.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Αντιπολεμική Αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση στην αμερικάνικη πρεσβεία


ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ – ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΑΠΡΙΛΗ 6 μμ

Προσυγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου

Όταν ο πόλεμος μας χτυπά την πόρτα, κανείς δεν μπορεί να σιωπά.

Όλοι την Παρασκευή 13 Απρίλη στις 6:00 το απόγευμα, στην Αμερικανική πρεσβεία, στην αντιπολεμική συγκέντρωση, για να καταγγείλουμε τους ιμπεριαλιστές που ετοιμάζουν νέα σφαγή των λαών.

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ
ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΣΤΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ
ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ
ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ
ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΝΑΙ ΣΤΗ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Στη συγκέντρωση καλούν

ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΕΕΚ, ΚΑΡ, ΛΑΕ, ΟΚΔΕ, Κίνηση “Απελάστε το Ρατσισμό”

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 5
Συμμετοχές )



10 σχόλια στο “Αντιπολεμική Αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση στην αμερικάνικη πρεσβεία

  1. θεοδωρος Σαμιωτακης

    Οι δυνάμεις πάντως του Σεκ έχουν μια διγλωσσία .Από την μία στηριζουν τις ένοπλες ομάδες που δρουν για λογαριασμό του Νατο στην Συρια και από την άλλη διαδηλώνουν ενάντια στην αμερικάνικη επέμβαση στην χώρα η οποία θα γίνει προς υποστήριξη των ομάδων αυτών.

    Reply
    1. Γιώργος

      Θόδωρε, για το ΣΕΚ έχεις απόλυτο δίκιο: Το ΣΕΚ έχει μια διγλωσσία, γιατί είναι ανίκανο ΔΟΜΙΚΑ λόγω τρατσκιστικών καταβολών, να δεχθεί ότι, οι αραβικές εξεγέρσεις του ’10-’11 στην Μέση Ανατολή, από γνήσιες λαϊκές εξεγέρσεις, πολύ γρήγορα ηγεμονεύθηκαν πολιτικά και στρατιωτικά είτε από τους ισλαμοφασίστες, είτε απευθείας απο τις μεγάλες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις. Κύρια αιτία; Η ανυπαρξία κομμουνιστικής αριστεράς, η ανυπαρξία σοβαρού εργατικού/λαϊκού κινήματος στις χώρες αυτής. ακόμα και όπου υπάρχουν ΚΚ (με εξαίρεση τον Λίβανο και την Τυνησία), αυτά, δεν μπορούν να πείσουν ούτε τα μέλη τους πως αποτελούν αξιόμαχη αντικαπιταλιστική δύναμη, πόσο μάλλον τον υπόλοιπο κόσμο.

      Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ όμως, ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ αυτή την διγλωσσία του ΣΕΚ. Εχει τις δικές της επεξεργασίες, την δική της πολιτική!

      Reply
      1. Left G700

        Το ΣΕΚ έχει μια διγλωσσία, γιατί είναι ανίκανο ΔΟΜΙΚΑ λόγω τρατσκιστικών καταβολών

        Ενώ η ΔΕΑ, με την οποία εσχάτως κωλοτριβόμαστε ως ΑΝΤΑΡΣΥΑ, είναι ικανότατη “ΔΟΜΙΚΑ”, γιατί οι καταβολές της …δεν είναι τροτσκιστικές αλλά …ξερωγωτι!

        Ω Θεοί τού Ολύμπου, Τουτάτη[*] και Άμμωνα[*]! Προστατέψτε το μυαλό μας!

        [*] Επειδή εδώ κυκλοφορούν πολλοί ‘‘διεθνισταί’’, πρόσθεσα κι αυτούς για να μη μπορούν να μου πουν κουβέντα! ;-) :-)

        Reply
        1. Γιώργος

          Α ρε λεφτ ραιτ τζι 700 μας ταχείς πρήξει πια με τις παραδοξολογίες σου…

          Ναι ο τροτσκισμός έχει την δομική ανεπαρκεια του να μελετά την εξέλιξη της ταξική πάλης μονοδιάστατα μένοντας τις περισσότερες φορές στην επιφάνεια των γεγονότων.

          Το να κατεβαίνουμε με τέτοιες οργανώσεις μαζί σε αντιπολεμικα ή αντιευνικιστικα συλλαλητήρια είναι άλο πράγμα: Φυσιολογικοτστο, εφόσον το περιεχομενο κρίνεται επαρκές.

