.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ ψηφίζουν μαζί στην ΑΔΕΔΥ για Παπαδήμο


[Update]

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΕ της ΑΔΕΔΥ που καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεσης κατά του πρώην Πρωθυπουργού Λ. Παπαδήμου, στις 29/5/2017 (δείτε εδώ).

Οι εκπρόσωποι των παρεμβάσεων στην ΕΕ της ΑΔΕΔΥ δεν ψήφισαν την ανακοίνωση αυτή και έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

Για την ανακοίνωση της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ με τίτλο “Καταδίκη της τρομοκρατικής επίθεσης κατά του πρώην Πρωθυπουργού Λ. Παπαδήμου” (29/5/2017)

Με αφορμή την επίθεση και τον τραυματισμό Παπαδήμου, σύσσωμο το σύμπλεγμα των καθεστωτικών δυνάμεων επιχειρεί μια λυσσαλέα ιδεολογική και πολιτική αντεπίθεση ενάντια στο λαϊκό κίνημα. Προσπαθεί να επιβάλλει την άποψη πως μια, απαράδεκτη και ζημιογόνα, ενέργεια ατομικής βίας οφείλεται στο «μίσος και τον διχασμό».

Στην πραγματικότητα προσπαθούν να ταυτίσουν τη λαϊκή κατακραυγή ενάντια στην καταστροφική πολιτική των Μνημονίων και του κεφαλαίου, με πράξεις ατομικής βίας. Επιχειρούν να ενοχοποιήσουν τη μαχητική αντίσταση του λαού απέναντι στο εγχώριο και διεθνές οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο, που ευθύνεται για την καταλήστευση της χώρας της χώρας και τη χρεοκοπία του λαού.

Θέλουν να μας κάνουν να ξεχάσουμε πως βία είναι η φτώχεια, η πείνα, η ληστεία στις ασφαλιστικές εισφορές των εργαζόμενων, η ανεργία και η μετανάστευση των νέων, οι κατασχέσεις της λαϊκής κατοικίας, οι μισθοί και οι συντάξεις πείνας, η εργοδοτική τρομοκρατία, η εκποίηση του δημόσιου πλούτου.

Προσπαθούν να δικαιώσουν αναδρομικά την πολιτική της κυβέρνησης Παπαδήμου, που δεν ήταν απλώς «υπηρεσιακή» και «τεχνοκρατική», αλλά μια δοτή και αδίστακτη μνημονιακή κυβέρνηση, που έκανε τη ληστεία του PSI σε βάρος ασφαλιστικών ταμείων, πανεπιστημίων και νοσοκομείων, έφερε το καταστροφικό 2ο Μνημόνιο και κατέπνιξε στα χημικά και τη βία τη μεγαλειώδη λαϊκή συγκέντρωση της 12ης Φλεβάρη 2012.

Αξιοποιούν την επίθεση στον Παπαδήμο για να προετοιμάσουν ένα νέο γύρο καταστολής και περιστολής των λαϊκών ελευθεριών και δικαιωμάτων.

Δεν ψηφίσαμε την ανακοίνωση της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ, η οποία βγήκε με τις ψήφους των ΔΑΚΕ, ΔΗΣΥΠ (πρώην ΠΑΣΚ), Ανατροπή, ΠΑΜΕ και ΜΕΤΑ, γιατί, μετά την (αυτονόητη) αποδοκιμασία της ατομικής τρομοκρατίας και μετά τα (αυτονόητα) περαστικά, δεν έχει ούτε μια λέξη για όλα αυτά.

