.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Στόχος της κλιμάκωσης της επίθεσης στη Γάζα η εξόντωση του παλαιστινιακού λαού!


Στόχος της κλιμάκωσης της επίθεσης του Ισραήλ στη Γάζα η εξόντωση του παλαιστινιακού λαού!

Είναι η ώρα της αλληλεγγύης των λαών

Η νέα κλιμάκωση από την Κυριακή της ισραηλινής επέμβασης στην Γάζα, με τους νεκρούς να έχουν ξεπεράσει πια τους 15.000, σύμφωνα με την παλαιστινιακή αντίσταση, ενώ το 70% είναι άμαχοι, δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο στόχος του κράτους τρομοκράτη του Ισραήλ είναι η εξόντωση του παλαιστινιακού λαού και η κατάκτηση της Γάζας. Οι απειλές του εγκληματία πολέμου Νετανιάχου κατά του Λιβάνου και η κλιμάκωση της βίας του Ισραήλ και στη Δυτική Όχθη φανερώνουν τα ισραηλινά σχέδια για νέες προσαρτήσεις, νέα προσφυγιά του παλαιστινιακού λαού, νέες εκατόμβες θυμάτων από αμάχους, κυρίως νέους και παιδιά, το μέλλον της Παλαιστίνης.

Οι ιμπεριαλιστές ΗΠΑ, ΕΕ, ΝΑΤΟ στηρίζουν την δράση του κράτους τρομοκράτη του Ισραήλ με όλα τα μέσα με απώτερο στόχο τον γεωστρατηγικό έλεγχο της Μέσης Ανατολής, τις ενεργειακές πηγές και δίκτυα. Η ενεργός εμπλοκή της ελληνικής κυβέρνησης με πολιτική στήριξη, εξοπλισμό, στρατιωτική συνεργασία για να διασφαλίσει μερίδιο στα κέρδη για λογαριασμό της ελληνικής αστικής τάξης την κάνει συνένοχο στο έγκλημα.

Οι λαοί έχουν πάρει θέση, είναι δίπλα στον λαό της Παλαιστίνης και το δικαίωμα του να ζήσει ελεύθερος. Η αλληλεγγύη των λαών και ο αγώνας ενάντια στον πόλεμο, τον ιμπεριαλισμό και την ελληνική εμπλοκή είναι ώρα να δυναμώσει. Να μην αφήσουμε το λαό της Παλαιστίνης μόνο! Μαζική και πολύμορφη δράση αλληλεγγύης τώρα.

Το εργατικό λαϊκό κίνημα, η νεολαία, οι φορείς και οι μαχόμενες δυνάμεις της κοινωνίας, ο κόσμος του πολιτισμού και της διανόησης να στηρίξει το αίτημα για λευτεριά στην Παλαιστίνη, για τερματισμό της δράσης του κράτους τρομοκράτη του Ισραήλ, της ιμπεριαλιστικής επέμβασης και της ελληνικής συμμετοχής.

 

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



33 σχόλια στο “Στόχος της κλιμάκωσης της επίθεσης στη Γάζα η εξόντωση του παλαιστινιακού λαού!

  1. Ανώνυμος

    Άσχετο με την Παλαιστίνη. Ο Βενεζουελάνος σοσιαλδημοκράτης μετά από διώξεις μελών του ΚΚ Βενεζουέλας, προσπάθειας επέμβασης στο εσωτερικό του ΚΚ Βενεζουέλας με δικαστικές αποφάσεις, μιας και το ΚΚ Βενεζουέλας δεν θέλει “ενότητα της αριστεράς” είπε να το πάει ένα βήμα παραπάνω. Αυτή την φορά σε διεθνή στίβο.

