάλι ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Αυτό σου είπα.

    Όσο αφορά τους Αμερικανοεβραίους απάντησα κάνε και ένα κόπο να διαβάζεις τα σχόλια του άλλου. Πέφτουν στην παγίδα εξαιτίας του σιωνιστικού καθεστώτος. Κακώς δεν πρέπει να το κάνουν μόνο ζημιά κάνουν. Υποστηρίζουμε ξαναλέω την ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΛΑΩΝ και την λύση ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΡΑΤΩΝ, τον ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑΒΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ.

    Λοιπόν πιστεύω ότι απάντησα σε όλα τα ερωτήματά σου. Αν θες να το συνεχίσεις εσύ ΝΟ PROBLEM αλλά δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο νομίζω. Από τη δική μου τη μεριά δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο απλά έχω να πω κάτι τελευταίο. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον διαχειριστή γιατί ενώ ξεκινήσαμε για τους εμβολιασμούς φτάσαμε σε τόσα σχόλια να συζητάμε για το παλαιστινιακό. Οκ ευθύνομαι και εγώ που το τράβηξα απλά έτσι είμαι μου αρέσει να εμπλέκομαι σε τέτοιου είδους συζητήσεις και πολλές φορές ξεφεύγω. ΟΥΔΕΙΣ ΤΕΛΕΙΟΣ.

    Ένα συγγνώμη λοιπόν για τον διαχειριστή που τον έχουμε τρελάνει τόσες μέρες τον άνθρωπο. Θα συνεχίσω μόνο εφόσον το συνεχίσει ο Ηλίας εγώ από την δική μου μεριά σταματώ εδώ, πιστεύω απάντησα σε όλα τα ερωτήματα. Αν άφησα κάτι αναπάντητο ας μου το επισημάνει και θα απαντήσω.

    ΦΙΔΑΚΙΑ…..

    Reply
    1. Ηλίας Γιαννόπουλος

      Άθλιε ΣΙΩΝΙΣΤΗ,
      1ο ΨΕΜΑ,
      ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΙΟΤΙ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΖΟΥΣΑΝ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

      2ο ΨΕΜΑ,
      ΔΕ ΖΗΤΗΣΕ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΊΝΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΦΡΑΞΙΑ, ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.
      ΠΟΣΟ ΧΥΔΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ!!!!

      3η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ,.
      Ακόμα κι αν είχε ζητήσει συσσωμος ο εβραικος λαός να αποχτήσει κράτος κάπου, ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ, ΑΘΛΙΕ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΟΜΜΑΤΙΑΣΤΕΙ Η ΓΗ ΕΝΟΣ ΞΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΧΤΗΣΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ ΟΙ ΕΒΡΑΊΟΙ;;

      Οι μέρες του Ισραήλ, ΣΙΩΝΙΣΤΗ, τελειώνουν.
      ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ!!
      ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΡΑΤΣΙΣΤΗ!!!

      Reply
  8. Σ.Τ.

    Ηλια αν δεν ειχαν οι αμερικανοι κρατος εγω προσωπικα θα τους δεχομουν οπως και καθε κατατρεγμενο. Οπως οι ελληνες δεχθηκαν και τους εβραιους και μοιραστηκαν για χιλιαδες χρονια την κοινη τους φτωχεια.
    ( Γιατι η πατριδα των λαων ειναι η φτωχεια τους. Η πατριδα αυτη ειναι κοινη ΚΟΙΝΗ. παντου και παντα. Οποτε δεν μας λες και τιποτα δεχομενος κοινη πατριδα για ολους τους λαους.)
    Οπως τωρα δεχονται τους αφρικανους που ερχονται για μια καλυτερη ζωη στην ευρωπη.
    Και οι αφρικανοι πατριδα δεν εχουν εκτος της φτωχιας.

