.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Πρωτοβάθμια σωματεία καλούν σε κινητοποίηση στις 7/10 ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ για την ενέργεια


▸Πληθαίνουν τα πρωτοβάθμια σωματεία που καλούν σε συγκέντρωση την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 7 μμ στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία προς τη βουλή και τα γραφεία της ΕΕ, την ημέρα της συνόδου κορυφής των αρχηγών κρατώντης ΕΕ στην Πράγα, όπου θα ανακοινωθούν και μέτρα για την ενέργεια.

Ήδη και άλλα σωματεία συνυπογράφουν το αρχικό κοινό κάλεσμα που υπέγραφαν οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΣΕΠΕ) “Κώστας Σωτηρίου” και “Ηρώ Κωνσταντοπούλου”, οι ΕΛΜΕ Ε’ Αθήνας και Ανω Λιοσίων-Ζεφυρίου-Φυλής και το σωματείο εργαζομένων στο Αττικό Νοσοκομείο. Το κοινό κάλεσμα συνυπογράφουν επίσης οι ΣΕΠΕ “Αριστοτέλης” και Αιγάλεω, καθώς και το Σωματείο Εργαζομένων στο νοσοκομείο Ζακύνθου, το οποίο δήλωσε στήριξη στην κινητοποίηση. (δείτε το κοινό κάλεσμα εδώ)

Στη διαδήλωση της 7ης Οκτώβρη καλούν με δικές τους ανακοινώσεις ο ΣΕΠΕ Αμαρουσίου, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου Χάρτου και Ψηφιακών Μέσων, το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών, ο σύλλογος εργαζομένων στο ΤΕΕ.

Στην κινητοποίηση στις 7 Οκτώβρη καλούν επίσης πολλές κινήσεις, σχήματα και συλλογικότητες από εργασιακούς χώρους-κλάδους, γειτονιές και το κίνημα της νεολαίας.

Την κινητοποίηση, που λαμβάνει ευρύτερες διαστάσεις, στηρίζουν με δικό τους κάλεσμα και πολιτικές οργανώσεις της μαχόμενης Αριστεράς (δείτε εδώ).

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ επίσης καλεί σε αγώνα για ρεύμα φθηνό για όλο τον λαό, με κρατικοποίηση χωρίς αποζημίωση, υπό εργατικό έλεγχο, όλου του τομέα ενέργειας.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 66.67% ( 3
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.