    Να δώσει ένα ωραίο “πάτημα” (pretext) για να επέμβουν ΗΠΑ-Η.Β και οι συμμαχοι τους στην περιοχή.
    Νομίζει πως επειδή τώρα έκανε συμφωνία με τις ΗΠΑ και επειδή οι ΗΠΑ – ΕΕ έχουν ανάγκη το πετρέλαιο του και την προσοχή τους αλλού (Ρωσία-Κίνα-Γάζα) θα καθίσουν με σταυρωμένα χέρια. Να βρουν κάτι οι “Δημοκρατικές Δυνάμεις” να βάλουν τα 2 πόδια σε ένα παπούτσι στο λαό της Βενεζουέλας

    https://www.902.gr/eidisi/kosmos/349590/se-pliri-synagermo-o-stratos-gia-tin-edafiki-diamahi-me-ti-venezoyela

    Ανησυχητική είδηση. Δεν αποκλείεται τίποτα ακόμα και προβοκάτσια. Κανείς δεν ξέρει
    https://www.902.gr/eidisi/kosmos/349650/agnoeitai-stratiotiko-elikoptero-tis-goyianas-konta-sta-synora-me-ti-venezoyela

    Πάει και “ο Σοσιαλισμός του 21ου αιώνα”. Το “τυρί” το είδε σαν τον Μπααθικό Σαντάμ του “αραβικού σοσιαλισμού”. Την “φάκα” αμφιβάλω.

    Ελπίζω να μην γίνω μάντης κακών και άντε ξαναμανα μία από τα ίδια
    hands off venezuela

    Reply
    1. Ανώνυμος

      Μάντης είμαι; Ο σοσιαλδημοκράτης Μαδούρος αν θέλει να φάει την πολιτική του καρριέρα ας την φάει, Δεν έχει δικαίωμα να συμπαρασύρει και ένα ολόκληρο λαό δίνοντας πάτημα σε ΗΠΑ-Η.Β και λοιπούς “πρόθυμους”.

      https://www.902.gr/eidisi/kosmos/350122/synehizetai-i-antiparathesi-gia-esekimpo

      (..) Καθώς συνεχίζεται η αντιπαράθεση ανάμεσα στη Βενεζουέλα και στη Γουιάνα γύρω από τη διεκδικούμενη περιοχή του Εσεκίμπο, έκτασης 159.500 τ.χλμ., που ανήκει διοικητικά στη Γουιάνα, με πρωτοβουλία της Κοινότητας των Κρατών της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής (CELAC) και της Κοινότητας της Καραϊβικής (CARICOM) έχει κληθεί επείγουσα συνάντηση των Προέδρων των δύο χώρων, με στόχο την αποκλιμάκωση της έντασης.

      Η συνάντηση των Νικολάς Μαδούρο και Ιρφάν Αλι έχει προγραμματιστεί να γίνει την Πέμπτη στον Αγιο Βικέντιο – Γρεναδίνες, και θα συμμετάσχουν ο Πρόεδρος της εν λόγω χώρας, Ραλφ Γκονσάλβες, που έχει και την προσωρινή προεδρία της CELAC, και ο Πρόεδρος της Βραζιλίας Ιγνάσιο Λούλα ντα Σίλβα.

      Επίσης, την Παρασκευή το βράδυ συγκλήθηκε εκτάκτως το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ όπως είχε ζητήσει η κυβέρνηση της Γουιάνας, χωρίς όμως να καταλήξει σε κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Διπλωμάτες υπό καθεστώς ανωνυμίας είπαν ότι υπήρξε γενική εκτίμηση πως το Διεθνές Δίκαιο πρέπει να γίνεται σεβαστό.(..)

      (..) Οι ΗΠΑ, που στηρίζουν τη Γουιάνα, ανακοίνωσαν ότι ξεκινάνε άμεσα διμερείς στρατιωτικές ασκήσεις “ρουτίνας”, ενώ και η Βρετανία, της οποίας αποικία ήταν η Γουιάνα (και σήμερα εντάσσεται στη βρετανική Κοινοπολιτεία) επιμένει ότι τα σύνορα διευθετήθηκαν το 1899.
      Τότε η Βενεζουέλα, που ήταν ισπανική κτήση, έχασε το 90% της συγκεκριμένης περιφέρειας. Ωστόσο όλες οι βενεζουελάνικες κυβερνήσεις επιμένουν στην οριοθέτηση των συνόρων μέσω άμεσων διαπραγματεύσεων με τη Γουιάνα, όπως ορίζεται από τη Συμφωνία της Γενεύης του 1966, που το προβλέπει.