    Οι εβραιοι τωρα εχουν πατριδα και αντικειμενικα δεν μπορουν να φυγουν οχι γιατι εχουν περιουσιες μονο, αλλα κυριως γιατι καμμια χωρα δεν δεχεται να τους παραχωρησει ΓΗ. Οι εβραιοι σε μια σοσιαλιστικη ευρωποι θα μπορουσαν να κανουν ομοσπονδια με τις αλλες χωρες. Ακομα ομως και στο σοσιαλισμο, απαραιτητη προυποθεση ειναι η υπαρξη ΕΔΑΦΟΥΣ. Εστω και σε περιοχες σκορπιες και σε τυπο αυτονομιας.
    Ακομα και αυτο η χαμας το αρνειται.

    Κατα τα αλλα δεν απαντας σε οσα γραφω.

    Τι ειναι η χαμας ,
    Ποιοι οι στοχοι της
    Ποια η ηγεσια;
    Τι εκφραζει;
    Ειναι μετωπο παλλαικο λαικο η μηπως συγεντρωτικη μυστικη χωρις ανοιχτα διακυριγμενους στοχους;

    Μπορει μια τετοια οργανωση να εκφραζει λαικα συμφεροντα;

    Πως δεχεσαι την τυφλη βια της χαμας εναντια στο λαου του τελ αβιβ και αλλων περιοχων που κατοικουνται απο εβραιους αλλα απορριπτεις σαν φασισμο/σιωνισμο την επιθετικοτητα του ισραηλινου κρατους;
    Δεν παραγουν μηπως τα ιδια αποτελεσματα;;

    Ετσι θα ελθω στο κυριο ζητημα για μενα.

    Η χαμας και το κρατους του ισραηλ εχουν ενα κοινο. Θελουν το μονοπωλιο της βιας.

    Η αποδειξη ειναι οτι με την εμφανιση της χαμας ξεκινησε ενας εμφυλιος στη παλαιστινη, οπως εγινε και στην ελλαδα το 1944. Στον οποιο κερδισε ο πιο ισχυρος στρατιωτικα.
    Τωρα η PLO δεν ηταν εργατικη οργανωση..το ΑΝΤΙΘΕΤΟ ηταν μετωπο ετεροκλητο. Καποιος θα ελεγε οτι ειναι και φιλο αμερικανικη Γιατι λοιπον η χαμας στραφηκε εναντια σε αυτη;

    Το ισραηλ συμφωνουμε οτι σαν καπιταλιστικο κρατος εντασσομενο στο ιμπεριαλιστικο συστημα της περιοχης κινηται με γνωμωνα τη διατηρηση του status qwo.

    Η χαμας ;

    Τωρα για το ενιαιο κρατος, ρωτα την Χαμας. Εγω δεν διαφωνω με το ενιαιο κρατος εφοσον ενωθει και η κυπρος με την ελλαδα. Οσοι μωαμεθανοι κυπριοι θελουν ας μεινουν, οι υπολοιποι ας πανε οπου θελουν !!!!!!
    Τι αυτο ειναι μαξιμαλιστικο; Μα ηλια αυτο μου λες εσυ σε σχεση με το παλιστινιακο.
    Ας πανε οπου θελουν.

    Η διαφορα ειναι οτι μονο οι εβραιοι δεν εχουν πουθενα για να πανε.

    Εσυ Ηλια λες “άς παν οπου θελουν”.

    Η χαμας την οποια υπερασπιζεις συμφωνει;

    Η χαμας διαφωνει, αφου δεν δεχεται καθολου τους εβραιους ως συνομιλιτες. Διοτι ταυτιζει το κρατος με το λαο. Πραγμα που κανενας προοδευτικος αριστερος ανθρωπος δεν κανει.
    Το ιδιο λαθος κανεις και εσυ.
    ————————————————–
    Γιανα ξεπερασεις αυτο το μεγαλο ΣΚΟΠΕΛΟ, μας λες οτι το εβραικο κρατος δεν ειναι καπιταλιστικο απλα αλλα ειναι απαρτχαιντ.
    —————————————————
    Οποιος ειναι με το απαρταχαιντ λες, δεν ειναι απλα εθνικιστης. Ειναι συνενοχος. Μηπως ηλια δεν σε εχω καταλαβει καλα.;

