.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Συλλήψεις σε κατάληψη του ΟΑΕE


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ο.Α.Ε.Ε.

Σήμερα Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 περίπου στις 10.00 π.μ. στην κατάληψη της Διεύθυνσης Ανατολικής Αττικής του πρώην ΟΑΕΕ συνελήφθησαν οι συνάδελφοι και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας Ελένη Μανουρά και Χρήστος Βαγενάς. Διώκονται αυτεπάγγελτα και παραπέμπονται στον εισαγγελέα, όπως αυτεπάγγελτα πιθανότατα θα διωχθούν όλα τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΣΕ ΟΑΕΕ. Στις 5.00 μ.μ. θα μεταφερθούν στα δικαστήρια της Ευελπίδων για τα περαιτέρω…

Καταγγέλλουμε τη Διοίκηση του ΕΦΚΑ ως αποκλειστικά υπεύθυνη για τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Με τη στάση και την σκόπιμη αναβλητικότητα της στο ζήτημα του αιτήματός μας για ενίσχυση με προσωπικό των περιφερειακών υπηρεσιών του πρώην ΟΑΕΕ, οδήγησε ουσιαστικά στην αναπόφευκτη αστυνομική παρέμβαση και στις συλλήψεις των συναδέλφων συνδικαλιστών. Μπράβο τους! Αυτό επεδίωκαν από την αρχή!

Καταγγέλλουμε επίσης τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις που αφορούν στη δημιουργία κλίματος τρομοκράτησης και διχασμού μεταξύ των συναδέλφων. Με σημερινή επείγουσα απόφασή τους μετακινούν υπαλλήλους από τη μια περιφερειακή υπηρεσία στην άλλη, υποτίθεται στη λογική της ικανοποίησης των αιτημάτων μας. Προχωρούν δηλαδή με προκλητικό τρόπο σ’ αυτό ακριβώς που εμείς αρνηθήκαμε από την πρώτη μέρα. Στην ανακατανομή του προσωπικού εντός των υπηρεσιών αυτών, αφού σε μια τέτοια περίπτωση απλά διαχέουν και αναπαράγουν το πρόβλημα σε όλες τις σχετικές υπηρεσιακές δομές. AΠAITOYME λοιπόν να πάρουν πίσω άμεσα την απόφασή τους αυτή.

Όσο για το ζήτημα της σύλληψης και της παραπομπής των συναδέλφων, τους ενημερώνουμε ότι, τα αστυνομικά μέτρα και οι ασφαλίτικες πρακτικές δεν μας πτοούν και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας με κάθε μέσο.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στον ΕΦΚΑ, την ΑΔΕΔΥ, Ομοσπονδίες και Σωματεία σε συγκέντρωση στήριξης των δύο συναδέλφων μας σήμερα στις 5.00 μ.μ. στα Δικαστήρια της Ευελπίδων. Να είμαστε όλοι εκεί.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 98.00% ( 5
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.