.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Η Ντίνα Ρέππα, επικεφαλής της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αθήνα, για τις απειλές Κασιδιάρη


Μια μέρα μετά τη μαύρη επέτειο της 21ης Απρίλιου, ο υπόδικος νεοναζί Κασιδιάρης απείλησε με μηνύσεις και αυτόφωρο το δημοτικό συμβούλιο για τη λήψη απόφασης για τη μη παραχώρηση χώρων στην εγκληματική συμμορία κατά την προεκλογική περίοδο.

Δε μας εξέπληξε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας όπου η πρόταση υπερψήφιστηκε με οριακή απαρτία, γιατί πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι επέλεξαν την αποχή (ΝΔ και άλλα δεξιά μορφώματα).

Άλλωστε, αρκετοί από αυτούς που απείχαν, έχουν συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια του νεοφιλελευθέρου και λαλίστατου κατά τα άλλα για το θέμα των Εξαρχείων, κύριου Μπακογιάννη.

Οι εκφοβισμοί του υπόδικου για δολοφονίες φασίστα Κασιδιάρη, θα πάρουν απάντηση από το αντιφασιστικό κίνημα στους δρόμους, όπως σε όλες τις περιπτώσεις ως τώρα. Το αντιφασιστικό και εργατικό κίνημα έχει όλες τις δυνάμεις και θα τσακίσει τον φασισμό! Το αποδεικνύουν οι μαζικές αντιστάσεις στις γειτονιές, στα σχολεία, στους χώρους δουλειάς, οι μεγάλες διαδηλώσεις για τον θάνατο του Νιγηριανού μετανάστη, για τον άγρια δολοφονημένο Lgbt ακτιβιστή Ζακ Κωστόπουλο, η αντιφασιστική – αντιπολεμική διαδήλωση της 12ης Οκτώβρη, επέτειο της απελευθέρωσης της Αθήνας από τους Ναζί κατακτητές το 1944, καθώς και η αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και μετανάστες.

Μαύρο στους μαύρους νοσταλγούς των ΝΑΖΙ και της χούντας.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 6
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.