    Θεωρεις οτι οποιος εβραιος δεν θελει την διαλυση του κρατους:

    Προσοχη :
    ΟΧΙ του καπιταλιστικου εβραικου κρατους, αλλα γενικα καθε κρατους, ειναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ

    με τα αναμφισβητητα ακραια μετρα του καπιταλιστικου κρατους του Ισραηλ εναντια σου παλαιστινιους αλλα και σε οποιον εβραιο τολμα να αντισταθει στο κρατος;

    Δηλαδη οι εβραιοι πρεπει να κηρυξουν ενοπλη αντισταση στο κρατος;;Μηπως πρεπει να ενταχθουν και στη χαμας;
    Αυτο μου λες ηλια.
    Για να παψουν να ειναι ενοχοι οι εβραιοι πρεπει να επιτεθουν στο κρατος. Η μηπως να φυγουν;
    (Γιατι οποιος μενει στο ισραηλ ειναι ουσιαστικα στοχος τυφλης βιας στη λογικη σου.)

    Ξερεις ποσο δυσκολο ειναι ο εβραικος λαος να αποκτησει ενιαο αντεθνικιστικο λογο και οργανωση;

    Εχω την εντυπωση οτι καποιοι το προσπαθουν σε πεισμα του καπιταλισμου-εθνικισμου. Εχω την εντυπωση οτι οι ρουκετες στοχοποιουν και αυτους.
    Ο εβραικος λαος υφισταται και αυτος διπλη βια. Απο το κρατος του απο την συντηρητικη κοινη γνωμη των ισραηλινων εθνικιστων και απο τις ρουκετες.
    Ξερεις τι καθηκοντα βαζει αυτο για τους εβραιους;;

    Ειναι ουσιαστικα να περπατα σε τεντωμενο σχοινι.

    Εσυ ομως βρηκες την ευκολη λυση.
    Χωριζεις σε καλους και κακους. Ευκολα βρισκεις και την λυση του προβληματος.
    Αμ δεν ειναι ετσι η πολιτικη Ηλια.
    Δεν ειναι αριστερος λογος αυτος.

    Το εβραικο κρατος ενδιαφερεται για την ασφαλεια του (του κρατους) και αρα οτι κανει το κανει για να υπερασπιστει αυτο.

    Οχι για να υπερασπιστει τον λαο του ισραηλ. Η χαμας κανει το ιδιο ακριβως.
    Απο αυτη την αποψη ειναι στο ιδιο “μαετεριζι”….
    Σαν καπιταλιστικη οργανωση εχει ενταξει την στρατηγικη την εντασης σαν μοναδικο μεσο αντιστασης με τελικο στοχο το προγραμμα του χαμας και οχι του λαου της παλοιστινης η γενικα των εβραιων και των παλιστινιων. Η χαμας δεν ενδιαφερεται για την ευημερια του λαου. Ουτε για το μελλον αυτου. Οχι με τον ιδιο τροπο που την ενδιαφερει η ισλαμικη ατζεντα…..Περιεργο θα ηταν το αντιθετο.

    Απο κει να ξεκινησουμε και μετα να διαφωνησουμε για τα υπολοιπα οσο θες.

    Reply
    1. Ηλίας Γιαννόπουλος

      Σ.Τ.,
      Φοβάμαι πως δε διαβάζεις τα όσα γράφω.

      Δικαίωμά σου, δηλαδή, αλλά μετά μη μου λες πως δεν απαντάω.