      Ενάντια στη ρητορική της έντασης, το ΚΚ Βενεζουέλας καλεί τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα και των δύο χωρών να μη χειραγωγούνται από τις επιδιώξεις των αστικών τάξεων και να παλέψουν για τη φιλία και τη συνεργασία, και, σε αυτό το πλαίσιο, να επιλυθεί με ειρηνικά μέσα και το ζήτημα του Εσεκίμπο.(..)

      “Προετοιμάζεται” σιγα σιγά η κατάσταση και φτιάχνεται και “κλίμα”. Και με τους τυχοδιωκτισμούς των σοσιαλδημοκρατών του PSV που σε λίγο δεν θα μπορούν να κάνουν και πίσω, βλέπω ξανά διαδηλώσεις για hands off venezuela.

      Reply
      1. Ανώνυμος

        Κάνει προσωρινά πίσω ο Μαδούρος΄
        https://www.902.gr/eidisi/kosmos/350499/goyiana-kai-venezoyela-symfonisan-na-mi-hrisimopoiisoyn-i-mia-enantion-tis

        Τιτάνιε Μaδούρο αφού ξέρεις / καταλαβαίνεις πως οι άλλοι (ΗΠΑ-Η.Β.) δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια, θα αντιδράσουν, τότε γιατί μαγκιές, δημοψηφίσματα, στρατούς και α και ου;
        Εκτος αν είσαι έτοιμος να δεχθείς τις επιπτώσεις
        Γιατί να πάρεις στο λαιμό σου ένα ολόκληρο λαό΄για τα καλά και άγια της αστικής σου ταξης; Τι σου φταίει ο λαός;
        Δίνοντας πάτημα σε όσους αντιδραστικούς έχουν στο μυαλό τους να τσακίσουν μία χώρα σαν την Βενεζουέλα ακόμα και αν η τελευταία έχει για κυβέρνηση την λατινογενη λίγο φασαριόζικη σοσιαλδημοκρατία με άρωμα επανάστασης για τους ρομαντικούς;

        Υ.Γ.
        Κόβεται το καραγκιοζιλίκι; όχι.
        Το σοσιαλδημοκρατιλίκι με εσάνς από “επανάσταση”; Ούτε αυτό

        Reply
  2. Ανώνυμος

    ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ Η ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ
    ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΝΙΓΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ: ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
    ΚΟΣΜΟΣ
    Τρίτη 12/12/2023
    ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ

    Συνεχίζονται οι ισραηλινοί δολοφονικοί βομβαρδισμοί και οι μάχες (VIDEO)

    https://www.902.gr/eidisi/kosmos/350127/synehizontai-oi-israilinoi-dolofonikoi-vomvardismoi-kai-oi-mahes-video

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΚΟΣΜΟΣ
    Σάββατο 09/12/2023
    ΙΣΡΑΗΛ
    Σχέδια απαγόρευσης του συνεδρίου του “Hadash”(Δημοκρατικό Μέτωπο για την Ειρήνη και την Ισότητα («Hadash», το πολιτικό μέτωπο στο οποίο συμμετέχει και το Κομμουνιστικό Κόμμα Ισραήλ)

    Εντείνεται η προσπάθεια φίμωσης όσων και μέσα στο ίδιο το Ισραήλ καταγγέλλουν τη σφαγή

    https://www.902.gr/eidisi/kosmos/349898/shedia-apagoreysis-toy-synedrioy-toy-hadash

    Reply
    1. Ανώνυμος

      Ελπίζουμε να συμμετάσχει το ΚΚΕ/ΠΑΜΕ στις κινητοποιήσεις αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό που διοργανώνουν ταξικά πρωτοβάθμια σωματεία, μεθαύριο Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου:

      https://prin.gr/2023/12/diadilosi-palaistini-block-the-boat/

      Reply
  4. Ανώνυμος

    Σε κάτι τέτοια συμμετέχουν ΠΑΜΕ / ΚΚΕ
    https://www.902.gr/ergazomenoi-symmahia

    https://pamehellas.gr/megaleiodis-diadilosi-allileggyis-ton-lao-tis-palaistinis-stin-athina-vinteo-foto

    Για ψάξε

    Υ.Γ.

