.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Βεβαιώθηκε το πρόστιμο των 50.000 ευρώ στον δάσκαλο Θανάση Αγαπητό – Με προσαύξηση 1.200€!


Μία ημέρα μετά την αθώωση Τσουκάτου για τη Siemens λόγω… παραγραφής, η κυβέρνηση και κράτος προκαλούν και πάλι!

Την Τετάρτη 20 Νοέμβρη βεβαιώθηκε το εξοντωτικό πρόστιμο των 50.000 ευρώ στον Θανάση Αγαπητό, περιφερειακό σύμβουλο με την «Ανταρσία στην Κεντρική Μακεδονία». Το πρόστιμο επιβλήθηκε από την Επιτροπή Ελέγχου Δαπανών και Εκλογικών Παραβάσεων για τρία πανό στην πόλη των Σερρών κατά την πρόσφατη προεκλογική περίοδο. Μάλιστα το πρόστιμο βεβαιώθηκε με προσαυξήσεις συνολικού ύψους 1.200 ευρώ!

Την αλληλεγγύη τους στον Θανάση Αγαπητό εκφράζουν δημοτικές και περιφερειακές κινήσεις, πολιτικές οργανώσεις της Αριστεράς, σύλλογοι και σωματεία, ζητώντας την ακύρωση του προστίμου. Παρόλα αυτά δεν έχει υπάρξει κάποια απάντηση από πλευράς της κυβέρνησης.

Η «Ανταρσία στην Κεντρική Μακεδονία» και ο Θανάσης Αγαπητός υπέβαλαν ένσταση κατά της απόφασης, η οποία θα εξεταστεί την επόμενη εβδομάδα από την Επιτροπή Ελέγχου Δαπανών και Εκλογικών Παραβάσεων, την ίδια Αρχή δηλαδή που επέβαλε το πρόστιμο.

Σε σχετική καταγγελία η ΑΝΤΑΡΣΥΑ τονίζει:

η Επιτροπή Ελέγχου Δαπανών και Εκλογικών Παραβάσεων και το νομικό της πλαίσιο ορθώνουν ανυπέρβλητα εμπόδια πολιτικής παρέμβασης και δημοκρατικής έκφρασης στις δυνάμεις που έχουν αναφορά στο λαϊκό κίνημα. Η συμμετοχή στις εκλογές είναι μια πολυδάπανη υπόθεση, μια πραγματική οικονομική αφαίμαξη, καθώς οι μόνοι πόροι της μαχόμενης Αριστεράς είναι οι εισφορές των λαϊκών ανθρώπων. Την ίδια ώρα οι επιχειρηματικοί παράγοντες, κάθε λογής συμφέροντα, οι ξένες πρεσβείες και οι ιμπεριαλιστικοί μηχανισμοί κινούνται με χαρακτηριστική άνεση και διασφαλίζουν ρόλο στα φερέφωνά τους. Τεράστια ποσά χαρίζονται σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σαν θαλασσοδάνεια από τις τράπεζες που ανακεφαλαιοποιούνται συνέχεια με όσα αρπάζουν από τους εργαζόμενους, ενώ το κυβερνών κόμμα πήρε επιπλέον 1 εκατ. ευρώ για δήθεν έρευνες όταν οργανώνει την αφαίμαξη του λαού.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 7
Συμμετοχές )



Ένα σχόλιο στο “Βεβαιώθηκε το πρόστιμο των 50.000 ευρώ στον δάσκαλο Θανάση Αγαπητό – Με προσαύξηση 1.200€!

  1. MAK

    Απαράδεκτο πρόστιμο που είναι ένα και το αυτό με την κατασταλτική πολιτική του αστικού κράτους.
    Καλή δύναμη και κουράγιο στον αξιότιμο Θανάση Αγαπητό.

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.