.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Οι συνταξιούχοι της Εθνικής Τράπεζας επιμένουν αγωνιστικά


Ο Συντονισμός Δράσεων για το ΛΕΠΕΤΕ και το ΤΥΠΕΤ, στην συνεδρίαση του (γραμματεία 4/1/2019) επαναβεβαίωσε την αγωνιστική του παρουσία και επικαιροποίησε τις θέσεις του για τον ΛΕΠΕΤΕ, που παραμένουν αταλάντευτες όσον αφορά τον αδιαπραγμάτευτο και εγγυημένο χαρακτήρα του!

Η νέα χρονιά, μας βρίσκει ετοιμοπόλεμους και ασυμβίβαστους στην διαρκή υπεράσπιση των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων και την περαιτέρω κλιμάκωση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων, από τις οποίες δεν κάνουμε σπιθαμή πίσω!

Παρά, το ηττοπαθές κλίμα, που καλλιεργείται σκόπιμα, την παραίτηση, τον συμβιβασμό, με κορωνίδα την προπαγάνδιση ενός αμφιλεγόμενου δημοψηφίσματος, μέσω του οποίου θα επιχειρηθεί η υιοθέτηση της πλέον συμβιβαστικής λύσης, δηλαδή την υπαγωγή μας στον θνησιγενή ΕΤΕΑΠ, εμείς δηλώνουμε, πως παραμένουμε ακλόνητοι, με ηθικό ακμαίο και με υψηλό το αγωνιστικό φρόνημα!!
Μετά την ραστώνη των εορτών, επιστρέφουμε με εμμονή, πείσμα και συνέπεια στα “καθ’ημάς”, χωρίς να επιτρέπουμε κενά και πισωγυρίσματα στην κλιμάκωση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων, που αποτελεί την πιο έντονη και αποτελεσματική μορφή πίεσης, απέναντι στην συνεχιζόμενη αδιαλλαξία της πρώην εργοδότριάς μας!

Ο Συντονισμός Δράσεων για τον ΛΕΠΕΤΕ και το ΤΥΠΕΤ επιμένει αγωνιστικά και διαφωνεί στο ακέραιο με τα σχέδια Κυβέρνησης-Διοίκησης της Ε.Τ, που απεργάζονται εξ ονόματος μας και χωρίς την συναίνεσή μας , με σκοπό να μας καθηλώσουν εξουθενωμένους και συμβιβασμένους στο τραπέζι της παράδοσής μας!!

Συνεχίζουμε ανυποχώρητοι και μαχητικοί πρεσβεύοντας την κυρίαρχη αξία, την επιμονή στο ΔΙΚΑΙΟ μας, που αποτελεί και την προμετωπίδα του αγώνα μας και διατυπώνουμε ευθαρσώς προς κάθε εμπλεκόμενη κατεύθυνση πως
ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ!!!

Ανακοίνωση Συντονισμού Δράσεων για τη συνέχιση του Αγώνα μας

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 93.33% ( 3
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.