.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Καλλιθέα: Αστυνομικές “παρεμβάσεις” για πανό υπέρ της Παλαιστίνης


Η ταξική κίνηση “Εκτός των Τειχών” που συμμετέχει στον Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Καλλιθέας, καταγγέλλει αστυνομικές απόπειρες εκφοβισμού και τρομοκράτησης των εργαζομένων στον Δήμο Καλλιθέας για πανό αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Εκτός των Τειχών:

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε τις προσπάθειες εκφοβισμού και πολιτικής φίμωσης του Συλλόγου Υπαλλήλων ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ που προέρχονται από ανθρώπους που σύμφωνα με δηλώσεις τους εκφράζουν την εβραϊκή κοινότητα.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, αυτοί οι περίεργοι κύκλοι ζήτησαν από τον Σύλλογο Υπαλλήλων Δήμου Καλλιθέας να αφαιρεθεί από το πανό όποια λέξη συνδέει το Ισραήλ (κράτος δολοφόνο) με τα μαζικά εγκλήματα που συντελούνται στην Γάζα και τα οποία έχει καταδικάσει παγκόσμια το λαϊκό κίνημα αλλά και πλήθος διεθνών οργανισμών.

Οι φονιάδες σιωνιστές έχουν ήδη βομβαρδίσει και έχουν εισβάλει σε νοσοκομεία, σχολεία, χώρους λατρείας, και έχουν σκοτώσει εν ψυχρώ πάνω από 15.000 Παλαιστινίους, εκ των οποίων 6.000 παιδιά βάσει επισήμων στοιχείων.

Την Πέμπτη η αστυνομία εμφανίστηκε στο δημαρχείο Καλλιθέας καταγράφοντας το γεγονός (την ανάρτηση πανό), ενώ την Παρασκευή υπάλληλοι από την ΓΑΔΑ τηλεφωνούσαν επίσης ρωτώντας για το πανό.

Ξεκαθαρίζουμε σε όλους, δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω, θα υπερασπιστούμε το δικαίωμά μας να εκφράζουμε και να δηλώνουμε την πολιτική μας άποψη.

Συνεχίζουμε να είμαστε στο πλευρό του περήφανου, αγωνιζόμενου με το όπλο στο χέρι, Παλαιστινιακού λαού, ενάντια στις δυνάμεις κατοχής του κράτους δολοφόνου του Ισραήλ.

Τέτοιου είδους προσπάθειες “συνέτισης” παραπέμπουν σε άλλες εποχές.

Δεν μας τρομοκρατούν, θα συνεχίσουμε να είμαστε αλληλέγγυοι και βροντοφωνάζουμε:

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΣΦΑΓΗ – ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!

ΚΑΜIΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 96.67% ( 3
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.