Στάθης Γκότσης
Κώστας Τουλγαρίδης

Στην δήλωση των εκπροσώπων των Παρεμβάσεων απάντησε ο Γραμματέας του ΜΕΤΑ και μέλους του ΓΣ της ΑΔΕΔΥ και της ΕΕ της ΠΟΕ-ΟΤΑ Γιώργου Χαρίση: «Όταν μιλούν οι Παρεμβάσεις και δεν ερυθριάζουν…» (εδώ)

Σε απάντηση στην αβάσιμη επίθεση του ΜΕΤΑ προχώρησαν οι εκπρόσωποι των Παρεμβάσεων (εδώ)

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 67.27% ( 11
Συμμετοχές )



35 σχόλια στο “ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ ψηφίζουν μαζί στην ΑΔΕΔΥ για Παπαδήμο

  1. ΑΝΤΑΡΣΥΟΣ

    KKE και ΛΑΕ ψηφίζουν μαζί απο κοινού και με ΠΑΣΚΕ/ΔΑΚΕ, αυτή την ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ για τον Παπαδήμο:

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Καταδίκη της τρομοκρατικής επίθεσης κατά
    του πρώην Πρωθυπουργού Λ. Παπαδήμου

    Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταδικάζει με τον πιο
    κατηγορηματικό τρόπο την τρομοκρατική επίθεση κατά του πρώην
    Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου. Τέτοιες είδους ενέργειες σκορπίζουν
    το μίσος και τον διχασμό στην ελληνική κοινωνία και πλήττουν ευθέως τη
    δημοκρατία. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον πρώην Πρωθυπουργό και στους
    συνεργάτες του, που τραυματίστηκαν.

    Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

    μαααααλισταααα. Δεν πλήττει η πολιτική του Παπαδήμιου που είναι η πολιτική του ελληνικού και ξένου κεφαλαίου την δημοκρατία! Δεν σπέρνει το μίσος και τον διχασμό η πολιτική του Παπαδήμιου που είναι και η πολιτική του ελληνικού και ξένου κεφαλαίου! Μπάβο! Και εις κατώτερα!

    Reply
      1. ένας

        Κώστα πολύ ευχάριστο που αλλάξατε την ψήφο σας έστω και καθυστερημένα, μπράβο

        Reply
        1. Κώστας

          η ψήφος των Παρεμβάσεων ήταν σαφής όπως και του ΜΕΤΑ οπότε δεν υπάρχει τρόπος να σταθεί ο τίτλος που μπλέκει την … ΛΑΕ χωρίς να ισχύει κάτι τέτοιο για τα συνδικαλιστικά μορφώματα που η ΛΑΕ στηρίζει. Και δεν νομίζω να έχει καταφέρει να έχει …2 κομματικές παρατάξεις, οπότε όπως η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν ψηφίζει στην ΕΕ της ΑΔΕΔΥ γιατί δεν υπάρχει παράταξη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ έτσι δεν ψηφίζει και η ΛΑΕ που μέλη της είναι στο ΜΕΤΑ και στις Παρεμβάσεις. Καμία ψήφο λοιπόν δεν αλλάξαν ούτε οι Παρεμβάσεις ούτε το ΜΕΤΑ, και πρέπει να φέρεις πρακτικά με την ψηφοφορία για να το πεις αυτό. Που και αυτό θεμιτό θα ήταν, αν θες αλλάζεις ψήφο, το μόνο που είναι αθέμιτο είναι η λάσπη

          Κώστας

        2. Ανώνυμα

          Το ΜΕΤΑ υπερψήφισε το τελικό κείμενο (το οποίο το ίδιο πρότεινε έξαλλου για να μη βγει κάποιο άλλο χειρότερο), αυτό λένε τα πρακτικά που έχει η γραμματεία της ΑΔΕΔΥ και αυτό γνωρίζουν όλοι εκεί στην ΑΔΕΔΥ. Σε περίπτωση που έχει γίνει παραχάραξη πρέπει να απευθυνθείτε στην ΑΔΕΔΥ και να το ξεκαθαρίσετε. Εάν σας έχουν υφαρπάξει την ψήφο σας άλλους θα έπρεπε να καταγγέλλετε. Δεν το κάνετε όμως…

        3. lathranagnostis

          Ο οπορτουνιστικός χορός, πρέπει να προκαλεί ίλιγγο ί

        4. Κώστας

          Ξέρεις υποθέτω πως ο καταγγέλων, εν προκειμένω 2 μέλη των Παρεμβάσεων, αποδεικνύει φέρει την υποχρέωση απόδειξης και όχι ο καταγγελόμενος.

