.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Πανελλαδική Συνδιάσκεψη ΝΑΡ: Βίντεο από την πρώτη ημέρα


Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, στιγμιότυπα από την έναρξη των εργασιών της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση, την Παρασκευή 14 Δεκέμβρη 2018 στη Γεωπονική Σχολή.

Η συνδιάσκεψη που θα διαρκέσει τρεις ημέρες, Παρασκευή 14, Σάββατο 15 και Κυριακή 16 Δεκέμβρη 2018, θέτει στο επίκεντρο της συζήτησης το ζήτημα μιας σύγχρονης Προγραμματικής Διακήρυξης αντικαπιταλιστικής πάλης και κομμουνιστικής προοπτικής, ψηλαφώντας παράλληλα τα πολιτικά, ιδεολογικά και οραματικά στοιχεία του κομμουνισμού του 21ου αιώνα.

Εκτός από τους εκατοντάδες εκλεγμένους συνέδρους, στη συζήτηση συμμετέχουν και παρατηρητές, αγωνιστές που έχουν προσκληθεί καθώς και εκπρόσωποι οργανώσεων και συλλογικοτήτων της αριστεράς.

Κατά της έναρξη της συνδιάσκεψης, την Παρασκευή, μετά την εκλογή προεδρείου και επιτροπής προτάσεων, ακολούθησαν ομιλίες και χαιρετισμοί οργανώσεων.

Η συνδιάσκεψη θα συνεχιστεί το πρωί του Σαββάτου με ομιλίες των συμμετεχόντων συνέδρων και παρατηρητών.

 

Δείτε ακόμη: Συνδιάσκεψη ΝΑΡ 14-16 Δεκέμβρη: για τον κομμουνισμό της εποχής μας

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 55.00% ( 12
Συμμετοχές )



8 σχόλια στο “Πανελλαδική Συνδιάσκεψη ΝΑΡ: Βίντεο από την πρώτη ημέρα

  1. ένας

    Εντάξει με την πρώτη μέρα. Με την δεύτερη τι έγινε;
    Εληξαν οι εργασίες;
    Καμιά ανακοίνωση, τίποτε;

    Reply
    1. μαλι μαδι

      Έληξαν με επιτυχία οι εργασίες, πολύ καλή και η 2η μέρα και η 3η μέρα. Ανακοίνωση και στοιχεία για τις αποφάσεις στην ιστοσελίδα του ΝΑΡ (γενικά αν θέλεις “ένας” πληροφορίες και πιο καλή ενημέρωση για το ΝΑΡ μπορείς να μπαίνεις στην επίσημη ιστοσελίδα του, εκεί έχει πολλά και πιο αναλυτικά).
      Για ενημέρωση για την συνδιάσκεψη δες εδώ: http://www.narnet.gr/articles/%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%85%CF%87%CE%AF%CE%B1-%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%88%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE%CF%81%CF%85%CE%BE%CE%B7

      Reply
      1. ένας

        Ευχαριστώ, μάλι-μάδι για την παραπομπή, δεν ήξερα ότι υπήρχαν η ανακοίνωση με την εισήγηση αναρτημένες από τις 16/12. Θα περιμένω και την, ψηφισμένη όπως είδα, ΠΔ, για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

        Reply
        1. μαλι μαδι

          Να είσαι καλά “ένας”. Η Π.Δ. θα εκδοθεί -και θα αναρτηθεί-στις αρχές του νέου έτους. Καλή συνέχεια.

  2. Ανώνυμος

    Πολυ ενδιαφέρον και ανησυχία έχετε εκει στον ΠΕΡΙΣΣΌ. Α.Ε.,για την τυχη της συνδιασκεψης του ΝΑΡ.
    Ας δώσετε και σεις σε βίντεο μια φορά τις ομιλιες στα συνεδρια σας.
    Εχετε καιρό αγαπητοί περισσιωτες του “Κ” ΚΕ, να ασχοληθείτε με τα της συνδιασκεψης του ΝΑΡ.
    Μην ξυνεστε στην γκλίτσα του τσομπανη. Το ΝΑΡ πραγματοποίησε την συνδιασκεψη του ανοιχτα καλώντας φιλους συναγωνιστες και συμμαχους να ακουσουν και να τοποθετηθουν. Μια συνδιασκεψη συντροφική με εργατικη δημοκρατια και πολιτισμο.
    Εσεις εξάλλου μετα την διεθνη συνδιασκεψη σας με τα επαναστατικα αδελφά σας κόμματα της Κινας, του Βιετνάμ, του Ιρακ κλπ συγχρονων “επαναστατικων” οργανωσεων ανα την υφήλιο, βρηκατε τη γραμμη σας. Τι ασχολείστε με ” αριστεριστες “;
    Κρεοντας απο Κολωνό

    Reply
    1. ένας

      Δεν είμαι σε θέση να ξέρω, πόσο ενδιαφέρονται ο “Περισσός” και η Μαγκουφάνα.
      Η ερώτηση είναι συγκεκριμένη και έγινε από μένα.

      Reply
      1. μαλι μαδι

        Στο πιο πάνω σχόλιο σου έβαλα link για πλήρη ενημέρωση “ένας”. Δεν ξέρω τι γράφει ο “ανώνυμος”, αλλά σου απαντάω σοβαρά και με διάθεση όντως να ενημερώσω. Αν δεν καλυφθείς από την ανάρτηση στο link που έχει τα στοιχεία και ότι αφορά την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη, ρώτα να σου πούμε.

        Reply
    2. Ανώνυμος

      Τέτοιο ήθος, (Περισσός αε, κλπ) τύφλα να χει ο Χίος…

      Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.