.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


ΠΕΝΕΝ: Αλληλεγγύη στον αγώνα των φορέων του πολιτισμού


Ψήφισμα Αλληλεγγύης στον αγώνα των φορέων του πολιτισμού

ΠΕΝΕΝ

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ εκφράζει την αλληλεγγύη των χιλιάδων μελών της Ένωσης μας στον δίκαιο αγώνα του κόσμου του πολιτισμού που εναντιώνονται στις κυβερνητικές επιλογές που υπονομεύουν τα δικαιώματα τους!

Οι άνθρωποι της τέχνης και του πολιτισμού βρίσκονται στις επάλξεις του αγώνα εδώ και δυο μήνες υπερασπίζοντας τα δίκαια αιτήματα και τις διεκδικήσεις τους.

Παλεύουν σύσσωμοι, ενωμένοι αλλά και αποφασισμένοι να ακυρώσουν τις απαράδεκτες επιλογές της κυβέρνησης που υποβαθμίζουν τα πτυχία τους, τις σπουδές τους και την ίδια την επαγγελματική τους υπόσταση!

Ενώνουμε μαζί τους την φωνή μας και απαιτούμε από την κυβέρνηση να δώσει εδώ και τώρα λύση στα αιτήματα τους.

– Η απόσυρση από το Προεδρικό Διάταγμα 85/2022, όλων των ρυθμίσεων που αφορούν στις ειδικότητες των καλλιτεχνών και των εργαζομένων στην Τέχνη και στον Πολιτισμό

– Η υπαγωγή όλων των αποφοίτων καλλιτεχνικών σχολών και των εργαζομένων στην Τέχνη και στον Πολιτισμό, στην κατηγορία Τ.Ε. (πλην αυτών που ήδη ανήκουν στην κατηγορία Π.Ε.)

– Η ίδρυση Δημόσιας Τριτοβάθμιας Ανώτατης Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης και ενιαίας δημόσιας καλλιτεχνικής εκπαίδευσης σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες.

– Παροχή Σίτισης, Στέγασης και Δωρεάν Συγγραμμάτων στο Σπουδαστικό Σώμα.

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 0.00% ( 0
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.