.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Δυναμική απάντηση ενάντια στην κατάργηση των απεργιών (φωτορεπορτάζ)


Στις 12 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος, έπειτα από κάλεσμα του ΠΑΜΕ, της πρωτοβουλίας πρωτοβάθμιων σωματείων καθώς και συνδικάτων.

Λίγο μετά τις 13.00 η συγκέντρωση ξεκίνησε και κατευθύνθηκε προς την βουλή. Μπροστά στο υπουργείο Εργασίας στη Σταδίου μέλη του ΠΑΜΕ σήκωσαν το ρολό στην είσοδο εισέβαλαν στη στοά του κτιρίου.

Μπροστά από την Βουλή μέλη της πρωτοβουλίας πρωτοβάθμιων σωματείων ανέβηκαν στο προαύλιο χώρο και προσπάθησαν να εισβάλουν στη Βουλή ανεβαίνοντας από τα σκαλιά που βρίσκονται δίπλα στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Μπροστά από την Ηρώδου του Αττικού οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ βρέθηκαν μπροστά από παρατεταγμένες κλούβες, ενώ η αστρυνομία προχώρησε σε χρήση χημικών εναντίον των διαδηλωτών.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 5
Συμμετοχές )



14 σχόλια στο “Δυναμική απάντηση ενάντια στην κατάργηση των απεργιών (φωτορεπορτάζ)

  1. Ανώνυμα

    ΌΛΑ ΣΤΟ ΊΔΙΟ ΜΟΤΊΒΟ ΣΤΟ ΊΔΙΟ ΠΛΑΊΣΙΟ!

    Και επειδή Πάλιωσε Το Σακάκι Από το Μεράκι Μου γιαυτήν Την Χώρα φιλάρα από Αυτά που ακούμε … ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΕΙΚΑ!
    Α. «Ας μη τολμήσουν ο Κος Σαμαράς κ. ο Κος Βενιζέλος, να διανοηθούν να προχωρήσουν σε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.
    Αρκετά Ρούφηξαν οι Τραπεζίτες από το Υστέρημα του Έλληνα.
    Δε θα βγάλουν στο Σφυρί και τη Πρώτη Κατοικία Ανεργων και Χαμηλόμισθων που Αδυνατούν να Ξεπληρώσουν ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ!
    Και να Εχουν Υπόψην τους.
    ΔΕΝ θα τους Ρίξουν οι Βουλευτές Τους!
    Ο ΛΑΟΣ θα τους Ρίξει!
    Ο ΛΑΟΣ με τους Αγώνες του στους Δρόμους.
    Και ΕΜΕΙΣ Αυτούς τους Αγώνες θα τους Στηρίξουμε με ΟΛΕΣ ΜΑΣ τις Δυνάμεις.
    Όπως θα στηρίξουμε και το κίνημα αλληλεγγύης ενάντια στους Πλειστηριασμούς Πρώτης Κατοικίας.
    Ας το Γνωρίζουν ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΣΙΡΑΚΟΤΣΟΓΛΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
    Όσο Υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ, Πλειστηριασμός Πρώτης Κατοικίας ΔΕΝ θα γίνει στην Ελλάδα.
    ΕΚΤΟΣ κι αν πάνε να τους κάνουνε σε καμιά ΆΛΛΗ ΧΩΡΑ τους Πλειστηριασμούς.
    Τάδε έφη Αλέξης – «Αυγή» 23 Αυγούστου 2013μ.Χ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ… μπλά μπλά μπλά……
    Β. «Η ιστορική σημασία της μάχης για την ΔΕΗ Του Αλέξη Τσίπρα
    H ίδρυση της ΔΕΗ έγινε το καλοκαίρι του 1950. Ακριβώς 64 χρόνια μετά, έρχεται στη Βουλή νόμος που προβλέπει την ιδιωτικοποίηση, καλύτερα την εκποίηση των «φιλέτων» της ΔΕΗ. Των πιο παραγωγικών μονάδων, των λιγνιτικών πεδίων, των υδροηλεκτρικών εργοστασίων, των φραγμάτων, ενός πλούτου που είναι εξαιρετικά δύσκολο κανείς να τον κοστολογήσει. Και αυτός ο νόμος προωθείται στο θερινό τμήμα των 100 βουλευτών μέσα από διαδικασίες-εξπρές, που φανερώνουν την πρόθεση να αποκρυφτεί ένα μεγάλο εθνικής σημασίας θέμα από το λαό αλλά και από το σύνολο των βουλευτών. Όταν το 1950 αποφασίστηκε η ίδρυση της ΔΕΗ, υπήρχαν 385 ιδιωτικές εταιρείες που παρήγαγαν ηλεκτρική ενέργεια, από τις οποίες κάποιες είχαν απλή άδεια, κάποιες προνομιακή άδεια, κάποιες ήταν δημοτικές ή κοινοτικές…………Αν αυτοί οι άνθρωποι που έχουν μοναδικό στόχο το κέρδος αποκτήσουν όλα τα εργοστάσια, ούτε θα κάνουν αποκαταστάσεις στις περιοχές της Δυτ. Μακεδονίας και στο δίκτυο, ούτε θα σεβαστούν τους εργαζόμενους και φυσικά δεν θα νοιάζονται αν το ρεύμα ακριβύνει 2 και 3 φορές. Στην περίπτωση της ΔΕΗ δεν πρόκειται για μια αντίθεση ιδεολογική ή πολιτική που μπορεί να έχει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την πολιτική της κυβέρνησης για ιδιωτικοποιήσεις, γενικά και αόριστα, δημόσιων οργανισμών. Εδώ πρόκειται για ένα εθνικής σημασίας θέμα. Γι αυτό τον λόγο, ανεξάρτητα από πιθανές διαφορετικές οπτικές που μπορούμε να έχουμε με άλλες πολιτικές δυνάμεις σε μια σειρά από ζητήματα, ακόμα και στο μείζον θέμα του ενεργειακού σχεδιασμού, στόχος μας είναι να συγκροτήσουμε ένα παλλαϊκό κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο, για την υπεράσπιση της ΔΕΗ που έχει στρατηγική σημασία για την εθνική οικονομία και την ανάπτυξη της χώρας μας. Είναι ιστορική μας υποχρέωση.»
    Εντέλη στο Αριθμητικό κλάσμα ο παρανομαστής είναι ΠΑΝΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ! Ο Αριθμητής αλλάζει! Προπροχθές Χούντα Χθές ΠΑΣΟΚ προχθές ΝΔ σήμερα ΣΥΡΙΖΑ αύριο Χ.Α. (Τας άλλας Συστημικάς Πολιτικάς Παραφυάδας Τας αφήνουμε)!! Ο Παρανομαστής Σταθερά ο ΊΔΙΟΣ ΑΠΟΙΚΙΑΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ!!!