    Συγκέντρωση ενάντια σε πλειστηριασμό 1ης κατοικίας στο Βύρωνα

    https://pandiera.gr/%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%AF/comment-page-1

    βαπτίζεται σκέτο συγκέντρωση “κατοίκων” όταν συμμετείχαν ΑΡ.ΠΑ(ανταρσυα), Λαϊκή συσπείρωση(κκε), σωματεία κ.α. μαζικοί φορείς

    Τι σημαίνει λοιπόν σκέτο “κατοίκων” στην ανακοίνωση;
    Bγήκαν κάποιοι χύμα και είπαν “οκ να κάνουμε μία συγκέντρωση”;
    Δεν έδωσαν τον τόνο / πλίασιο δημοτικές παρατάξεις σωματεία, συνδικάτα κ.α.; ? .
    Γιατί υποτιμάτε ακόμα και τις προσπάθειες του πολιτικού φορέα σας;?
    https://www.902.gr/eidisi/ergazomenoi-symmahia/350504/nea-prospatheia-exosis-hamilosyntaxioyhoy-apo-spiti-tis-foto

    Το ΚΚΕ δεν αρνείται πως υπήρχαν και άλλοι μαζικοί φορείς
    “Σωματεία και μαζικοί φορείς της περιοχής από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο πλευρό της χαμηλοσυνταξιούχου και της οικογένειάς της, διατρανώνοντας ότι η έξωση δεν θα περάσει.”

    Reply
    1. Ανώνυμος

      Στα μεγαλειώδη κλπ συλλαλητήρια συμμετέχει εμπρακτα το ΝΑΡ, συμμετέχει εμπρακτα η ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ! Μην τα φέρνεις σε αντίθεση για να δικαιολογησεις την άρνηση του ΚΚΕ /ΠΑΜΕ να συμμετάσχουν σε συλαλλητηρια που καλούν και οργανώνουν ταξικά πρωτοβάθμια σωματεία!

      Β. Ναι προφανώς καλούσαν πολιτικές δυνάμεις και παρατάξεις για την αποτροπή της έξωσης συον Βύρωνα, όμως το βασικό είναι να οργανωθούνε κάτοικοι πέραν των ήδη πολιτικοποιημενων οργανωμένων. Εξου κ η επιμονή στον όρο “κάτοικοι” πόσο μάλλον που οι αγωνιστές είνα ο αυτοί κάτοικοι δε νομίζεις;

      Reply
      1. Ανώνυμος

        Tα “ταξικά πρωτοβάθμια σωματεία” γιατί δεν είναι …”κάτοικοι”;!
        Και αν δεν μπορούν τα “ταξικά πρωτοβάθμια σωματεία” να κινητοποιήσουν τον Λαό (τους “κατοίκους”) δεν σας φταίει το ΚΚΕ. Δε σας ωφέλησε αυτός ο απελπισμένος πόλεμος φθοράς. Εχει πια ξεφτίσει.

        Reply
        1. Ανώνυμος

          Υποτίθεται στο σκπετικό τους τους υπάρχει κάποιος διαχωρισμός σε τοπικό επιπεδο.. Για μένα είναι προβληματικό το “χύμα” “κάτοικοι” χωρίς να γράφονται φορείς, σωματεία, δημοτικές παρατάξεις το οποίο και παραπέμπει σε αταξικό σε εποχές με τις “”πλατείες” , Και αν το προχωρήσω, αντανακλά και μία λάθος τοποθέτηση στα πράγματα

          Είναι διαφορετικό να γράφεις για σωματεία δημοτικές παρατάξεις, μαζικοί φορείς ΚΑΙ κάτοικοι (όπως γράφει ο 902 ) ή ακόμα και τα ονόματα των φορέων όπως το luben,tv και άλλο ΜΟΝΟ ΣΚΕΤΟ “κάτοικοι”.
          https://luben.tv/stream/236764