          Το πρόβλημα με τις ανέντιμες συμπεριφορές μελών των Παρεμβάσεων στο όνομα τους και πίσω από την πλάτη τους θα αντιμετωπιστεί στην ώρα του και στις διαδικασίες τους.

          Κώστας

        5. Ανώνυμα

          Μα φυσικά Κώστα. Αν όμως έτσι έχει γίνει; Αν έτσι έχει καταγραφεί η ψήφος του ΜΕΤΑ και όχι διαφορετικά; Τότε δεν είναι πολύ χοντρή και ανάντιμη η καταγγελία προς τις Παρεμβάσεις; Τότε θα αντιμετωπιστεί και πως;

        6. Ανώνυμα

          δεν έχει κάποια λογική το ΜΕΤΑ να ψήφισε σε στυλ εθνικής καθεστωτικής μνημονιακής ενότητας, όπως το κατηγορούν, ενώ από την πρώτη στιγμή http://ergasianet.gr/2017/05/26/%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BA/ και όχι μετά την καταγγελία των 2 εκπροσώπων των Παρεμβάσεων, έβγαλε ανακοίνωση σε άλλο μήκος κύματος.

          Η εκμετάλλευση της υπολειτουργίας του συνδικαλιστικού κινήματος και της προχειρότητας των διαδικασιών, πχ τα κείμενα που περνάνε με συνοπτικές διαδικασίες χωρίς γραπτές τοποθετήσεις και πρακτικά, με προφοορικές συννενοήσεις ή και μέσω mail (ο Χαρίσης λέει πως δεν συνεδρίασε καν η ΕΕ, πρέπει να εξηγηθεί αυτό τι σημαίνει, που “καταγράφηκε” ποια ψήφος του ΜΕΤΑ, όπως μας λες) λες και μιλάμε για το τελευταίο παλιοΔΣ (που ούτε εκεί πρέπει να γίνεται) είναι κάτι λάθος. Προφανώς το “βγάλτε τουλάχιστον την συγκέντρωση για να μην γίνουμε ρεζίλι” δεν είναι ψήφος αλλά μια κουβέντα ειλικρινούς αγωνίας για το συνδικάτο από έναν άνθρωπο που αυτή είναι η λογική του και σωστά.

          Ότι όμως ο Καλομοίρης στις 29/5 ήταν σε ριζική αντίθεση από την θέση του ΜΕΤΑ που παρέθεσα που είχε ημερομηνία 26/5 και την οποία την επανέλαβε ο γραμματέας του ΜΕΤΑ στις 30/5 δεν έχει κάποια λογική. Δεν παράγει κανένα απολύτως πολιτικό αποτέλεσμα να το έχει κάνει.Η θέση του ΜΕΤΑ είναι η εξώστρεφη θέση του (όχι ατομική βία, Παπαδήμος δοτός πρωθυπουργός και καμία αγιοποίηση του,καμία συναίνεση και εθνική ενότητα.Αν ήθελε να ψηφίζει εθνική ενότητα στα όργανα, με αφορμή τον Παπαδήμο, δεν είχε λόγο να μην το κάνει και εξώστρεφα. Αντίθετα θες να το κάνεις εξώστρεφα, δεν καλείς σε εθνική ενότητα και συναίνεση σε συνθήκες απουσίας κοινωνικού ακροατηρίου, θες να το εμπλέξεις Προφανώς λοιπόν καταλήγουμε ότι υπάρχει εκμετάλλευση θολών και αποσυγκροτημένων διαδικασιών του συνδικαλιστικού κινήματος για την δημιουργία εντυπώσεων.

