.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ζωγράφου: Φωτορεπορτάζ από την κινητοποίηση για τη 2η δολοφονία εργάτη καθαριότητας


Κυβέρνηση και δήμος δολοφονούν
με μαζικούς αγώνες θα ανατραπούν!

Μαζική κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα για τη δεύτερη δολοφονία εργάτη στην καθαριότητα μέσα σε 5 μήνες. Ο εργαζόμενος ήταν συμβασιούχος μέσα από τα προγράμματα του ΟΑΕΔ. Έπειτα από κάλεσμα του Κινήματος στην Πόλη του Ζωγράφου έγινε πορεία στην περιοχή και ακολούθησε συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου. Στην κινητοποίηση καλούσε και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Η κρατική δολοφονία (δεύτερη μέσα σε 5 μήνες) εργάτη καθαριότητας δε θα μείνει αναπάντητη!

(Δείτε και εδώ)

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 4
Συμμετοχές )



2 σχόλια στο “Ζωγράφου: Φωτορεπορτάζ από την κινητοποίηση για τη 2η δολοφονία εργάτη καθαριότητας

  1. Ανώνυμα

    Συγνώμη για την ενόχληση της ερώτησης μου!

    Με ποιό Δικαίωμα Αρχηγός Ξένου Κράτους (ΗΠΑ) ορίζει πια θα ναι η … “ΠΡΩΤΕΎΟΥΣΑ” άλλου “Κυρίαρχου” Κράτους;;;

    Δηλαδή … “Αύριο” αν Σας πουν ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ να …. πάτε στην Ρωσία όπως Τότε στον ΚΡΙΜΑΪΚΟ Πόλεμο θα πάτε;;; Αλλά πρωτού πάτε ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ότι Τότε μετά 2-3 χρονάκια της Συμμετοχής “Μας” στον ΚΡΙΜΑΪΚΟ Πόλεμο πάθαμε Την … ΕΘΝΙΚΗ/ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟ … 1922!!!!

    Εμείς Είμαστε ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΌΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ!!!

    Αλλά Τί λέμε;;; ΕΔΩ “Χρέωσαν” Την Ελλάδα Τον Ελληνικό Λαό Το Ελληνικό Εθνος με Ένα Εικονικό με Ένα Ψεύτικο Χρέος ΜΕ ΈΝΑ ΨΕΜΑ …. και δεν θα Υπακούσετε Στούς Αποικιοκράτες Σας;;;;

    Συνεχίζετε Στην Ίδια Καταστροφική Περπατημένη ΤΩΝ “Αλλων” σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ!!! Είσται Συγκοινωνούντα ΟΥΡΟΔΟΧΕΙΑ μιας Ξένης Πηγής! Διαχειριστές Μιας Ξένης Εξουσίας!!!

    Και Επειδή “Μυαλό Δεν ΘΑ Βάλει Αυτό Το Κεφάλι” (όπως λέει και το Ασμα) ….
    ΕΜΕΙΣ ΏΣ ΑΛΛΟΙ ΗΡΑΚΛΙΔΕΣ* ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΟΨΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΗΣ ΛΕΡΝΑΙΑΣ ΥΔΡΑΣ!!!!!!

    * Το Δηλώνουμε Εντίμως και το Λέμε Υπευθύνοως! ή το θέλεις αλλοιώς: Το Δηλώνουμε Επισήμως και θα το Πούμε Εντίμως ότι Σας βλέπουμε ΟΛΟΥΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΛΕΡΝΑΙΑ ΎΔΡΑ!!!

    Reply
    1. Ανώνυμα

      Το θέμα ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ μόνο τι είπε ο μίστερ Daiselblum ότι το πρώτο Μνημόνιο είτανε για να «Σωθούν» οι Ευρωπαϊκές Τράπεζες (και εμείς προσθέτουμε μετά το «κανόνι» της Lehman bros και τον καταστροφικό οικονομικό εγκλωβισμό της ΟΔΓ από της ΗΠΑ) αλλά ότι το δεύτερο τρίτο και τέταρτο Μνημόνιο είναι να να ισοφαρίσουν τόσο τα πραγματικά όσο και τα εικονικά διαφυγόντα τους … κέρδοι!!! Παράλληλα σε Πολιτικοοικονομικοκοινωνικό Επίπεδο να γίνει πισωγυρίσματα στο Εργασιακό Μεσαιωνικό Κοινωνικόοικονομικό Καπιταλιστικό Στάδιο στα Πλαίσια Του Ιμπεριαλισμού (Παγκοσμιοποίηση το λέγουν για να κρύψουν Την Επιστημονική Μαρξιστική/Λενινιστική Επιστημονική Πορεία Του Καπιταλισμού)!
      Γιατί όμως η Ελλάδα ο Ελληνικός Λαός;;; Έτσι Απλά για ηλίθειους: α) Η Ελλάδα ο Ελληνικός Λαός Έκανε την Πρώτη Νίκη κατά Του ΑΗΤΗΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΑΞΩΝΑ (την Δεύτερη και Τελική/Θανατηφόρα την Έκανε η Σοβιετική Ενωση) β) Η Ελλάδα ο Ελληνικός Λαός μετά λήξει Του Β’Παγκοσμίου Καπιταλιστικού Πολέμου στην Ευρώπη ΤΗΣ κάναν οι «Σύμμαχοι» Μας Τον Εμφύλιο Πόλεμο μέχρι και μέσα στην Δεκαετία του 50! Και μετά βάλανε και Την Αμερικανοκίνητη Φασιστική Χούντα! ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ … ΕΥΡΩΠΗ – ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!! Επειδή Έχει Τους Πιό Διαχρονικούς Κυβερνητικούς και Πολιτειακούς Αποικιοκρατούμενους Αφοσιωμένους Λακέδες!!!

      …. Μνημόνια ….. Είναι Μνημόσυνα Του Παρόντος και Του Μέλλοντος!

      Θέλετε και Τα Ρέστα;;;

      ΥΓ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ Τον Αλέξη Μας που μέσα από την Τετραμερή Σύνοδο (Ελλάδα/Βουλγαρία/Ρουμανία/Σερβία) στο Βελιγράδι (που βομβάριζε το ΝΑΤΟ και η ΕΕ πριν μερικά χρόνια) Έκανε…. Αναφορά στον ….. Αγγλό…. ΥΠΕΞ το ….. 1884!!!! (χίλια οκτακόσια ογδόντα τέσσερα!!!) πριν 134 χρόνια!!!
      Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ….. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!

      Η Ελλάδα ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ!!!!

      ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο …. ΑΛΕΞΗΣ ΣΑΣ/ΜΑΣ!!!!!!!!!!

      Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.