.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Συνέλευση απολογισμού-σχεδιασμού της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική

29/11/2015 | 11:00

Πρόκληση για τη συνέλευση της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική

Σας καλούμε την Κυριακή 29 Νοέμβρη, στις 11 π.μ., στην ΑΣΟΕΕ, για να κάνουμε απολογισμό της μέχρι σήμερα παρέμβασής μας στην Περιφέρεια Αττικής και να συζητήσουμε τα ζητήματα αιχμής και τα μέτωπα παρέμβασης για την επόμενη περίοδο.

Μεταξύ των βασικών θεμάτων που θα μας απασχολήσουν είναι οι πολιτικές για τα απορρίμματα, οι ιδιωτικοποιήσεις των ελεύθερων χώρων και οι εκχωρήσεις στο ΤΑΙΠΕΔ, τα ζητήματα των εργασιακών σχέσεων στους θεσμούς του τοπικού κράτους, ζητήματα ανάδειξης των λαϊκών αναγκών και διεκδίκησης των κοινωνικών δομών και η παρέμβαση για το προσφυγικό.

Η συμμετοχή όλων των αντικαπιταλιστικών κινήσεων είναι κρίσιμη για την αλληλοενημέρωση και την προώθηση της διαμόρφωσης ενιαίας παρέμβασης, για την ανατροφοδότηση της δουλειάς τόσο του περιφερειακού σχήματος όσο και των κινήσεων πόλης και την οργάνωση των κινηματικών και πολιτικών δράσεων.

Θα θέλαμε επίσης να παραβρεθούν και σύντροφοι-ισσες από άλλες περιφερειακές κινήσεις -αν μπορούν.

Η εισήγηση της συνέλευσης, όπως και προτάσεις για ένα πιο μόνιμο συντονισμό μεταξύ του περιφερειακού σχήματος και των κινήσεων πολης, θα σταλεί στην αρχή της επόμενης εβδομάδας.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
29/11/2015
Ώρα:
11:00
Κατηγορία Εκδήλωση: