.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει αστυνομική επίθεση στα γραφεία του ΣΕΚ (Βίντεο)


Καταγγελία επίθεσης στα γραφεία του ΣΕΚ

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει την αστυνομική επίθεση στα γραφεία του ΣΕΚ το απόγευμα της Παρασκευής 30 Οκτώβρη. Ομάδα αστυνομικών αποτελούμενη από τρία οχήματα και πολλές μηχανές επιχείρησε να προσαγάγει τον σ. Παντελή Παναγιωτακόπουλο, μέλος της Κ.Ε του ΣΕΚ.

Στις διαμαρτυρίες οι αστυνομικοί απάντησαν με απειλές και προπηλακισμούς. Έριξαν στο έδαφος τον σ. Πάνο Γκαργκάνα, διευθυντή της εφημερίδας Εργατική Αλληλεγγύη και απείλησαν με επίδειξη όπλου τον σ. Γιώργο Πίττα, δημοσιογράφο της εφημερίδας. Η σταθερή στάση και οι διαμαρτυρίες των σ., η δημοσιότητα που έπαιρνε η αστυνομική πρόκληση με φωτογραφίες και βίντεο, υποχρέωσε τους αστυνομικούς να αποχωρήσουν αφού πρώτα έκοψαν πρόστιμα για …μάσκα στον σ. Παντελή.

Η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη – Χρυσοχοΐδη δίνει το πράσινο φως για τέτοιες προκλητικές επιθέσεις. Μετά τα αίσχη της αστυνομίας στο μεγαλειώδες αντιφασιστικό συλλαλητήριο της 7 Οκτώβρη, η αστυνομία του Χρυσοχοΐδη δεν «μπορεί» να βρει τον φυγόδικο ναζί Παππά αλλά ξέρει πολύ καλά να στοχοποιεί αντιφασίστες, πρόσφυγες και μετανάστες, αγωνιστές και αγωνίστριες της Αριστεράς. Η κλιμάκωση των αγώνων της εργατικής τάξης και της νεολαίας μέχρι τη νίκη θα είναι η απάντηση.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 82.00% ( 5
Συμμετοχές )



5 σχόλια στο “Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει αστυνομική επίθεση στα γραφεία του ΣΕΚ (Βίντεο)

  1. Ηλίας Γιαννόπουλος

    Η συμμορία του Μητσοτάκη κάθε μέρα διολισθαινει όλο και περισσότερο σε δικτατορικες καταστάσεις και μεθόδους. Ο σαπιος καπιταλισμός και τα άχρηστα παράσιτα οι καπιταλιστες, κάθε μέρα καταργούν ακόμα μία δημοκρατική μας ελευθερία. Χρειάζεται συσσωμη η αριστερά να ξεκινήσει καμπάνια για την υπεράσπιση της δημοκρατίας απέναντι στις φασιστικες τάσεις του αστικού κράτους και της φασιστο-συμμορίας Χρυσοχοιδη.

    Reply
    1. Θεοδωρος Σαμιωτακης

      Σιγουρα χρειαζεται αυτο γιατι τα πραγματα σκουραινουν ακομα πιο πολύ.Ποια είναι όμως η αριστερά; Γιατι αν εννοουμε να στηθει πλυντηριο του Συριζα να μένει το βυσσινο ..

      Reply
    2. Ragnarok

      Εκτός ΣΥΡΙΖΑ, μιας κ ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σοσιαλδημοκρατία. Όχι πλυντήρια

      Reply
      1. Θεοδωρος Σαμιωτακης

        Μακαρι να ήταν σοσιαλδημοκρατια ο συριζα αλλα προκειται μάλλον για ένα αμερικανοκινητο γερμανοφιλο και νεοφιλελευθερο μόρφωμα με μηδενικες δημοκρατικες ευαισθησιες( βλεπε δημοψηφισμα,παραδικαστικα κλπ) .Σε ενα μετωπο παλης κατα της καταστολης/ φασιστικοποιησης κλπ χωρανε σοσιαλδημοκρατες στυλ Λαφαζανη ,Αλαβανου,ισως ζωης και αναλογες συλλογικοτητες( Δηκκι κλπ) .
        Φοβάμαι οτι ίσως θα χρειαστει γρηγορα γιατι βλεπω μεθοδευσεις εν οψει της πορειας του Πολυτεχνειου.Βλεπω τα Μ.μ.ε με αφορμη την ουγκανια καποιων μπαχαλων στον πρυτανη να φτιαχνουν κλιμα ” ωρα μετα την χρυση αυγη να χτυπησουμε και το άλλο άκρο” .Επιπλεον είναι και τα μετρα κατα του κορωνοιου, οπότε όσο και αν ακούγεται χιλιομασημενο,οι στιγμες ειναι κρισιμες

        Reply
  2. Τάκης

    Όσο βαθαίνει η κρίση του συστήματος,(οικονομική,κοινωνική κλ)τόσο εντείνει και αναβαθμίζει την επίθεση του πρός την κοινωνία της εργασίας,και των πολιτικών φορέων που το αμφισβητούν,και εναντιώνονται.
    Με σχέδιο και χρήμα ελέγχουν την πληροφόρηση,εξοπλίζουν τους μηχανισμούς καταστολής,εισάγουν νόμους για την αδρανοποίηση, και τρομοκράτηση των λαϊκών στρωμάτων,και της νεολαίας.
    Η Φαστικοποίηση(με την έννοια της στήριξης από τμήματα του λαού)της δημόσιας λειτουργίας και συμπεριφοράς των μηχανισμών,θα γίνεται όλο και βάρβαρη,και εξοντωτική.
    Είναι επιτακτικό δεν έχουμε περιθώριο πρέπει να αντιδράσουμε μαζικά,και αποτελεσματικά,πρίν η λαίλαπα καλύψει τα πάντα.
    Τάκης

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.