.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


ΠΕΝΕΝ Ψήφισμα καταδίκης διώξεων γιατρών στον “Ευαγγελισμό” και μετακινήσεων άλλων στο “Λητώ”


ΠΕΝΕΝ

Κυβέρνηση – Υπουργείο Υγείας και οι Διοικήσεις των νοσοκομείων “Ευαγγελισμός”, “Λαϊκό”, “Ιπποκράτειο” και “Σπηλιοπούλειο” σε κοινή γραμμή πλεύσης στοχοποιούν το ιατρικό προσωπικό, αποδυναμώνουν τα δημόσια νοσοκομεία και κάνουν μπαλάκι τους ειδικευόμενους γιατρούς για την ενίσχυση ιδιωτικών κλινικών και παράλληλα με γελοία επιχειρήματα στήνουν διώξεις σε γιατρούς στον Ευαγγελισμό.

Ειδικότερα: Στον Ευαγγελισμό σε μια πρωτοφανή ενέργεια εκφοβισμού και τρομοκρατίας η διορισμένη Διοίκηση του νοσοκομείου προχωράει στην πειθαρχική δίωξη γιατρών με πρόσχημα ότι δεν φορούσαν μάσκα την ώρα που πραγματοποίησε έφοδο ο Υποδιοικητής….!

Ο αυταρχισμός, η επιθετική συμπεριφορά και οι διώξεις δεν ταιριάζουν στους γιατρούς που δίνουν την μάχη για το υγειονομικό πρόβλημα νυχθημερόν και είναι αυτοί που με το υπόλοιπο προσωπικό έχουν κρατήσει όρθιο το δημόσιο σύστημα υγείας.

Το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι διοικούντες στον Ευαγγελισμό αντί να στοχοποιούν τους γιατρούς είναι να αναλάβουν οι ίδιοι τις ευθύνες τους για τις ελλείψεις, τις ανεπάρκειες και την μη εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου.

Σχετικά με την μετακίνηση ειδικευόμενων γιατρών από τα νοσοκομεία “Λαϊκό”, “Ιπποκράτειο” και “Σπηλιοπούλειο” στο ιδιωτικό θεραπευτήριο “ΛΗΤΩ” θεωρούμε σκανδαλώδη και απαράδεκτη την απόφαση, σε μια περίοδο που το δημόσιο σύστημα υγείας και τα νοσοκομεία της Αττικής λόγω της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής είναι τραγικά υποστελεχωμένα και οι ελλείψεις σε υγειονομικό προσωπικό είναι κραυγαλέες, να μετακινούνται γιατροί για την κάλυψη αναγκών ιδιωτικών κλινικών και μονάδων.

Απαιτούμε την ανάκληση αυτών των αποφάσεων καθώς και το σταμάτημα οποιασδήποτε πειθαρχικής δίωξης σε βάρος των γιατρών στον Ευαγγελισμό.

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 2
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.