        2. Ανώνυμος

          Επειδή δεν έχετε κάτι για να την πείτε στο ΝΑΡ και τις αντικαπιταλιστικές δημοτικές κινήσεις, βρήκατε αυτό με το “κάτοικοι”. Σας έχουν απαντήσει άλλοι σύντροφοι εδω, εγώ απλά παραθέτω την φράση που σας πείραξε: “…συγκεντρωθήκαμε κάτοικοι και συλλογικότητες του Βύρωνα….”. Οταν διαβάζετε διαγώνια τις ανακοινώσεις, λέτε ό,τι να ναι. Ορίστε αναφέρει και την λέξη “συλλογικότητες”. Ε ρε κάποιοι δεν πάνε για κανονικό μεροκάματο και βγάζουν κομματικό μεροκάματο στην ΠΑΝΤΙΕΡΑ για να την λένε στο ΝΑΡ.

        3. Ανώνυμος

          Ανώνυμος
          19/12/2023 at 23:34 , ρε μάστορα, η ανακοίνωση μιλά για κάτοικους και συλλογικότητες. Που το είδατε ότι γράφει μόνο για “κατοίκους”; Δουλεια δεν είχε ο διάολος λέω εγώ. Επίσης, γιατί σας πειράζει η λέξη κάτοικοι; Εχετε οργανώσει ένα κάποιο σημαντικό κομμάτι στις γειτονιές ως ΚΚΕ και δεν το βλέπει κανένας; Τουλάχιστον το ΝΑΡ με όλες του τις ανεπάρκειες προσπαθεί και συμβάλλει στη συγκρότηση πρωτοβουλιών κατοίκων για διάφορα πεδία της καθημερινής ζωής.

        4. Ανώνυμος

          Δηλαδή, για να καταλάβουμε, τώρα στις “συλλογικότητες” θα περιλαμβάνετε και την “Λαϊκή Συσπείρωση”!!!!! Αστείοι γίνεστε, όταν σας στριμώχνουν.

        5. Ανώνυμος

          Ανώνυμος
          21/12/2023 at 01:32, ναι το ξεχάσαμε, η λαϊκή συσπείρωση δεν είναι συλλογικοτητα, μιας και δεν λειτουργεί συλλογικά, ούτε στην βάση συνελευσιακης διαδικασίας. Ερχεται η γραμμή από το τομεακο γραφείο του ΚΚΕ και τέλος.

          Που να μπλέκεις τώρα με συνελεύσεις, πάρε την γραμμή και περπάτα.

        6. Ανώνυμος

          Η λαϊκή συσπείρωση δεν είναι συλλογικοτητα. Να συσπειρωθει ο λαός βάσει συνελευσιακων διαδικασιών; Είστε τρελοί; Βγάζει την γραμμή το τομεακο γραφείο του ΚΚΕ και τέλος. Μην σας πω ότι βγάζει την γραμμή το ΠΓ, την ψηφίζει η ΚΕ, την καθαρογραφει το τομεακο γραφείο και ο κόσμος απλά την εφαρμόζει. Και άμα ζητήσει κάποιος από τον κόσμο να εχει λόγο στην απόφαση, τον κάνουμε πέρα.

          Μία χαρά, κουμπώνει και με το σύνθημα “πάρε την κατάσταση στα χέρια σου λαέ, εφάρμοσε τις αποφάσεις που λαμβάνει η ΚΕ”. Στωραίοι ρε ΚΚΕδες.

        7. Ανώνυμος

          Όχι ρε, τι λες τώρα; Συλλογικοτητα η Λαϊκή Συσπείρωση; Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου λαέ, σε θέλουμε να εφαρμόζεις την γραμμή της ΚΕ.

          Τι, συζητήσεις και συνελεύσεις θα κάνουμε για να συζητάς, να συλλογικοποιείσαι και να αποφασίζεις εσύ λαε; Ελα, πάρε την απόφαση του πγ, της ΚΕ, του ΚΚΕ και τρέχα. Σου φτάνει.

