.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Κ. Τουλγαρίδης στον RealFM: Συσπείρωση κι αγώνας απέναντι στη λογική του κέρδους!


Το πρωί της Παρασκευής 17 Μαΐου 2019, ο υποψήφιος περιφερειάρχης με την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική, Κώστας Τουλγαρίδης, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Real fm και στο δημοσιογράφο Γιώργο Ψάλτη.

Ακούστε το ηχητικό της εξαιρετικά ενδιαφέρουσας αυτής συνέντευξης στο βίντεο που ακολουθεί:

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 72.50% ( 4
Συμμετοχές )



18 σχόλια στο “Κ. Τουλγαρίδης στον RealFM: Συσπείρωση κι αγώνας απέναντι στη λογική του κέρδους!

  1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    Ας πει κάποιος στον κο Τουλγαρίδη, ο οποίος τυγχάνει και δημόσιος υπάλληλος (Τι αλλο θα μπορουσε να ηταν αλλωστε !!!!) ότι ό αγώνας ενάντια στο κέρδος, θα τον αφήσει χωρίς μισθό !!!! Γιατί ο μισθός που παίρνει από το κράτος προκύπτει από την φορολογία των κακων εργοδοτων !!!!! Γερασατε και λετε τις ίδιες βλακείες, γι’αυτο και είσαστε ούτε στο 1% !!!!

    Reply
    1. λαθραναγνώστης

      Από τον ΣΚΑΙ παίρνεις τις πληροφορίες σου, ή από τον Τζίμερο?

      Reply
      1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

        Οχι απο την Αυγή και τον Ριζοσπάστη !!!!

        Reply
        1. Αληθινός Παναγιώτης

          Εννοεί το κέρδος των.κακών εργοδοτών. Το θέλει όλο για αυξήσεις μισθών σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Δε θέλει να σου αφήσει πεντάρα!

    2. Ανώνυμος

      Αγαπητέ Παναγιώτη δεν γνωρίζεις αλλα μιλάς! Λοιπόν:

      Α. Οι καπιταλιστές συνεισφερουν στο κρατικο προϋπολογισμό της χώρας, το 15%. Οι εργαζόμενοι συνεισφερουν το 77%. Το υπόλοιπο τα μεσαία στρωματα. Αυτά είναι τα επίσημα στοιχεία. Είπες κάτι Παναγιώτη;

      Β. Οι δημόσιοι υπάλληλοι Παναγιώτη πληρώνουν κ αυτοί ως εργαζόμενοι τους τεράστιους φόρους που πληρώνει κ η υπόλοιπη εργατικη τάξη. Σε αντίθεση με την συστηματική τεράστια φοροδιαφυγή του ελληνικού κ ξένου κεφαλαίου. Είπες κάτι Παναγιώτη;

      Γ. Εμείς οι εργαζόμενοι ιδιωτικού κ δημοσιου τομέα, σου ξαναγράφω οτι, συνεισφερουμε το 77% των εσόδων του κεντρικού προϋπολογισμού της χώρας. Το κεφαλαιο μόνο το 15%. Είπες κάτι;

      Reply
      1. λαθραναγνώστης

        Η εργατική τάξη, είναι αχάριστη!
        Ούτε εκτιμά το Κράτος (περοφέρεται με στόμφο!) ότι τήν φορολογεί ΜΟΝΟ τόσο λίγο, ούτε ευγνωμονεί τους εργοδότες της που της δίνουν δουλειά.
        Τι θα κάναμε χωρίς εργοδότες? Το σκέφτηκαν ποτέ αυτό, οι….εργάτες(προφέρεται με περιφρόνηση και αηδία) που συνέχεια ζητάνε?
        Ουδείς πιο αχάριστος παρά του ευεργετηθέντος…..

        Reply
      2. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

        Τον ιδιωτικό τομέα έχουν ξεσκίσει για να πληρώνουν τους δημοσιους υπαλλήλους και να βγαίνουν συνταξιουχοι στα 50. Και για ποιο κεφαλαιο λες, το 85% είναι μικρομεσαίες επιχειρησεις στην Ελλάδα !!!! Οι μικρομεσαίες επιχειρησεις από τα 100€ τα 75 τα παίρνει το κράτος !!!! Αντε ξυπνάτε από τον υπνο σας μερικοί !!!!

        Reply
        1. Ανώνυμος

          Παναγιώτη, το ελληνικό κ ξένο μεγάλο κεφαλαιο, ελέγχει την πλειοψηφια της παραγωγή στην Ελλάδα. Η φιρολογια των Α.Ε. έχει μειωθεί στο 25% κ είναι μικρότερη απι τη φορολογία των φυσικών προσώπων!

          Το Ελληνικό κ ξένο μεγάλο κεφαλαιο, φοροδιαφεύγει συστηματικά κ πληρώνει ελάχιστα στο κρατος. Το μικρό κεφαλαιο δλδ οι προσωπικές επιχειρήσεις πληρώνουν περισσότερα απο το μεγάλο κεφαλαιο κ βρίσκονται να τις ανταγωνίζεται λυσαλεα το μεγάλο κεφαλαιο, κ αυτό ευθύνεται για την κατρακυλα των μικρών επιχειρήσεων. Ξυπνα!

          Και μην έχεις αυταπάτες: ΔΕΝ πληρώνει κανένας τους δημοσιους υπαλλήλους. Οι φόροι που συνεισφερουν οι δημόσιοι υπάλληλοι ειναι πολύ υψηλοί.

  2. Σ.Τ.

    Βασικά αν ζούμε ακόμα οφείλεται στην φιλανθρωπία των εργοδοτών.

    Reply
    1. θεοδωρος Σαμιωτακης

      Ασε που τρωμε ψωμι απο αυτα που μας χαριζει η Μερκελ. Πεστα Παναγιωτη…

      Reply
  3. Σ.Τ.

    Μη γελάτε, οι επιχειρηματίες ξέρουν τι τραβάνε για να ταιζουν την κρατική νομενκλατούρα. ίσως ο Παναγιώτης τα ξέρει από μέσα.

    Reply
    1. Ανώνυμος

      Για πες μας ρε σ.τ. ΤΙ ζορια τραβάει το φουκαριαρικο ελληνικό μεγάλο κεφαλαιο με την κρατική νομενκλατούρα;

      Α, ακομα περιμένουμε σ.τ. να μας πεις ποιοι κίνδυνοι απειλούν την ίδια την ύπαρξη της χώρας μας!

      Reply
      1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

        Να σου πω τι τραβαει ο μικροεπιχειρηματίας που είναι η ραχοκοκαλιά της Ελληνικης οικονομίας ??

        Reply
        1. Ανώνυμος

          Παναγιώτη ο μικροεπιχειρηματιας τραβάει ζιρια απο τον μεγαλοεπιχειρηματια που θέλει να του πάρε την πίτα κ όχι απι τον δημόσιο υπάλληλο. Ξυπνα

        2. Σ.Τ.

          Ετσι ειναι οι ανθρωποι. Εμενα ας πουμε δεν μου κολλαγαν ενσημα. Το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο . Ειναι ο νομος του καπιταλισμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.