    Reply
  2. 1 σχολιο

    ” Μπροστά από την Βουλή μέλη της πρωτοβουλίας πρωτοβάθμιων σωματείων ανέβηκαν στο προαύλιο χώρο και προσπάθησαν να εισβάλουν στη Βουλή”

    Για να κανουν τί ακριβως;;

    “Καλά” τα συμβολικά σπρωξίδια αλλά η ουσία που είναι ακριβώς πίσω από τις συνεχώς αυξανόμενες συμβολικές κινήσεις; Διότι αν μπορώ να διακρίνω ενα περιεχόμενο στα σπρωξίδια του ΠΑΜΕ αδυνατώ να το βρώ εδώ.

    Reply
    1. ΓΚ1

      Το σπρωξιδι με την κλουβα και στο πρωτο χημικο πισω που πεχτηκε λιγο πριν το Μαξιμου τι ηταν; Δεν ηταν συμβολικο; Ας μην βγαλουμε τα συμβολικομετρα…Ο καθενας παιρνει τις αποφασεις που του αναλογει στο δρομο και πραττει με βαση αυτες.

      Reply
    2. κακός

      Όποιο νόημα μπορείς να βρεις στο συμβολικό σπρωξίδι του ΠΑΜΕ, το ίδιο νόημα μπορείς να βρεις και στο συμβολικό σπρωξίδι των Πρωτοβάθμιων Σωματείων. Καλά, αλλά απλά, συμβολικά. τπτ παραπάνω.

      Reply
      1. Αντώνης

        Φαντάζομαι ότι τόσο τα Πρωτοβάθμια Σωματεία και η πρωτοβουλία τους, όσο και το ΠΑΜΕ, δεν διεκδίκησαν και δεν λένε κάτι παραπάνω από το ότι έκαναν μια πρώτη συμβολική εμφάνιση χθες. Γιατί αυτή η κακία; Σε μια στάση εργασίας-μόνο της ΑΔΕΔΥ- χωρίς προετοιμα΄σια και με λίγο κόσμο, αυτά μπορούσαν να γίνουν. Ένα μήνυμα ότι θα έρθουν-πρέπει να έρθουν-πιο δυναμικά πράγματα, πιο αποφασιστικοί αγώνες νομίζω ήθελαν να δώσουν όλοι χθες… Και καλά έκαναν.