          Κώστας

        7. ένας

          Δυστυχώς η ενημέρωση από την ΑΔΕΔΥ είναι πως ψηφίστηκε και από το ΜΕΤΑ. Οι εκπρόσωποι των παρεμβάσεων έχουν ζητήσει να ξεκαθαριστεί το θέμα: με την παρακάτω δήλωση:

          Συνάδελφοι της ΕΕ,
          επειδή σε δημόσια δήλωσή μας κατονομάσαμε τις δυνάμεις που στήριξαν την ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ για την επίθεση στον Παπαδήμο και ακολούθησε δημόσια ανακοίνωση από το ΜΕΤΑ ότι δεν στήριξε την απόφαση αυτή της ΑΔΕΔΥ διευκρινίζουμε το εξής: τα στοιχεία για το ποιες δυνάμεις στήριξαν αυτή την απόφαση τα πήραμε από τη Γραμματεία της ΑΔΕΔΥ, που έχει καταγράψει ότι την απόφαση στήριξαν η ΔΑΚΕ, ΔΗΣΥΠ, ΠΑΜΕ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΜΕΤΑ.
          Ύστερα από τη δημόσια ανακοίνωση του ΜΕΤΑ φαίνεται ότι από λάθος δηλώθηκε στη Γραμματεία η στήριξη του ΜΕΤΑ (μπορεί ενδεχομένος το ΜΕΤΑ να το αποσαφηνίσει το ίδιο).
          Επειδή η τοποθέτηση της κάθε δύναμης δεν είναι ευθύνη της Γραμματείας, παρακαλούμε να αποσαφηνίσει η κάθε παράταξη από αυτές που δηλώθηκαν ότι στηρίζουν την απόφαση, με δική της τοποθέτηση, αν υπάρχει λάθος στην καταγραφή της στήριξής τους, ώστε να μη τοποθετούμαστε σε λάθος δεδομένα, αλλά και να διαπιστωθεί αν τελικά υπάρχει πλειοψηφία για τη συγκεκριμένη απόφαση.

          Για τις Παρεμβάσεις
          Γκότσης – Τουλγαρίδης

        8. Ανώνυμα

          Εγώ λέω να κάνετε πιο σοβαρές ψηφοφορίες στην ΑΔΕΔΥ ώστε να ξέρετε τι ψηφίζει η κάθε παράταξη.

          Εκπρόσωποι παρατάξεων της αριστεράς όμως να ρωτάνε τις άλλες παρατάξεις της αριστεράς και όχι την γραμματεία, ή έστω να διασταυρώνουν και όταν κάνουν τέτοιο λάθος να επανορθώνουν, γιατί αυτό επανόρθωση δεν είναι.

          Κώστας

  2. lathranagnostis

    Μπορείτε παρακαλώ να μου θυμίσετε την ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την απόπειρα ενάντια στον Παπαδήμο?

    Reply
      1. lathranagnostis

        Αφ ενός μεν αυτό το κείμενο δεν είναι ανακοίνωση για την επίθεση στον Παπαδήμο, αλλά για τον θόρυβο που δημιουργήθηκε μετά, με το κείμενο του Φιλιπάκη στο FB, αφ ετέρου δε, δεν βλέπω κάτω από το κείμενο καμιά υπογραφή κεντρικού οργάνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ώστε το σχετικό κείμενο να αποτελεί δεσμευτικό ντοκουμέντο για τη θέση σας στο συγκεκριμένο θέμα της επίθεσης.
        ……όπως πχ, είναι η ανακοίνωσή για τα PUBLIC Θεσσαλονίκης.
        http://antarsya.gr/node/4357, ή αυτή:http://antarsya.gr/node/4352
        Ξαναδοκιμάστε!

        Reply
        1. ΑΝΤΑΡΣΥΟΣ

          βρε λαθραναγνώστη μου ελληνικά δεν γνωρίζεις; Η ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τον Παπαδήμιο είναι πολύ σαφής!

