.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Οι κινητοποιήσεις στις 29 & 30 Μάη ενάντια στην φιέστα ΓΣΕΕ- εργοδοτών


Δεν νομιμοποιούμε την φιλοεργοδοτική, φιλοκυβερνητική «κοινωνική συμμαχία»

Αγωνιζόμαστε για ένα ταξικό εργατικό κίνημα που θα υπερασπίζει τα εργατικά δικαιώματα, θα συγκρούεται με τις κυβερνήσεις, το κεφάλαιο, τους ξεπουλημένους και απεργοσπάστες της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

§ Στις 29 Μάη συγκέντρωση καταγγελίας ενάντια στην ετήσια γενική συνέλευση του ΣΕΒ στο Μέγαρο Μουσικής (6μμ Πάρκο Ελευθερίας) με την συμμετοχή εκπρόσωπων του κεφαλαίου και του πρωθυπουργού Α. Τσίπρα.

§ Στις 30 Μάη χαλάμε την αντιδραστική φιέστα τους. Κάθε σωματείο, κάθε συλλογικότητα να επιλέξει το δικό του αγωνιστικό τρόπο εναντίωσης στην «εθνική μέρα δράσης» και ενάντια σε κυβέρνηση, κεφάλαιο, ΕΕ, κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό, «κοινωνική συμμαχία. Η πρωτοβουλία πρωτοβάθμιων σωματείων καλεί στις 10.30πμ στα γραφεία της ΓΣΕΕ, για μαζική καταγγελία – διαμαρτυρία ενάντιά της. Διαδηλώνουμε στα γραφεία εργοδοτικών οργανώσεων (ΣΕΒ κλπ) και τη Βουλή.

Δείτε την ανακοίνωση της πρωτοβουλίας σωματείων (εδώ)

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 2
Συμμετοχές )



Ένα σχόλιο στο “Οι κινητοποιήσεις στις 29 & 30 Μάη ενάντια στην φιέστα ΓΣΕΕ- εργοδοτών

  1. ελευθεριακός πάνθηρας *29

    30 Μάη / Ενάντια στην Κοινωνική Συμμαχία – Συνδικαλιστική Γραφειοκρατία – Αφεντικά

    ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για την ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ (Π.Ε.Ε.Δ.)

    Μετά το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα προπαγάνδιζαν ΓΣΕΕ και αφεντικά, ήρθε να ακολουθήσει η κοινη τους δράση με “απεργία” και “λοκ-αουτ” στις 30 Μάη. Εργατοπατέρες και αφεντικά ενώνονται για την “ανάπτυξη” και την “παραγωγικότητα” της χώρας….

    Εμείς, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι τίποτα δεν περιμένουμε τίποτα από την κοινωνική τους συμμαχία, από την ταξική συνεργασία….είμαστε απέναντι τους…

    ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ – ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ με το μαχητικό ταξικό κίνημα ενάντια στην Κοινωνική Συμμαχία, την συνδικαλιστική γραφειοκρατία, τα αφεντικά (μικρά και μεγάλα).

    ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ – ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ενάντια στην κυβέρνηση – ΕΕ – ΔΝΤ.

    ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ – ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ με την Πρωτοβουλία των πρωτοβάθμιων σωματίων για το συντονισμό με συγκέντρωση στις 30 Μάη στις 10.30 π.μ. στα γραφεία της ΓΣΕΕ και πορεία στο ΣΕΒ και στην Βουλή.

    Δίνουμε το μαζικό παρόν μας (απεργούμε δεν μπορούμε να κάνουμε και διαφορετικά…), κυρίως ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ για ένα ανεξάρτητο, μαχητικό εργατικό κίνημα ενάντια στην καπιταλιστική βαρβαρότητα, την μισθωτή σκλαβιά, για το ενιαίο μέτωπο του προλεταριάτου με στόχο την ελευθεριακή κομμουνιστική κοινωνία…

    ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ – Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.