        Reply
  3. Ανώνυμα

    Συγνώμη για την ενόχληση της ερώτησης μου!

    Με ποιό Δικαίωμα Αρχηγός Ξένου Κράτους (ΗΠΑ) ορίζει πια θα ναι η … “ΠΡΩΤΕΎΟΥΣΑ” άλλου “Κυρίαρχου” Κράτους;;;

    Δηλαδή … “Αύριο” αν Σας πουν ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ να …. πάτε στην Ρωσία όπως Τότε στον ΚΡΙΜΑΪΚΟ Πόλεμο θα πάτε;;; Αλλά πρωτού πάτε ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ότι Τότε μετά 2-3 χρονάκια της Συμμετοχής “Μας” στον ΚΡΙΜΑΪΚΟ Πόλεμο πάθαμε Την … ΕΘΝΙΚΗ/ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟ … 1922!!!!

    Εμείς Είμαστε ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΌΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ!!!

    Αλλά Τί λέμε;;; ΕΔΩ “Χρέωσαν” Την Ελλάδα Τον Ελληνικό Λαό Το Ελληνικό Εθνος με Ένα Εικονικό με Ένα Ψεύτικο Χρέος ΜΕ ΈΝΑ ΨΕΜΑ …. και δεν θα Υπακούσετε Στούς Αποικιοκράτες Σας;;;;

    Συνεχίζετε Στην Ίδια Καταστροφική Περπατημένη ΤΩΝ “Αλλων” σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ!!! Είσται Συγκοινωνούντα ΟΥΡΟΔΟΧΕΙΑ μιας Ξένης Πηγής! Διαχειριστές Μιας Ξένης Εξουσίας!!!

    Και Επειδή “Μυαλό Δεν ΘΑ Βάλει Αυτό Το Κεφάλι” (όπως λέει και το Ασμα) ….
    ΕΜΕΙΣ ΏΣ ΑΛΛΟΙ ΗΡΑΚΛΗΔΕΣ* ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΟΨΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΗΣ ΛΕΡΝΑΙΑΣ ΥΔΡΑΣ!!!!!!

    * Το Δηλώνουμε Εντίμως και το Λέμε Υπευθύνοως! ή το θέλεις αλλοιώς: Το Δηλώνουμε Επισήμως και θα το Πούμε Εντίμως ότι Σας βλέπουμε ΟΛΟΥΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΛΕΡΝΑΙΑ ΎΔΡΑ!!!

    Reply
    1. Γιώργος

      Αγαπητέ ανώνυμε, ερώτηση για σένα: Ποιοι είναι αυτοί οι “όλοι” που “..θα τους κόψεις τα κεφάλια σαν την λερναια υδρα”? Θα ήθελα μια απάντηση συγκεκριμένη. Ευχαριστώ!

      Reply
      1. Ανώνυμα

        Φίλε Γιώργο!

        Καλή η πρώτη ερώτηση σου! Προχώρα στην δεύτερη για να έχεις μια Συνολική Απάντηση!

        Reply
        1. Γιώργος

          Αγαπητέ ανώνυμε, δεν έχω άμεσα, άλλη ερώτηση: Απάντα σε αυτή και βλέπουμε!

        2. Ανώνυμα

          Φίλε μου Καλέ!

          1. Είμαι Τόσο Ανώνυμος Όσο Είναι και ο Ελληνικός Λαός!

          2. Δίνουμε Πάντα Πολιτικές Επιστημονικές Ολοκληρωμένες Στρατηγικές Απαντήσεις! Δεν Τεμαχίζουμε Τόσο Το Είναι Όσο και Το Γίγνεσθαι σε Στημένα Παιχνίδια και Στημένους Αγώνες! Το Διαίρα και Βασίλευε Δεν Είναι Δικό Μας!

