.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Πρέβεζα: “Η ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι πολλαπλά κερδισμένη και όχι χαμένη” (Βίντεο)


Αναδημοσίευση από atpreveza.gr

Συνέντευξη στο atpreveza.gr παραχώρησε ο υποψήφιος βουλευτής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Ν. Πρέβεζας Βαγγέλης Νάνος, κάνοντας έναν απολογισμό της εκλογικής αναμέτρησης της 21ης Μαΐου και ανακοινώνοντας ότι το κόμμα θα κατέλθει με ψηφοδέλτιο στο Ν. Πρέβεζας και στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ο κ. Νάνος τόνισε ότι “… η ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι πολλαπλά κερδισμένη και όχι χαμένη” και υποστήριξε πως είναι απαραίτητη η εργατική λαϊκή ανατρεπτική αντιπολίτευση με ισχυρή την αντικαπιταλιστική επαναστατική αριστερά.

Ο υποψήφιος βουλευτής με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Νομό Πρέβεζας ανέλυσε τη νίκη της ΝΔ, η οποία είχε αμέριστη υποστήριξη κέντρων του κεφαλαίου και των καθεστωτικών ΜΜΕ, με την αξιοποίηση του κρατικού μηχανισμού και στάθηκε στην ήττα ΣΥΡΙΖΑ-ΜέΡΑ 25, αναφέροντας ότι ήταν πλήρως ευθυγραμμισμένοι στην πολιτική γραμμή του αστισμού, χωρίς στρατηγική για τη σύγκρουση με την κυρίαρχη ιδεολογική γραμμή.

Επισήμανε ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα παλέψει για την οικοδόμηση της εργατικής και λαϊκής αντιπολίτευσης που έχουν ανάγκη οι εργαζόμενοι και η νεολαία και θα δώσει την μάχη για την συγκρότηση και ενίσχυση του ρεύματος ανατροπής σε όλες τις επερχόμενες πολιτικές και εκλογικές μάχες!

Δείτε στο βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη:

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 55.00% ( 2
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.