.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Κανένας Έλληνας στρατιωτικός στην Ερυθρά Θάλασσα!


Κανένας Έλληνας στρατιωτικός σε αποστολή για τα Αμερικανο-Ισραηλινά και εφοπλιστικά συμφέροντα στην Ερυθρά Θάλασσα!

ΠΕΝΕΝ

Η απόφαση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας να στείλει ελληνική πολεμική φρεγάτα στην Ερυθρά Θάλασσα συνιστά μία ακόμη πράξη εντονότερης εμπλοκής της χώρας μας στην έκρυθμη περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Αποτελεί ενέργεια η οποία είναι απόλυτα ενταγμένη στα τυχοδιωκτικά σχέδια ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – Ισραήλ και εγκυμονεί θανάσιμο κίνδυνο για το στρατιωτικό δυναμικό που θα στελεχώσει την ελληνική φρεγάτα!

Αντίθετα με τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς, η πολυεθνική Ναυτική δύναμη όχι μόνο δεν αποτελεί εγγύηση για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας αλλά αντίθετα πυροδοτεί ακόμη μεγαλύτερους κινδύνους για αυτήν.

Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να εκδώσει άμεσα ανακοίνωση για την αναβαθμισμένη επικινδυνότητα της περιοχής και στο εξής κανένα ελληνικό και ελληνόκτητο πλοίο δεν πρέπει να διαπλέει σε αυτήν την περιοχή.

Σε διαφορετική περίπτωση, η ίδια η κυβέρνηση θα έχει εγκληματικές ευθύνες είτε για πολεμική εμπλοκή της φρεγάτας, είτε πλοίων ελληνικών συμφερόντων!

Είναι πρόκληση απέναντι στον λαό μας να επιχειρεί η κυβέρνηση στρατιωτικές αποστολές 3.500 χιλιόμετρα μακριά από τα σύνορα μας.

Είναι πρόκληση στο όνομα των εφοπλιστικών συντεχνιακών συμφερόντων (που θησαυρίζουν όλη αυτή την περίοδο) η οποιαδήποτε ελληνική ανάμειξη!

Κανένας στρατιώτης, κανένας ναυτεργάτης στο στόμα του λύκου.

Απαιτούμε τώρα την ακύρωση της ελληνικής στρατιωτικής αποστολής και την διαφύλαξη της ζωής των Ναυτεργατών.

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 0.00% ( 0
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.