          3.Το θέμα ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ μόνο τι είπε ο μίστερ Daiselblum ότι το πρώτο Μνημόνιο είτανε για να «Σωθούν» οι Ευρωπαϊκές Τράπεζες (και εμείς προσθέτουμε μετά το «κανόνι» της Lehman bros και τον καταστροφικό οικονομικό εγκλωβισμό της ΟΔΓ από της ΗΠΑ) αλλά ότι το δεύτερο τρίτο και τέταρτο Μνημόνιο είναι να να ισοφαρίσουν τόσο τα πραγματικά όσο και τα εικονικά διαφυγόντα τους … κέρδοι!!! Παράλληλα σε Πολιτικοοικονομικοκοινωνικό Επίπεδο να γίνει πισωγυρίσματα στο Εργασιακό Μεσαιωνικό Κοινωνικόοικονομικό Καπιταλιστικό Στάδιο στα Πλαίσια Του Ιμπεριαλισμού (Παγκοσμιοποίηση το λέγουν για να κρύψουν Την Επιστημονική Μαρξιστική/Λενινιστική Επιστημονική Πορεία Του Καπιταλισμού)!
          Γιατί όμως η Ελλάδα ο Ελληνικός Λαός;;; Έτσι Απλά για ηλίθειους: α) Η Ελλάδα ο Ελληνικός Λαός Έκανε την Πρώτη Νίκη κατά Του ΑΗΤΗΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΑΞΩΝΑ (την Δεύτερη και Τελική/Θανατηφόρα την Έκανε η Σοβιετική Ενωση) β) Η Ελλάδα ο Ελληνικός Λαός μετά λήξει Του Β’Παγκοσμίου Καπιταλιστικού Πολέμου στην Ευρώπη ΤΗΣ κάναν οι «Σύμμαχοι» Μας Τον Εμφύλιο Πόλεμο μέχρι και μέσα στην Δεκαετία του 50! Και μετά βάλανε και Την Αμερικανοκίνητη Φασιστική Χούντα! ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ … ΕΥΡΩΠΗ – ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!! Επειδή Έχει Τους Πιό Διαχρονικούς Κυβερνητικούς και Πολιτειακούς Αποικιοκρατούμενους Αφοσιωμένους Λακέδες!!!

          …. Μνημόνια ….. Είναι Μνημόσυνα Του Παρόντος και Του Μέλλοντος!

          Θέλετε και Τα Ρέστα;;;

          ΥΓ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ Τον Αλέξη Μας που μέσα από την Τετραμερή Σύνοδο (Ελλάδα/Βουλγαρία/Ρουμανία/Σερβία) στο Βελιγράδι (που βομβάριζε το ΝΑΤΟ και η ΕΕ πριν μερικά χρόνια) Έκανε…. Αναφορά στον ….. Αγγλό…. ΥΠΕΞ το ….. 1884!!!! (χίλια οκτακόσια ογδόντα τέσσερα!!!) πριν 134 χρόνια!!!
          Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ….. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!

          Η Ελλάδα ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ!!!!

          ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο …. ΑΛΕΞΗΣ ΣΑΣ/ΜΑΣ!!!!!!!!!!

        3. Γιώργος

          Δεν είναι ο Αλέξης “μας”. Είναι ο Αλέξης “τους”. Ο Αλέξης Τσίπρας των ελλήνων κεφαλαιο-κρατών, των ελλήνων καπιταλιστών πολιτικών, των ελλήνων εθνικιστών, των ελλήνων φιλελέδων! ΑΥΤΟΝΩΝ των ελλήνων είναι ο αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι και των ξένων κεφαλαιο-κρατών, της ΕΕ, των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ. Δεν είναι των ελληνων φτωχών, των ξένων εργαζομένων, ΔΕΝ είναι των μεταναστών εργαζομένων!

          Στο διάολο ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ. Στο διάολο η ελληνική καπιταλιστική τάξη, η ΕΕ και το ΝΑΤΟ!

        4. Ανώνυμα

          ….. κατάλαβες Τώρα Το Βάθος και Το Νόημα Του Αθλου Του Ηρακλή με την Λερναία Ύδρα;; Πιστεύω Φίλε μου να κατέχεις Τα Βασικά και Ουσιαστικά Τα Της Ελληνικής Επιστημονικής Διαχρονικής “Μυθολογίας”! Αλλά Την Ελληνική Φιλοσοφία λίγοι την Κατέχουν…. συγνώμη αλλά δεν σε βλέπω στους λίγους αλλά στους … πολλούς!
          Με λόγια και κατάρες δεν γίνετε Τίποτα! Και δια μέσου Της Σημερινής Κυβέρνησης βλέπουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ και ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩΜΑΣΤΕ ότι ΔΕΝ Υπάρχει Ελληνική Καπιταλιστική Τάξη!!! Υπάρχει ως Είθισται σε μια Αποικία οι Ελέου Αποικιοκρατών Διαχειριστές μιάς Ξένης Εξουσίας!!!