      Το πα χιλιάδες φορές.
      ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΠΑΡΤΧΑΙΝΤ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, όπως ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΡΟΔΕΣΙΑΣ δε σήμανε σφαγή ή εκδίωξη των λευκών βρετανών.
      Πόσο πιο απλά να το γράψω;
      Όποιος γουστάρει να μείνει σε ΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ μένει, όποιος δε θέλει φεύγει.
      Τώρα αν για σένα τα θύματα του Απαρτχαιντ (δεν το λεώ εγώ, το Human Rights Watch και η Διεθνής Αμνηστία το λέει) και οι θύτες είναι το ίδιο, ε, τι να σου πω, ας αφήσουμε την κουβέντα.

      Ήταν ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ σε ξένη γη το Σιωνιστικό πρότζεκτ, Σ.Τ.,ή όχι;
      Εκτόπισαν δια των σφαγών και της βίας τους άραβες που ζούσαν εκεί 15 αιώνες ή όχι;;

      Τι άλλο να συζητήσουμε;;

      Reply
      1. Σ.Τ.

        Ηλια μου, δεν ειπες μονο αυτο, ειπες και πολλα πολλα αλλα και σε αυτα απαντησα. Αν δεν θες να συνεχισεις το διαλογο δεκτο. Ετσι και αλλοιως η πλειοψηφια των ελληνων δεν πολυενδιαφερεται για το παλαιστινιακο. Οπως δηλαδη και για το κυπριακο.Και τα ελληνικα κομματα εχουν λιγες αναφορες, περαν των αποφασεων ΟΗΕ.

        Reply
  9. Papillon

    “Σα να λέει κάποιος “Είμαι ΚΑΤΑ του ΝΑΖΙΣΜΟΥ αλλά υπέρ του Γ’ ΡΑΙΧ” ή “ΚΑΤΑ του Ρατσισμού αλλά ΥΠΕΡ της Ροδεσιας”.”

    “Όσοι Εβραίοι θέλουν, μένουν σε ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΚΡΑΤΟΣ που θα λέγεται ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ.
    Όσοι δε γουστάρουν πάνε αλλού.”

    “Αν αύριο αποφασίσουν 10 εκατομμύρια Γερμανοί ναρθουν να μείνουν στην Ελλάδα, ΣΙΩΝΙΣΤΗ, θα αποχτήσουν ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΑ το δικαίωμα να φτιάξουν και δικό τους κράτος;;
    Αυτό δε μας το απαντάς. ”

    Θύμα του καύσωνα δεν εξηγείται αλλιώς. Βάλε κανά κλιματιστικό ρε φίλε γιατί σε έχουν αποτρελάνει τα σαραντάρια. Για το πρώτο:

    Όχι αυτό που λες είναι: ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΆΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

    Ή για να το γειώσουμε στο σήμερα ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΆΡΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ

    Αυτά λες. Στο Ισραήλ υπάρχει ένα ΕΘΝΟΣ. Τα έθνη δεν καταργούνται ούτε δημιουργούνται επειδή το θέλουμε εμείς. Και αυτό το έθνος το ΕΒΡΑΪΚΟ θέλει να ζει σε μία χώρα που λέγεται ΙΣΡΑΗΛ, θέλει να έχει κράτος και πατρίδα. Είτε σου αρέσει είτε όχι. Η ύπαρξη του εβραϊκού έθνους δεν εξαρτάται από το σιωνιστικό καθεστώς ούτε ταυτίζεται με αυτό τα πρώτα μεταναστευτικά κύματα στην Παλαιστίνη συντελέστηκαν ήδη από το 1880 δηλαδή ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ το 1897. Από την ανάγκη των ανθρώπων να ζήσουν κάπου ασφαλείς. Η ανάγκη τους για πατρίδα ήταν δική τους. Ο σιωνισμός αυτό εκμεταλλεύτηκε, εκεί πάτησε άλλωστε. Την Παλαιστίνη την θεωρούσαν γη τους, πατρίδα τους δεδομένο του ότι ο λαός αυτός εκδιώχθηκε από εκεί τόσες και τόσες φορές στο παρελθόν. Η Εβραϊκή διασπορά είχε ξεκινήσει από αρχαιοτάτων χρόνων.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Aliyah#Historical_overview

    https://en.wikipedia.org/wiki/Jewish_diaspora

    Το δεύτερο:

