.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Δυναμική κινητοποίηση πρωτοβάθμιων σωματείων στην συνέλευση του ΣΕΒ (Βίντεο)


Διαμαρτυρία πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης 29 Μάη εργαζόμενοι-ες και νέοι-ες έξω από την ετήσια γενική συνέλευση του ΣΕΒ στο Μέγαρο Μουσικής.

Στην κινητοποίηση καλούσαν πρωτοβάθμια σωματεία (η ΠΕΝΕΝ, ο ΣΕΦΚ, το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Παιανίας, ο σύλλογος εκπαιδευτικών Π.Ε. Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου – Φυλής, ο σύλλογος εκπαιδευτικών Π.Ε «Κ. Σωτηρίου», η Ε’ ΕΛΜΕ, η ΕΛΜΕ Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου – Φυλής κ.ά.). Καλούσαν επίσης η Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων, η Κρίση + Κριτική, το ΕΕΚ, η Κόκκινη Γραμμή, η Ταξική Πορεία, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ κ.ά.

Τους εργαζόμενους «υποδέχτηκαν» πολλές διμοιρίες ΜΑΤ. Μέσα στο Μέγαρο, στους βιομήχανους απευθυνόταν ο πρωθυπουργός Τσίπρας, ο ΥΠΕΞ της Γερμανίας, και άλλοι εκπρόσωποι του αστικού μπλοκ…

Η κινητοποίηση στην ετήσια συνέλευση του ΣΕΒ ήταν η δεύτερη ενάντια στην «κοινωνική συμμαχία». Είχε προηγηθεί διαμαρτυρία στις 21 Μάη στο Μέγαρο Μουσικής όπου η ΓΣΕΕ «γιόρτασε» τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Η πρωτοβουλία πρωτοβάθμιων σωματείων ανανέωσε το ραντεβού της για την επόμενη μέρα, για την Τετάρτη 30 Μάη, στην συγκέντρωση καταγγελίας στην ΓΣΕΕ στις 10.30 πμ και σε διαδήλωση στο ΣΕΒ και στην Βουλή, ενάντια στην «κοινωνική συμμαχία».

Δείτε στιγμιότυπα από την κινητοποίηση στο βίντεο που ακολουθεί:

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 4
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.