.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ραδιοσταθμός «sport 24»: Προκλητική και παράνομη απόλυση την μέρα της απεργίας


Καταγγελία του ΔΣ της ΕΤΕΡ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΕΡ καταγγέλλει τη διοίκηση του ραδιοσταθμού «sport 24» για την άδικη και παράνομη απόλυση συναδέλφου μας τεχνικού.

Ανήμερα των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, η επαίσχυντη ενέργεια της διοίκησης του ραδιοφωνικού σταθμού απέδειξε την εμπάθεια και την εκδικητικότητά της προς τους εργαζομένους-τεχνικούς του σταθμού, παρά τις τελευταίες δικαστικές αποφάσεις που δικαίωσαν απολυμένους συναδέλφους-μέλη μας.

Καλούμε τη διοίκηση του ραδιοσταθμού «sport 24» να ανακαλέσει άμεσα την παράνομη απόλυση του συναδέλφου μας και να επαναφέρει την εργασιακή ηρεμία στο ραδιοσταθμό, προειδοποιώντας πως τέτοιες αντεργατικές συμπεριφορές δεν θα μείνουν αναπάντητες.

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 95.71% ( 7
Συμμετοχές )



Ένα σχόλιο στο “Ραδιοσταθμός «sport 24»: Προκλητική και παράνομη απόλυση την μέρα της απεργίας

  1. Left G700

    ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΉΣ ΕΤΕΡ

    ● Δεν μας λέτε γιατί είναι η απόλυση είναι άδικη.

    ● Δεν μας λέτε γιατί είναι παράνομη.

    ● Δεν μας λέτε γιατί είναι επαίσχυντη.

    ● Δεν μας λέτε γιατί είναι πράξη εμπάθειας.

    ● Δεν μας λέτε γιατί είναι εκδικητική.

    Αντίθετα, σπεύδετε να μας πληροφορήσετε ότι έγινε «[α]νήμερα των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα». Λες κι αν γινόταν την προηγούμενη ή την επόμενη ημέρα ή και βδομάδα τής απεργίας θα άλλαζε κάτι γι’ αυτόν που έχασε τη δουλειά του.

    Παίδες, μπορεί στο αναγνωστικό κοινό τής Παντιέρας (ή του 902, της Ίσκρα, του RProject, του Εκτός Γραμμής και δεν συμμαζεύεται να αρκούν αυτά που μας λέτε για να βρεθούμε αλληλέγγυοι. Αλλά, ξέρετε κάτι;

    Είμαστε λίγοι. Κι επειδή είμαστε λίγοι, δουλειά δεν γίνεται. Αντί να βγάζετε ρουτινιέρικες και copy paste ανακοινώσεις καταγγελίας, ζορίστε λίγο το κεφαλάκι σας για το πώς το συνδικαλιστικό κίνημα θα συνδεθεί με τον πολύ κόσμο. Και τότε να δείτε πόσους αλληλέγγυους θα ’χετε!

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.