          Αλήθεια λαθραναγνώστη, την πρόταση ανατρεπτικής κοινής δράσης που απύθυνε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ προς ΚΚΕ και ΛΑΕ την απορρίπτετε γιατί έχετε κοινή δράση ΚΚΕ/ΛΑΕ με ΠΑΣΚΕ/ΔΑΚΕ στην ΑΔΕΔΥ και βγάζετε τέτιες άθλιες ανακοινώσεις συμπαράστασης στον Παπαδήμιο; Ε;

  3. κάποιος

    μια ζωή σπέκουλα και αντιΚΚΕ εμμονή-
    αυτά δήλωσε το ΚΚΕ και για την επίθεση και για τα μετέπειτα- τα υπόλοιπα είναι για τις γνωστές δημιουργίες εντυπώσεων στις οποίες αρέσκεστε…
    http://www.902.gr/eidisi/politiki/130378/katadikazei-kke-tin-tromokratiki-epithesi-se-varos-toy-loyka-papadimoy
    http://www.902.gr/eidisi/politiki/130565/sholio-toy-kke-shetika-me-tis-diafores-diloseis-meta-tin-tromokratiki

    Reply
    1. νKA

      Μια χαρα τα λες καποιε. οι ανακοινωσεις του κκε και του ΠΑΜΕ κινουνται στην ιδια ακριβως κατευθυνση: ταχεια αναρρωση και λοιπα ανθρωπιστικα και κουβεντα για το διαπλεκομενο αγαπημενο παιδι των τραπεζων και του αστικου (ντοπιου και ξενου) συστηματος. Αληθεια ευτυχως που εστειλες και τα λινκ απ το 902 μην πιστεψει κανεις οτι το ΠΑΜΕ ”ψηφισε κατα λαθος” μαζι με τους αλλους την ανακοινωση. η εθνικη συμφιλιωση να ναι καλα, κοινως πολυ κομμουνιστικο κλο-κλο και απο αυγο τιποτα.

      Reply
      1. κάποιος

        αμα περιμένεις το κομμουνιστικό “αυγό” από σκιαμαχίες και χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων μικροαστούλη νΚΑ, θα περιμένεις για πάντα…

        Reply
        1. lathranagnostis

          Πάντως η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν έβγαλε ΚΑΜΙΑ ανακοίνωση!
          Χαζή είναι να εκτεθεί?

        2. lathranagnostis

          Παιδιά, έχετε πολύ πλάκα όταν προσπαθείτε να κοροϊδέψετε τον κόσμο μπροστά στα μάτια του!
          Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ανακοίνωση για την επίθεση στον Παπαδήμο, διότι, όπως όλοι οι οπορτουνιστές, βρέθηκε ξαφνικά ανάμεσα σε δύο στενά: Από τη μία, αν καταδίκαζε την επίθεση, δεν θα μπορούσε να πουλήσει επαναστατιλίκι στη βάση της. Από την άλλη, αν την επικροτούσε, δεν ήταν διατεθειμένη να σηκώσει το βάρος μιας επίθεσης από τα καθεστωτικά ΜΜΕ.
          Η αλεπού βλέπετε, καμιά φορά, πέφτει στη παγίδα με τα τέσσερα!
          Αυτό το άρθρο που μου παραθέτεις, δεν είναι ανακοίνωση. Οι ανακοινώσεις έχουν υπογραφή! Είναι απλά ένα άρθρο το οποίο, χώρια του ότι δεν είναι για την επίθεση, νομίζετε ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κατα το δοκούν. Σε μένα λέτε ότι είναι ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, σε κάποιον άλλο λέτε ότι είναι ένα άρθρο γνώμης.

