.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Τεράστιες κυβερνητικές ευθύνες για τη φονική επιδρομή φασιστοειδών από την Κροατία στη Ν. Φιλαδέλφεια


Τεράστιες και απροκάλυπτες είναι οι ευθύνες της κυβέρνησης για την ανενόχλητη επιδρομή φασιστοειδών οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο χώρο γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τραγικό αποτέλεσμα τη δολοφονία ενός νεαρού φίλου της ΑΕΚ, του Μιχάλη Κατσουρή, και τον τραυματισμό πολλών ακόμα ατόμων.

Ενώ είναι γνωστή η εξαιρετική βίαιη δράση και η φασιστική-εθνικιστική ιδεολογία των συγκεκριμένων οπαδών από την Κροατία, ενώ η UEFA είχε απαγορεύσει τη μετακίνηση οπαδών στους αγώνες ΑΕΚ-Ντιναμό, η Ελληνική Αστυνομία άφησε ανενόχλητη μια ολόκληρη φάλαγγα οχημάτων με 150 περίπου νεοναζί τραμπούκους, να διασχίσει όλη την Ελλάδα και τη συγκεκριμένη δολοφονική «μαύρη ορδή» να κινηθεί οπλισμένη στον ηλεκτρικό και να φτάσει στη Νέα Φιλαδέλφεια για να σκορπίσει θάνατο και αίμα!

Η ΕΛΑΣ και η κυβέρνηση που απαγορεύουν με περισσή ευκολία εργατικές, λαϊκές και νεολαιίστικες κινητοποιήσεις, που στέλνουν ολόκληρες διμοιρίες ΜΑΤ να φυλάνε ακόμα και τα… «έργα» του K. Μπακογιάννη, που παρακολουθούν χιλιάδες πολίτες δεν είδαν και δεν άκουσαν τα φασιστοειδή να έρχονται. Αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά πως η «επιχειρησιακή ικανότητα» των δυνάμεων καταστολής αναπτύσσεται μόνο κατά του εργατικού λαϊκού κινήματος.

Οι πληροφορίες πως με τους Κροάτες φασίστες συνεργάστηκαν και Έλληνες οπαδοί άλλης ομάδας φωτίζει τη σαπίλα που υπάρχει στους «οπαδικούς στρατούς» των ελληνικών Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών, ενάμιση χρόνο μετά τη στυγερή δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη.

Οι παραιτήσεις αξιωματικών της αστυνομίας και οι άλλες κυβερνητικές κινήσεις έρχονται πια πολύ αργά. Το κακό έχει γίνει. Ένας νέος δολοφονήθηκε, πολλοί ακόμα τραυματίστηκαν.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, που έφυγε άδικα από τη ζωή.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 3
Συμμετοχές )



2 σχόλια στο “Τεράστιες κυβερνητικές ευθύνες για τη φονική επιδρομή φασιστοειδών από την Κροατία στη Ν. Φιλαδέλφεια

  1. Κώστας

    Η χώρα μετατρέπεται σε ακόμα μια DisneyLand της ακροδεξιάς, του φασισμού και του ναζισμού

    Ουκρανία-Πολωνία-Ελλάδα

    Κώστας

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Μαρινάκης, Μελισσανίδης, Γιαλαφούζος, Σαββίδης. Οι αρχιμαφιόζοι κάναν καμιά δήλωση; Είναι οι σούπερ αρχηγοί του χουλιγκανισμού, ηθικοί αυτουργοί κάθε σχετικού εγκλήματος και δεν τους πειράζει κανείς. Είδατε καμιά σχετική νύξη στο ΜΜ”Ε”; Πως να κάνουν αφού τους έχουν αφεντικά….

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.