.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Η νΚΑ για τη φασιστική επίθεση σε συναγωνιστή της ΚΝΕ


Η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση καταγγέλλει τη θρασύδειλη επίθεση φασιστών στο μέλος του ΚΚΕ και στέλεχος της ΚΝΕ, Άγγελο Μπαλτά, στην περιοχή του Γέρακα. Όπως καταγγέλλει η ΤΕ Μεσογείων και Λαυρεωτικής του ΚΚΕ, οι φασίστες μέσα στο σκοτάδι, με μαύρες κουκούλες, τον χτύπησαν και τον μαχαίρωσαν στο χέρι. Είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό ότι αυτή δεν είναι η πρώτη επίθεση στον συναγωνιστή, καθώς είχε ξανασυμβεί το περασμένο φθινόπωρο κάτι που δείχνει την στοχοποίηση του.

Παρά το γεγονός ότι η δράση της συγκεκριμένης ομάδας τραμπούκων είναι γνωστή στις τοπικές αστυνομικές αρχές, καθώς έχουν κατατεθεί καταγγελίες και μηνύσεις, ουδεμία δίωξη ή έστω ενόχληση έχουν δεχτεί. Το αστικό κράτος είναι εξαιρετικά ικανό στην καταστολή των διαδηλωτών και στη δίωξη αγωνιστών, φαίνεται όμως ανίκανο να εξαρθρώσει τη δράση μιας μικρής ομάδας φασιστών. Άλλωστε, αυτός είναι κι ο ρόλος του: η προστασία των συμφερόντων των ισχυρών, κι η κάλυψη των επιθέσεων των μπράβων τους σε όσους αμφισβητούν την εξουσία τους.

Το χτύπημα αυτό εντάσσεται στην ευρύτερη προσπάθεια τρομοκράτησης της νεολαίας, ειδικά τώρα που το κίνημά της σηκώνει κεφάλι απέναντι στο δόγμα του νόμου και της τάξης που επιχειρεί να παγιώσει η κυβέρνηση της ΝΔ.

Το χτύπημα δεν θα μείνει αναπάντητο. Δεν θα τους περάσει-Δεν τρομοκρατούμαστε!

Το φασισμό βαθιά κατάλαβε τον, δεν θα πεθάνει μόνος τσάκισέ τον!

Στηρίζουμε την αντιφασιστική κινητοποίηση την Παρασκευή 1/11 στις 18:00 στην πλατεία του Γέρακα.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 99.00% ( 10
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.