        8. Ανώνυμος

          σωματεία δημοτικές παρατάξεις με “ταξικό περιεχόμενο” φίλος., Η παρέμβαση κατά πλειστηριασμών δεν έγινε σε βίλα στην Εκάλη / Ερυθραία αλλά σε φτωχόσπιτο στον Βύρωνα /Πετράλωνα

  5. Ανώνυμος

    Το σκέτο “κάτοικοι” χωρίς να γράφονται και “φορείς” ‘η / και οι φορείς παραπέμπει συνειρμικά σε κάτι από το αταξικό π.χ. των “Πλατειών”. Αδικείται λοιπ΄πον και τον πολιτικό φορέα σας
    Π.χ. μέχρι και το Luben το αναφέρει για την χθεσινη κινητοποίηση στα Πετράλωνα τις οργανώσεις (όχι χύμα “κατοίκους”)

    https://luben.tv/stream/236764

    (..) Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, είναι η τέταρτη φορά που επιχειρήθηκε να ολοκληρωθεί η έξωση, διότι οι προηγούμενες εμποδίστηκαν από κατοίκους και αλληλέγγυους (η Λαϊκή Συνέλευση της περιοχής, η Λαϊκή Συσπείρωση και η Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των Πλειστηριασμών). Το αίτημα της οικογένειας είναι να γίνει η παράταση της έξωσης μέχρι την εκδίκαση των αιτημάτων ανακοπής κατά της διαταγής πληρωμής και κατά της κατακυρωτικής έκθεσης. (..)

    Σε επιπεδο συμμαχιών σε τοπικό επίπεδο υπάρχουν οι συμμαχίες του ΚΚΕ.
    Και οι βουλευτές του συμμετπέχουν χωρίς να καπελώνουν
    https://www.youtube.com/watch?v=aXSUW-Xfzpg

    Εντάξει δεν συγκρίνουμε μεγέθη μεταξύ ΚΚ-εξ.αριστεράς.
    Αλλά οι φοιτητικές συνδικαλιές αμφιθεάτρου καλό θα είναι να λέιψουν.
    Το πότε και πως διοργανώνονται αφορά την βάση, τις διαθεσεις, τις δυνατότητες, τις διαθεσιμότητες την αμεσότητα των προβλημάτων, Δεν γίνονται όλα στο χύμα. Δεν πατάει κανείς κανένα κουμπί

    Το ΚΚΕ με τις συμμαχίες του και το ΠΑΜΕ είναι σχεδόν παντού.
    Μία επίσκεψη στην ιστοσελίδα του 902.gr αρκεί

    Σήμερα μόνο και τα πρώτα
    https://www.902.gr/ergazomenoi-symmahia

    https://www.902.gr/koinonia

    ———————————–
    Υ.Γ.

    Τσέκαρε όνομα (απο χθεσινή κινητοποίηση στα Πετράλωνα)
    Χάρης Χουρδάκης, εκ μέρους της Γραμματείας της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ)
    https://www.youtube.com/watch?v=HD7nbnLHkGo

    Γενναίος και αγωνιστής απέναντι στις εξώσεις
    https://www.youtube.com/watch?v=pHTex0pfuqk

    Reply
    1. Ανώνυμος

      Αγαπητό μέλος του ΚΚΕ με χρέωση στην παντιερα, καλά κάνεις κ παραθέτεις διαρκώς και απεγνωσμένα συνδέσμους του 902 και των υπολοίπων ΜΜΕ του ΚΚΕ μπας κ τσιμπήσεις κανέναν αναγνώστη, καλό θα ήταν να είχαν και τα ιστολογια του ΚΚΕ δυνατότητα ανώνυμου σχολιασμού δε νομίζεις; Έτσι ώστε και εμείς να ποσταρουμε λινκ από ΠΑΝΤΙΕΡΑ, ΠΡΙΝ, ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ κλπ.

      Επί του συγκεκριμένου: Τι ανούσια συζήτηση που προξενείτε διαρκώς; Τι σας πείραξε στην λέξη “κάτοικοι”; Ούτε υποτίμηση του ΝΑΡ ειναι, ούτε κανενός άλλου, ούτε κρύψιμο. Καλά αυτό με τις πλατείες τότε που ματώνε ο λαός και το ΚΚΕ σφύριζε κλέφτικα, άστο.