        2. Left G700

          Το να κατεβαίνουμε με τέτοιες οργανώσεις μαζί σε αντιπολεμικα ή αντιευνικιστικα συλλαλητήρια είναι άλο πράγμα: Φυσιολογικοτστο, εφόσον το περιεχομενο κρίνεται επαρκές.

          Τι θέλει να πει ο (παρα)ποιητής;;; Ότι αν χτυπήσει την πόρτα τής ΑΝΤΑΡΣΥΑ (πριν ή μετά τις επόμενες εκλογές) η ΔΕΑ, θα της πούνε “α, όχι, γιατί έχετε τροτσκιστικές καταβολές που μας επιτρέπουν μεν τη συμπαράταξη σε αντιπολεμικά ή αντιεθνικιστικά συλλαλητήρια, αλλά μας απαγορεύουν την πολιτική σύμπραξη”;;;

          Χα! :-) :-) :-) :-) :-)

        3. μέλος του ΝΑΡ

          Ταχείς μπλέξει και καις τόσο τα δικά σου, όσο και τα δικα μας εγκεφαλικα κύτταρα κ. Λεφτη…

          Σε μια ακόμα προσπάθεια να σε βοηθήσω πριν κάψεις ολοκληρωτικά φλάντζες, σου λέω το εξής: Ξεχώρισε τα πεδία άσκηση πολιτικής: Άλλο πράγμα η κοινή δράση για χ θέματα, άλλο πράγμα η κεντρική εφ όλη της ύλη συνεργασία.

        4. Left G700

          Ναι, αυτό θέλει να πει ο (παρα)ποιητής Γιώργος/μέλος τού ΝΑΡ!!! Ότι αν χτυπήσει την πόρτα τής ΑΝΤΑΡΣΥΑ (πριν ή μετά τις επόμενες εκλογές) η ΔΕΑ, θα της πούνε «α, όχι, γιατί έχετε τροτσκιστικές καταβολές που μας επιτρέπουν μεν τη συμπαράταξη σε αντιπολεμικά ή αντιεθνικιστικά συλλαλητήρια, αλλά μας απαγορεύουν την πολιτική σύμπραξη»!!!

          Τον Χάγιο και τον Μαυροειδή τούς ρώτησε;;; ;-) :-)

        5. Γιώργος

          Ανάλογη ρηχοτητα και μονοδιάστατη αντίληψη για την ταξική πάλη μιστερ λεφτραιτ, έχει και το μλ ρεύμα: Αν το τροτσκιστικό ρεύμα την πατάει διότι θέλει να βλέπει μόνο το εξεγερτικο στοιχείο σε μια εξέγερση πχ, το μλ ρεύμα την πατάει γιατί θέλει να βλέπει μόνο το αντιιμπεριαλιστικο στοιχείο σε ένα καθεστώς πχ.

          Δυστυχως, περα απο τα θετικα τους, η Ρηχοτητα, η επιπολαιοτητα και η τυφλωση χαρακτηριζουν τα ρεύματα αυτά.

        6. Left G700

          Αν το τροτσκιστικό ρεύμα την πατάει διότι θέλει να βλέπει μόνο το εξεγερτικο στοιχείο σε μια εξέγερση πχ,

          Να μην έχει όντως την παραμικρή ιδέα για το πού την πατάει το τροτσκιστικό ρεύμα, ή να κάνει πως δεν έχει, καθώς βλέπει το ΝΑΡ να έχει υιοθετήσει πλήρως την τροτσκιστική αντίληψη περί διεθνισμού, σαν να είναι συνιστώσα τής 4ης Διεθνούς;

          Ιδού η απορία!

        7. Κώστας

          Γιώργο είναι αρκετά λάθος αυτό που λες για το μλ ρεύμα που, βασικά, δεν υποστήριξε ποτέ ας πούμε μπααθικά καθεστώτα που τα θεωρούσε και λίγο δορυφόρους της ΣΕ, και αυτό στα πλαίσια του αντιυπερδυναμισμού ήταν πολύ κακό. Και σήμερα η τοποθέτηση του κκε μλ, που είναι ότι πιο κοντινό σε αυτό που λέμε μλ ρεύμα και όχι το ΜΛ ΚΚΕ που είναι πιο εθνικοοπατριωτικό και επιεικές με καθεστώτα τύπου Μπάαθ για την Συρία πχ είναι μάλλον ισοαποστασίτικη.

          Κώστας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.