.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ο ΓΓ της ΟΕΝΓΕ, ν/χ Π. Παπανικολάου, κρούει τον κώδωνα (Βίντεο)


Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΟΕΝΓΕ, νευροχειρουργός Πάνος Παπανικολάου, μιλάει στο τηλεοπτικό κανάλι Attica TV και την εκπομπή Γεγονότα 2.0 με τον Γιώργο Μελιγγώνη, την Μάγκυ Δούση και τον Νίκο Ελευθερόγλου, για τις αλλαγές που εισάγει μία διάταξη στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας για το Ασφαλιστικό, σύμφωνα με την οποία δεν θα δικαιούνται περίθαλψης εκείνοι των οποίων ο ΑΜΚΑ δεν είναι πλέον ενεργός.

Ο Πάνος Παπανικολάου φέρνει ένα απλό παράδειγμα εφαρμογής της νέας αυτής διάταξης, η οποία προοιωνίζεται δραματικές επιπτώσεις για τον κόσμο της εργασίας: Για μια απλή επέμβαση καλοήθους πάθησης που απαιτεί διήμερη νοσηλεία, όπως είναι η οσφυϊκή δισκοκήλη, το κόστος για τον ασθενή θα είναι 4.500 ευρώ. εννοείται ότι, σε πιο σοβαρές καταστάσεις, το κόστος εκτινάσσεται σε πάνω από 10.000 ευρώ.

Στο τέλος της σύντομης συνέντευξης, που δόθηκε τη Δευτέρα 27 Νοέμβρη 2023, ο ΓΓ της ΟΕΝΓΕ αναφέρει ότι αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα, η επικείμενη εφημερία του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας της επόμενης ημέρας θα πρέπει να ανασταλεί!

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 2
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.