.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


“Ο Θίασος”: Η σκηνή στο κέντρο διασκέδασης


Κορυφαία ελληνική ταινία, “Ο Θίασος” του Θόδωρου Αγγελόπουλου αποτελεί ταυτόχρονα ένα αριστούργημα του παγκόσμιου κινηματογράφου.

Μέρα που είναι, ας θυμηθούμε την συγκλονιστική σκηνή στο κέντρο διασκέδασης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 1946.

Θυμίζουμε ότι η μουσική επιμέλεια της ταινίας ήταν του Λουκιανού Κηλαηδόνη.

 

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Ένα σχόλιο στο ““Ο Θίασος”: Η σκηνή στο κέντρο διασκέδασης

  1. Κώστας

    Επιτέλους βρήκα κατάλληλη ανάρτηση

    Είμαι βαθύτατα απογοητευμένος και εξοργισμένος από την συνθηκολόγηση της Αριστεράς τόσες μέρες μπροστά στην ατελείωτη πρόκληση του Μητσοτάκη, της Εκκλησίας, των βασιλοχουντικών, των ακροδεξιών, των παρακρατικών και των ναζί. Από την κρατική-βασιλική κηδεία με φερετζέ, για τα κεντρώα ακροατήρια του μητσοτακικού μπλοκ ακραίου κέντρου-ακροδεξιάς, μια ταμπέλα δήθεν ιδιωτικής κηδείας.

    Με εξαιρέσεις αλλά μόνο μόνο σε επίπεδο λόγου, το ΜΕΡΑ25 και την ΛΑΕ και όποιον άλλον δεν έπεσε στην αντίληψη μου. Σίγουρα όμως κάτω από την σιωπή του ΚΚΕ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, δυστυχώς και άλλων δυνάμεων της Πρωτοβουλίας. Σήμερα η Αθήνα έπρεπε να δονείται από την φωνή του λαού και της νεολαίας κατά της νεκρανάστασης του μετεμφυλιακού κράτους που συμπυκνώνεται ως κεντρικό πολιτικό πρόταγμα του μητσοτακικού ακροδεξιού και ακροκεντρώου κοινωνικού και πολιτικού μπλοκ ως το “Τέλος της Μεταπολίτευσης”. Αφού θέλανε κηδεία με χημικά, ξύλο και αύρες να τους την δίναμε

    Δεν πάμε πουθενά με αυτά τα μυαλά

    Κώστας

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.