.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Τέλος από τον δήμο Αθήνας Γκαγκάκη και Λυκούδη. Οι μάσκες κουρελιάστηκαν!


Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα / Ανταρσία σε Κυβέρνηση ΕΕ Κεφάλαιο

Δεκτές έκανε ο Μπακογιάννης τις παραιτήσεις της Ινέζ Λυκούδη από τη θέση της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου για το Παιδί και της Κατερίνα Γκαγκάκη, από τη θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της «Τεχνόπολις», μετά την κατακραυγή για την πρώτη, για τις φασιστικές/ρατσιστικές και ξενοφοβικές δηλώσεις της και τη συμμετοχή της σε συγκεντρώσεις δίπλα δίπλα με τον Κασιδιάρη της ΧΑ και για τη στάση της δεύτερης στην εκπομπή του Λιάγκα για τη σεξουαλική παρενόχληση στη βιβλιοθήκη της Θεσσαλονίκης.

Η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα είχαμε καταγγείλει όλα αυτά τα περιστατικά και μαζί με αυτά και της προέδρου του 9.84 που μήνυσε τους νεολαίους. Φυσικά, η αποδοχή των παραιτήσεων έγινε για να κοπάσει ο σάλος που έχει ξεσπάσει, γιατί κατ’ τα άλλα, όπως αναφέραμε στην ανακοίνωσή μας “…ο Πολιτισμός τους γεννά την αθλιότητα.

Τα περιστατικά δεν είναι ασύνδετα ούτε τυχαία. Ο «πολιτισμός» της μπίζνας και των μεγάλων στρατηγικών επενδυτών -που αυξάνει εκθετικά τη φτώχια, λατρεύει το κέρδος και μισεί τους φτωχούς! Και όσοι τον αντιπροσωπεύουν και τον υπηρετούν νιώθουν απέραντη περιφρόνηση προς τον φτωχόκοσμο, υποτιμούν την «πίσω αυλή της πόλης και τους λαϊκούς ανθρώπους, αισθάνονται απέχθεια προς κάθε φωνή που ταράζει την μακαριότητα και την «καθώς πρέπει» βιτρίνα τους, έχουν την υπεροψία ότι μπορούν να χλευάζουν οτιδήποτε ή να χαριεντίζονται και «κάνουν πλάκα» με ό,τι και οποιονδήποτε. Δεν τους κοστίζει, άλλωστε…”. Τελικά τους κόστισε στο προσωπείο της ήρεμης δημοκρατικής δύναμης. Οι μάσκες κουρελιάστηκαν!

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 7
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.