.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Οι λήψεις με τηλεφακό στην υπηρεσία της προπαγάνδας


Μάνος Μαρκάκης

Το παρακάτω σύντομο άρθρο παρουσιάζει παραστατικά πώς γίνεται η προσομείωση πλήθους στην παραλία της Θεσσαλονίκης για να μας πείσουν τα τηλεοπτικά κανάλια ότι είμαστε ανεύθυνοι και μας αξίζει η σκληρότερη απαγόρευση κυκλοφορίας, ενώ η καλή μας η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί: αρκεί η λήψη να γίνεται με τηλεφακό.

Το παρακάτω παράδειγμα δείχνει πως τραβάνε τα πλάνα τους το τελευταίο διάστημα τα κανάλια ώστε να συνεχίσει να πέφτει το βάρος της ευθύνης πάνω στον «απείθαρχο» λαό που κόβει τσάρκες σε παραλίες και πάρκα και να τη βγάζει καθαρή η κυβέρνηση η οποία το μόνο μέτρο που έχει πάρει είναι η αστυνόμευση.


Έφτιαξα ένα αφαιρετικό μοντέλο της παραλίας Θεσσαλονίκης από το Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής μέχρι τον Κήπο των γλυπτών (συνολική απόσταση περίπου 900 μέτρα, αποστάσεις μεταξύ των κολώνων 24 μέτρα, οι μετρήσεις έγιναν από το Google maps) και τράβηξα δύο λήψεις. Έβαλα και κάμποσους ανθρώπους χωρίς να τους τσιγκουνευτώ.

δείτε την συνέχεια εδώ

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 95.00% ( 4
Συμμετοχές )



2 σχόλια στο “Οι λήψεις με τηλεφακό στην υπηρεσία της προπαγάνδας

  1. San Rocco

    Το καπιταλιστικό ελληνικό έθνος/κράτος κατά του εχθρού λαού .

    Reply
  2. Γιάννης Σ.

    Αυτά τα αποκαλύπτετε στα μεγάλα κανάλια; Ή μένουν όλα σε τέτοια μέσα, όπως αυτό; Δεν αξίζει τίποτα, εσείς να τα δείχνετε κι εμείς να τα βλέπουμε……

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.