      Οι αγωνιστές δεν μένουν κάπου; γιατί λοιπόν να μην υπάρχει η λέξη κάτοικοι; Φοβάσαι μήπως δεν εξαργυρωσεις στις εκλογές την οποια δράση σου; ή απάντηση είναι ΝΑΙΑΙ!!! Για αυτό και σε κόφτει να αναφέρεται όπου συμμετέχει το ΚΚΕ και οι παρατάξεις του. Αλλιώς, αν σε ενδιέφερε να οργανωθούνε οι εργαζόμενοι κάτοικοι, ο λαός των γειτονιών που δεν ειναι ενεργος πολιτικά και που αποτελεί την συντριπτική πλειοψηφία, τότε όχι μόνο δεν θα είχες πρόβλημα με την λέξη “κάτοικοι”, αλλά μια χαρά θα την χρησιμοποιούσες!

      Ομως, επειδή αυτό που σχεδόν αποκλειστικά σε νοιάζει είναι το αν και πως θα κάνει εκλογικό ταμείο το ΚΚΕ, για αυτό κ τρελαίνεσαι με την λέξη “κάτοικοι”.

      Reply
      1. Ανώνυμος

        “”να είχαν και τα ιστολογια του ΚΚΕ δυνατότητα ανώνυμου σχολιασμού “”
        Εννοεις μαλλον την δυνατοτητα σχολιασμου χωρις λογοκρισια.

        Reply
        1. Ανώνυμος

          Οχι, εννοώ τη δυνατότητα ανώνυμου σχολιασμού. Μπορεί καινα υπάρχει ανώνυμος σχολιασμός και ταυτόχρονα φίλτρο από τη διαχείριση για να αποφεύγονται οι ύβρεις και τα ξεκατινιάσματα. Οπως το έχει καταφέρει πχ η ΠΑΝΤΙΕΡΑ. Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ δεν διαννοούνται να κάνιουν αυτό που κάνει η διαχειριστική ομάδα της ΠΑΝΤΙΕΡΑΣ.

        2. Ανώνυμος

          Το ΚΚΕ / ΠΑΜΕ ασχολείται μέσα από τον 902 τον Ριζοσπάστη και τα δικά του ΜΚΔ

          Μαζί σας όταν π.χ. καταγγέλουν συλλήψεις / προσαγωγές συνδικαλιστων μελών σας. Δικοί σας συνδικαλιστές τον τομέα της υγείας εμφανίζονται σε εκπομπές του “σταλινικού” (να υποθέσω) Μπογιόπουλου. όπως π.χ. το παιχνίδι που έπαιξαν στον γιατρό σε αντικαρκινικό νοσοκομείο ή π΄χ, οι παρεμβάσεις του ΓΓ των νοσοκομειακών γιατρών

          Επίσης ΚΚΕ/ΠΑΜΕ ασχολούνται (να τα αρνητικά)μαζί σας όταν ένα μέρος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ κάνουν πασοκιές στηρίζουν ή κλέινουν το μάτι σε ευρύτερα πασοκους σε συνδικαλισμό / δημο. Π.χ το ΣΕΚ κάνει τις πασοκιές της όπως π.χ στον Β’ Γυρο στην Αθήνα που στήριξε ανοικτά τον ΠΑΣΟΚΟ για δήμαρχο.

          To KKE ασχολειτε με την υλική βάση, την οργάνωση του ταξικού κινηματος και όχι με την άυλη σφαίρα της twittero-μπλοκο πραγματικότητας ΚΑΙ τα άυλα(;?) ηλεκτρονικά i-μέλη που έφερε ως καινοτομία ο Τζίφρας. Ή για τα Troll που κάποιοι πρώην του Σύριζα νυν Νέοαριστεροί έλεγαν.

          Τα πράγματα είναι απλά, αν μάθετε να χρησιμοποιείται απλή λογική και όχι αφηγήματα της σοσιαλδημοκρατίας. Μην βλέπετε παντού φαντάσματα όπως κατα περίεργο τρόπο μας κατηγορείτε.

        3. Ανώνυμος

          “Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ δεν διαννοούνται να κάνιουν αυτό που κάνει η διαχειριστική ομάδα της ΠΑΝΤΙΕΡΑΣ.”