    Όχι ρε αν σε αυτό το ενιαίο κράτος την εξουσία θα έχουν οι ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΧΑΜΑΣΙΤΕΣ καθώς και οι υποστηρικτές τους Τουρκία, Ιράν και Ρωσία όχι ρε μεγάλε ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. Δεν γουστάρω ρε νέα γενοκτονία, δεν είμαι ΝΕΟΝΑΖΙ πόσο ξεκάθαρο θες να στο κάνω πια;

    Το τρίτο και πιο κουλό. Καλά τι ακούμε καλοκαιριάτικα; Οι Γερμανοί ΈΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ, ζούνε συγκροτημένα σε δικό τους ΈΘΝΟΣ-ΚΡΑΤΟΣ. Το ίδιο και οι Αμερικανοί. Τι παλαβομάρες λες μωρέ; Που θα ερχόντουσαν μωρέ σε ένα ΞΕΝΟ, ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟ ΕΘΝΟΣ-ΚΡΑΤΟΣ, σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ; Ρε πήγαινε σε γιατρό γιατί είσαι θύμα θερμοπληξίας.

    Reply
    1. Ηλίας Γιαννόπουλος

      ΑΘΛΙΕ ΣΙΩΝΙΣΤΗ,
      1ο ΨΕΜΑ,
      Δεν αποφάσισαν οι Εβραίοι γενικά ότι η Παλαιστίνη ήταν η πατρίδα τους αλλά ΚΑΠΟΙΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ.
      Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΜΕΛΗΤΕΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ.

      2ο ΨΕΜΑ
      Η μετανάστευση Εβραίων προς την Παλαιστίνη (Αλίγια) πριν τον Σιωνισμό (1897) ήταν μόνο ΕΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΛΑΣΜΑ της μετανάστευσής τους προς την Αμερική.
      Αντιγράφω απ’ το wikipedia:
      “Since only a small portion of East European Jews had adopted Zionism by then, between 1881 and 1914 only 30–40,000 emigrants went to Ottoman Palestine, while over one and a half million Russian Jews and 300,000 from Austria-Hungary reached Northern America.[19]

      Ξέρεις ανάγνωση, ΣΙΩΝΙΣΤΗ;;
      ΜΟΝΟ 30-40.000 χιλιάδες πήγαν στην Παλαιστίνη ενώ κοντά 2 εκατομύρια πήγαν στη Β.Αμερική μεταξύ 1881 και 1914.
      Για πες μας τώρα καμιά ΑΛΛΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ.
      Πως το πες; “Είχαν διαλέξει για πατρίδα τους την Παλαιστίνη”;;
      ΠΟΙΟΙ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ, ΣΙΩΝΙΣΤΗ;;
      Τα 2 εκατομμύρια που πήγαν στη Β.Αμερική για να ΜΗΝ ΚΛΕΨΟΥΝ ΓΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕ;;
      https://en.m.wikipedia.org/wiki/Aliyah

      Γιατί δεν προσπάθησαν και οι Εβραίοι που πήγαν στη Β.Αμερική να κάνουν ανεξάρτητο κράτος, ΣΙΩΝΙΣΤΗ;;
      Αυτοί ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ;;
      Μα φυσικά και ήθελαν.
      ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΓΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕ, ΣΙΩΝΙΣΤΗ.

      ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ, ΣΙΩΝΙΣΤΗ:
      ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΥΡΔΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΟΥΝ ΑΠ’ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΘΑ ΑΠΟΧΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΣ;;

      ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ, ΣΙΩΝΙΣΤΑΚΟ.
      Οι Άραβες που ζούσαν 15 αιώνες στην Παλαιστίνη ρωτήθηκαν, ΣΙΩΝΙΣΤΗ, αν ήθελαν να αποσπαστεί ΚΟΜΜΑΤΙ απ’ τη χώρα τους για να φτιαχτεί ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ;;

      Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.