          Πιστεύω Φίλε να κατέχεις στην Ουσία την Ελληνική γλώσσα και να μην κάνεις Ρητορικές Ερωτήσεις!!!

          Καλημέρα….

        5. Γιώργος

          Δεν έχεις δίκιο φίλε μου ανώνυμε! ΕΛΛΗΝΙΚΗ καπιταλιστική τάξη ΜΙΑ ΧΑΡΑ υπάρχει! Είναι το 5% του οικονομικά ενεργού πληθυσμού. Και μαζί με τους έλληνες καπιταλιστές πολιτικούς και το ελληνικό καπιταλιστικό κράτος, εξαθλιώνουν τους έλληνες και τους μετανάστες φτωχούς!

          Το κομμάτι του ελληνικού έθνους που έχει το κράτος και την εξουσία εξαθλιώνει έλληνες και μετανάστες φτωχούς παρέα με την ΕΕ και το ΝΑΤΟ! ΟΛΟΙ αυτοί πρέπει να πάνε στο διάολο!

      2. Ανώνυμα

        Το θέμα ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ μόνο τι είπε ο μίστερ Daiselblum ότι το πρώτο Μνημόνιο είτανε για να «Σωθούν» οι Ευρωπαϊκές Τράπεζες (και εμείς προσθέτουμε μετά το «κανόνι» της Lehman bros και τον καταστροφικό οικονομικό εγκλωβισμό της ΟΔΓ από της ΗΠΑ) αλλά ότι το δεύτερο τρίτο και τέταρτο Μνημόνιο είναι να να ισοφαρίσουν τόσο τα πραγματικά όσο και τα εικονικά διαφυγόντα τους … κέρδοι!!! Παράλληλα σε Πολιτικοοικονομικοκοινωνικό Επίπεδο να γίνει πισωγυρίσματα στο Εργασιακό Μεσαιωνικό Κοινωνικόοικονομικό Καπιταλιστικό Στάδιο στα Πλαίσια Του Ιμπεριαλισμού (Παγκοσμιοποίηση το λέγουν για να κρύψουν Την Επιστημονική Μαρξιστική/Λενινιστική Επιστημονική Πορεία Του Καπιταλισμού)!
        Γιατί όμως η Ελλάδα ο Ελληνικός Λαός;;; Έτσι Απλά για ηλίθειους: α) Η Ελλάδα ο Ελληνικός Λαός Έκανε την Πρώτη Νίκη κατά Του ΑΗΤΗΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΑΞΩΝΑ (την Δεύτερη και Τελική/Θανατηφόρα την Έκανε η Σοβιετική Ενωση) β) Η Ελλάδα ο Ελληνικός Λαός μετά λήξει Του Β’Παγκοσμίου Καπιταλιστικού Πολέμου στην Ευρώπη ΤΗΣ κάναν οι «Σύμμαχοι» Μας Τον Εμφύλιο Πόλεμο μέχρι και μέσα στην Δεκαετία του 50! Και μετά βάλανε και Την Αμερικανοκίνητη Φασιστική Χούντα! ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ … ΕΥΡΩΠΗ – ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!! Επειδή Έχει Τους Πιό Διαχρονικούς Κυβερνητικούς και Πολιτειακούς Αποικιοκρατούμενους Αφοσιωμένους Λακέδες!!!

        …. Μνημόνια ….. Είναι Μνημόσυνα Του Παρόντος και Του Μέλλοντος!

        Θέλετε και Τα Ρέστα;;;

        ΥΓ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ Τον Αλέξη Μας που μέσα από την Τετραμερή Σύνοδο (Ελλάδα/Βουλγαρία/Ρουμανία/Σερβία) στο Βελιγράδι (που βομβάριζε το ΝΑΤΟ και η ΕΕ πριν μερικά χρόνια) Έκανε…. Αναφορά στον ….. Αγγλό…. ΥΠΕΞ το ….. 1884!!!! (χίλια οκτακόσια ογδόντα τέσσερα!!!) πριν 134 χρόνια!!!
        Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ….. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!

        Η Ελλάδα ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ!!!!

        ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο …. ΑΛΕΞΗΣ ΣΑΣ/ΜΑΣ!!!!!!!!!!

        Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.