          Έχεις διαβάσει τι είχε γραφτεί σε φιλοκκε μπλοκ στα 2010-2016 ενάντια στο ΚΚΕ/ΠΑΜΕ; Όταν σχεδόν όλοι τους πίεζαν το ΚΚΕ μέσω ανώνυμων της μπλοκοσφαιρας να διαλυθεί και να γίνει συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Περιττό να ποστάρω σχόλια που ακόμα υπάρχουν σε sfyrodrepano redfly.

          Να μην γραψω σε twitter που γίνεται το έλα να δεις. Το έχουν παραδεχθεί και πρώην μέλη του Σύριζα(λίγο αργά βέβαια) για τα troll.

          Υπάρχει έστω ξεκατίνιασμα τώρα στην κουβέντα; Σε σχόλια που δημοσιεύονται; Για πες μας; Που και σε ποια συγκεκριμμενα σχόλια σε ποιες εκφράσεις το διαπίστωσες; Συγκεκριμμένα όμως.

  6. Ανώνυμος

    Φαντάζομαι πως την παρακάτω είδηση θα την έχουν πολλοί (ΕΦΣΥΝ – ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ – ΝΕΑ / ΒΗΜΑ – ΑΥΓΗ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις) . Α΄όχι;

    ΚΟΣΜΟΣ
    Τετάρτη 20/12/2023 – 17:45
    ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΤΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ FAKE NEWS

    Ισραηλινό άρμα βομβάρδιζε σπίτια ισραηλινών στο κιμπούτς Μπεέρι (VIDEO)
    https://www.902.gr/eidisi/kosmos/350959/israilino-arma-vomvardize-spitia-israilinon-sto-kimpoyts-mpeeri-video

    Κατά τα άλλα γιατί ποστάρετε λινκ του 902; Καλά οι άλλλοι γιατί συνήθως δεν τα γράφουν /;έχουν;

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Γίνεται κριτική στις πολιτικές / φορέων. Και όντως είναι προβληματική η αναφορά μόνο σε “κατοίκους” (άλλο το ΚΑΙ κάτοικοι)αλλά και ενδεικτική της ιδεολογικής σύγχυσης που υπάρχει σε ένα μέρος . της αυτοαποκαλόυμενης αριστεράς. Το “κρύψιμο” δηλαδή του ταξικού παράγοντα. Η γλώσσα της ανακοίνωσης δηλαδή αντανακλά και ιδεολογία.

    Πλειστηριασμοί σε φτωχόσπιτα 1ης Κατοικίας πήγαν να γίνουν σε Βύρωνα / Πετράλωνα και όχι σε βίλες σε Φιλοθέη / Ερυθραία / Κεφαλάρι. Με αυτο τον τρόπο μειώνετε τον / τους πολιτικούς φορείς σας. Και τις δράσεις σας. Σε Χαλάνδρι, Ν.Ιωνία, Αγ Παρασκευή, Βύρωνας Καισαριανη Ζωγράφου
    υπάρχει μία σταθερή παρουσία εδώ και χρόνια δικών σας δημοτικών παρατάξεων τις οποίες και πολιτικά επαναλαμβάνω μειώνετε.

    Άρα άλλο κάτοικοι(χύμα) και άλλο σωματεία, δημοτικές παρατάξεις οργανώσεις ΚΑΙ κάτοικοι.
    Λογικό είναι να έρθει η γειτονιά να συμπαρασταθει. Αλλά μετράει το πλαισιο, τα αιτήματα, η οργάνωση οι διαθεσιμότητες ενός αγώνα. Οι συμπαραστάσεις ενάντια σε πλειστηριασμούς με ιδιώνυμα(ποιος το έφερε; ποιοι ήταν η πολιτική ουρά του;) , δικαστικούς κλητήρες, και ματ οπκε και δεν ξέρω τι άλλο δεν είναι περίπατος

    Παρεπιμπτόντως η λέξη “πρόβατα” καλό θα είναι να μην την χρησιμοποιείτε. Παραπέμπει σε άκρα-δεξιά;

    Reply
    1. Ανώνυμος

      Προβατα με την καλη έννοια οπως το ειπε ο Αβερωφ!

      Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.