.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Καταγγελία κατοίκου για αστυνομική αυθαιρεσία στην Αγία Παρασκευή


Αναδημοσιεύουμε επώνυμη καταγγελία κατοίκου της Αγίας Παρασκευής από την ιστοσελίδα του Φυσάει Κόντρα

“Λέγομαι Μάρη Πετούνη. Είμαι 70 χρονών και είμαι κάτοικος της Αγ. Παρασκευής επί δεκαετίες. Μένω σχετικά κοντά στην πλατεία Αγ. Ιωάννου. Μοιράζομαι το περιστατικό που βίωσα χθες καθώς θεωρώ σημαντικό να γνωρίζουν οι κάτοικοι την αντίληψη που δημιουργεί η αστυνομία για την περιοχή μας.

Γυρνώντας με το αυτοκίνητο από φιλική επίσκεψη γύρω στις 12 πήγα να στρίψω από την οδό Σπετσών προς τα κάτω στην Αγ. Ιωάννου για να περάσω ώστε να πάω στο σπίτι μου και να παρκάρω στην θέση ΑμεΑ που βρίσκεται στον από κάτω δρόμο. Εκεί δεν μου επιτρέπουν να προχωρήσω και με σταματάνε κάποιοι αστυνομικοί και μου λένε ότι δεν μπορώ να περάσω γιατί πιθανόν κάποιοι θα μου επιτεθούν. Απορώ καθώς εκείνη την ώρα δεν ακουγόταν καμία φασαρία από την πλατεία. Του είπα αφήστε με να πάω σπίτι μου στον παρακάτω δρόμο. Μου λέει δεν γίνεται να περάσετε, αν θέλετε παρκάρετε εδώ και να πάτε με τα πόδια. Εκεί τον ρωτώ δεν θα μου επιτεθούν αν πάω με τα πόδια άλλωστε σας είπα ότι έχω 85% αναπηρία και δεν μου είναι τόσο εύκολο να περπατάω. Του προτείνω να με συνοδεύσει μπαίνοντας στο αυτοκίνητο μου αν θέλει να με προστατέψει. Μου απαντά αυτό δεν γίνεται και μου προτείνει να πάω από τον από πάνω δρόμο. Μα του λέω αυτός είναι μονόδρομος. Ε δεν πειράζει μου λέει!!!

Αυτά τα τραγελαφικά συνέβησαν χθες 6/5 το βράδυ κοντά στην πάνω πλατεία. Προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα άβατο εκεί που δεν υπάρχει. Ζω 42 χρόνια στην περιοχή και η συκοφάντηση που επικρατεί είναι εξωφρενική. Ήθελα να το μοιραστώ γιατί πραγματικά με εξοργίζει.”

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 90.00% ( 9
Συμμετοχές )



Ένα σχόλιο στο “Καταγγελία κατοίκου για αστυνομική αυθαιρεσία στην Αγία Παρασκευή

  1. Ragnarok

    Η πολιτική του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ/ΚΡΑΤΟΥΣ και του εθνικού ελληνικού ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, μόνο φόβο, ατομισμό, καταστολή και χαφιεδισμό μπορεί να δώσει στους νέους, τους γέρους, τους ανέργους, τους εργαζόμενους, τους ελευθερους επαγγελματίες. Μόνο αυτά, μαζί με ρατσισμό, εθνικισμό, θρησκευτική μισσαλοδοξία και τηλεριάλιτι! ΑΥΤΟ είναι το ελληνικό καπιταλιστικό έθνος/κράτος, αυτό είναι το ελληνικό κεφάλαιο! Σε κάθε χώρα, το κάθε κράτος και το κάθε εθνικό κεφάλαιο κάνουν τα ίδια. Υπερεθνικές ενώσεις και εθνικοι καπιταλισμοί, κερνάνε τους λαούς, δηλητήριο.

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.