.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Η ΕΙΝΑΠ καταγγέλλει τη Διοίκηση του Ευαγγελισμού για τις πειθαρχικές διώξεις σε γιατρούς


Η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών – Πειραιώς προχώρησε σε έκδοση ανακοίνωσης καταγγελίας του Διοικητή και του Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” για τις πειθαρχικές διώξεις κατά ειδικευόμενων γιατρών που εφημέρευαν, “με αστεία προσχήματα”, όπως αναφέρει.

Δείτε για το περιστατικό και εδώ: Ευαγγελισμός: Πειθαρχικές Διώξεις σε εφημερεύοντες Ειδικευόμενους Γιατρούς.

Στην ανακοίνωση, η οποία μιλάει για μεθόδους άκρατου αυταρχισμού, καλείται η Διοίκηση του Νοσοκομείου να ασχοληθεί με τα σοβαρά προβλήματα του Νοσοκομείου και να σταματήσει να μετακυλίει τις δικές της ευθύνες στους γιατρούς.

Ολόκληρο το κείμενο της ανακοίνωσης καταγγελίας έχει ως εξής:

ΕΙΝΑΠ -Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών – Πειραιώς

ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ»

Κοινοποίηση: Διοικητής 1ης Υ.Πε.
: ΙΣΑ
: ΙΣΠ
: ΟΕΝΓE
: 3μελείς, 5μελείς επιτροπές ΕΙΝΑΠ
: ΜΜΕ

Αθήνα, 12/03/21

Το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ καταγγέλλει το Διοικητή του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», κ. Γρηγορόπουλο και τον αναπληρωτή Διοικητή κ. Βαμβουρέλη που για άλλη μια φορά ασκούν πειθαρχικές διώξεις σε εφημερεύοντες ειδικευόμενους γιατρούς με αστεία προσχήματα («διαπιστώθηκε ότι δε φορούσατε σωστά τη μάσκα σας και επιπλέον ενώ σας έγινε σύσταση για τη σωστή τοποθέτησή της εσείς επιδείξατε απρεπή και επιθετική συμπεριφορά»).

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Διοίκηση καταφεύγει σε μεθόδους άκρατου αυταρχισμού. Έχουν προηγηθεί πολλές παρόμοιες συμπεριφορές σε ειδικευόμενους που επικαλέστηκαν τη συνδικαλιστική τους ιδιότητα και ανέδειξαν προβλήματα.

Καλούμε τον κ. Διοικητή και τον κ. αναπληρωτή Διοικητή να ασχοληθούν επιτέλους με τα σοβαρότατα προβλήματα του νοσοκομείου και με τις σοβαρότατες ευθύνες τους για την αντιμετώπιση των ασθενών και να σταματήσουν να προσπαθούν να μεταφορτώσουν στους γιατρούς αυτές τους τις ευθύνες με αυτόν τον τρόπο.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 3
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.