        3. Ανώνυμα

          Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έβγαλε ανακοίνωση. Απλά δεν έσπευσε σαν το ΚΚΕ να συμμορφωθεί στην ιδεολογική τρομοκρατία που βγάζει λάδι και τον Παπαδήμο και την πολιτική του. Ακριβώς όπως έγινε με το θάνατο του Μητσοτάκη. Και όσο θα τα κάνει αυτά, τόσο θα βάζει φίγουρες με περίεργα nickname να λένε τα ίδια ίδια ψέματα στην Παντιέρα

        4. Ανώνυμα

          αν σε πειθει αυτο που εγραψες εσενα τον ιδιο πρωτα απο ολα, καλη τυχη στην τεκμηριωση της κομμουνιστικης εναλλακτικης…….!!!!!

        5. lathranagnostis

          ……..και στην “επανανοηματοδότηση” της λέξης “κομμουνισμός”!

        6. Ανώνυμα

          Το ΜΕΤΑ δεν ψηφίζει την ανακοίνωση Το ΠΑΜΕ τι θα κάνει;

        7. lathranagnostis

          Σοβαρά τώρα, περιμένεις να σου απαντήσω?
          Πλλλάκα με κάνεις?

        8. Ανώνυμος

          Προφανώς και σου κάνουν πλάκα! Αφού έμεινε το ΚΚΕ να ψηφίζει μαζί με τους εργοδοτικούς υπέρ του Παπαδήμου…Το λες και κατάντια

        9. Ανώνυμα

          καλή “λαϊκή συμμαχία” με τους τεθλιμένους συγγενείς του Μητσοτάκη

        10. ηλίας τζ.

          Η ….”αριστερά” του …ΠΑΣΟΚ!
          Που δεν έχει κανένα πρόβλημα, όταν ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ σπάει το μονοπώλιο της ….δικής του βίας(!), χρησιμοποιώντας για προκάλυμμα προθύμους ηλιθίους, ενίοτε και αλληλοκατηγορουμένους ως “συνεργάτες της ασφάλειας”.
          Που δεν έχει κανένα πρόβλημα να βλέπει ….”αριστερές στροφές” στις κυβερνήσεις των τσιπροκαμμένων!
          Που όταν ο ΛΑΟΣ βγαίνει μπροστά στα νατοϊκά στρατεύματα, δηλαδή μπροστά στη ΛΑΪΚΗ ΒΙΑ ….παθαίνει λόξυγκα!!!!

        11. ΑΝΤΑΡΣΥΟΣ

          λαθραναγνώστη, συνεχίζεις να εκτιθεσαι: Δεν είναι άρθρο, είναι ανακοίνωση αυτό που διαβάζεις και είναι για τον Παπαδήμο. Και μια χαρά υπογραφή έχει. Καμιά φορά ο φανατισμός κα ιτυφλώνει και κουφαίνει και μάλλον αυτό έχεις πάθει.

        12. lathranagnostis

          Το κείμενο αυτό, ούτε τυπικά ούτε και ουσιαστικά είναι ανακοίνωση! Το τυπικό, το εξήγησα.
          Όσον αφορά στην ουσία τώρα. Παίρνει πουθενά θέση σχετικά με την ατομική τρομοκρατία? Την αποδέχεται? Την απορρίπτει? Θεωρεί αυτές τις ενέργειες προβοκατόρικες που στρέφονται ενάντια στο λαϊκό εργατικό κίνημα και που δίνουν αφορμή στο αστικό κράτος να ενισχύσει την καταστολή? Θεωρεί ή όχι, ότι πίσω από αυτούς τους κύκλους συνήθως υπάρχουν μηχανισμοί του αστικού κράτους? Θεωρεί ή όχι ότι τέτοιες ενέργειες λειτουργούν προς την κατεύθυνση της συσπείρωσης των μαζών, γύρω από το αστικό κράτος?
          ……και άλλα πολλά!

        13. απορία

          Που την έχει την υπογραφή, αντάρσυε;
          ….Στο πλάϊ;!;!
          …κι έτσι, και γκιουβέτσι;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.