.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Με την Ανυπόταχτη Πρέβεζα να τους χαλάσουμε τα πλάνα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρεβεζάνες, Πρεβεζάνοι,

Με ανοικτές και συλλογικές διαδικασίες αποφασίσαμε να συγκροτήσουμε συλλογικότητα σύγκρουσης με τις λογικές της ήττας, της μοιρολατρίας, του ωχαδερφισμού.

Θεωρούμε ότι η πολιτική της κυβέρνησης και του τοπικού κράτους μπορεί και πρέπει να ανατραπεί. Απαιτείται λοιπόν, μια μαχητική αντιπολίτευση η οποία θα διαμορφώνει τους όρους επιβολής της λαϊκής θέλησης μέσω των δικών της οργάνων στη βάση των σύγχρονων αναγκών και δικαιωμάτων μας.

Ενάντια στο «δημαρχοκεντρικό» μοντέλο σύμφωνα με το οποίο πρώτα «ορίζεται» ο επικεφαλής-παράγοντας και μετά το πρόγραμμα και οι «πιστοί» που θα ακολουθήσουν τον «μεσσία».

Ενάντια σε όλον τον πολύπλοκο αντιδραστικό συνασπισμό εξουσίας και στην ντόπια άρχουσα τάξη και όλους όσοι επικαλούνται μια «ανάπτυξη» που έχει ρημάξει (και θα συνεχίσει να ρημάζει) τις ζωές μας.

Με αυτό το κριτήριο και με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες συγκροτήσαμε την ΑΝΥΠΟΤΑΧΤΗ ΠΡΕΒΕΖΑ. Στόχος μας η παρέμβασή μας (επιδιώκουμε και εκλογική) στα όργανα του «τοπικού κράτους» χωρίς αυταπάτες για το χαρακτήρα τους.

Προβάλλουμε μια αντιδιαχειριστική λογική και στάση η οποία θεωρούμε πως θα κριθεί και από τη δυνατότητά μιας δημοτικής κίνησης να παρεμβαίνει και να εκφράζει τη δυναμική του κινήματος «εντός, εκτός και ενάντια» στα σχέδιά τους.

Παλεύουμε για τη συγκρότηση ενός ανατρεπτικού κινήματος εργαζομένων, νεολαίας και ανέργων, για την ανατροπή της επίθεσης, για μια ανθρώπινη-ελεύθερη διαβίωση στην πόλη και στα χωριά. Μια τέτοια δημοκρατική-λαϊκή αυτοδιοίκηση με συνεχή εργατικό έλεγχο αποτελεί τον στόχο για τον οποίο θα δώσουμε τις δυνάμεις μας.

Άμεσα θα διατυπώσουμε πρόγραμμα πάλης που θα προβάλουμε στο λαό του δήμου Πρέβεζας. Νέα συνέλευση της Ανυπόταχτης Πρέβεζας στις 2 Μάρτη στις 7:30 μ.μ στο Εργατικό Κέντρο.

η γραμματεία
της Ανυπόταχτης Πρέβεζας

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 98.00% ( 5
Συμμετοχές )



Ένα σχόλιο στο “Με την Ανυπόταχτη Πρέβεζα να τους χαλάσουμε τα πλάνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.