.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


ΠΕΝΕΝ: Νίκη στον αγώνα των αγροτών!


Συμπαράσταση στον αγώνα των αγροτών

ΠΕΝΕΝ

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ χαιρετίζει τον αγώνα των αγροτών οι οποίοι έχουν κινητοποιηθεί και έχουν βγει στους δρόμους διεκδικώντας την επίλυση συσσωρευμένων και οξυμένων προβλημάτων που απορρέουν από την αντιαγροτική πολιτική κυβέρνησης – Ε.Ε.

Οι πρόσφατες εξαγγελίες της κυβέρνησης με τα «7 μέτρα στήριξης» συνιστούν κοροϊδία και δεν ανταποκρίνονται στο ελάχιστο σε αυτά που οι ίδιοι οι αγρότες αναδεικνύουν και προβάλουν στον αγώνα τους.

Τα ημίμετρα της κυβέρνησης αφορούν τις εξαγγελίες για το κόστος ρεύματος, το αφορολόγητο πετρέλαιο, την επιδότηση των ζωοτροφών και αγροεφοδίων, το ΦΠΑ κ.λπ.

Στις επίμαχες διεκδικήσεις τους που συνδέονται με την προστασία από τις φυσικές καταστροφές με την υλοποίηση όλων των απαραίτητων μέτρων υποδομής (αρδευτικά και αντιπλημμυρικά έργα) καθώς και το αίτημα για αλλαγή στον κανονισμό του ΕΛΓΑ ώστε να ασφαλίζεται και να αποζημιώνεται η παραγωγή και το κεφάλαιο στο 100%, δεν λένε λέξη!!

Με τα ψίχουλα που σπρώχνει η κυβέρνηση οι αγρότες δεν θα σκύψουν το κεφάλι και δεν θα υποστείλουν τον αγώνα, ούτε θα αποχωρήσουν από τα μπλόκα!

Νίκη στον αγώνα των αγροτών!

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 45.00% ( 2
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.