.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Επίθεση Χρυσαυγιτών στο Εφετείο: 2 γυναίκες τραυματίες, η μία δικηγόρος της Πολιτικής Αγωγής


Στο νοσοκομείο έχουν μεταφερθεί η δικηγόρος Ευγενία Κουνιάκη και μία κοπέλα, που δέχθηκαν επίθεση από Χρυσαυγίτες μέσα σε τρόλεϊ έξω από το Εφετείο.

Η Ευγενία Κουνιάκη είναι εκ των δικηγόρων των Αιγύπτιων ψαράδων κατά της Χρυσής Αυγής.

Μετά την επίθεσή τους οι Χρυσαυγίτες προχώρησαν από την Μεσογείων προς τα γραφεία τους με συνοδεία των ΜΑΤ!

«Η πολιτική αγωγή καταγγέλλει ότι η συνήγορος Ευγενία Κουνιάκη προσερχόμενη στη δίκη έπεσε θύμα επίθεσης από χρυσαυγίτες και την πηγαίνουν στο νοσοκομείο, το Δικαστήριο πρέπει να διασφαλίσει την σωματική ακεραιότητα των προσερχομένων.» δήλωσε σχετικά ο επίσης συνήγορος πολιτικής αγωγής Κ. Παπαδάκης.

Δείτε στο βίντεο δηλώσεις του συνηγόρου Πολιτικής Αγωγής Θανάση Καμπαγιάννη:

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 4
Συμμετοχές )



5 σχόλια στο “Επίθεση Χρυσαυγιτών στο Εφετείο: 2 γυναίκες τραυματίες, η μία δικηγόρος της Πολιτικής Αγωγής

  1. lathranagnostis

    Γιατί να μην δείρουν τους δικηγόρους? Ποιός τους εμποδίζει? Αφού το επίσημο κράτος, εντελώς απροκάλυπτα προσπαθεί να εκφυλίοσει τη δίκη και ο δολοφόνος αναπαύεται στο σπίτι του. Σε λίγο θα δέρνουν και τους δικαστές!

    Υ.Γ Θυμάστε τις ρεβεράντζες της Ζωίτσας με τον Κασιδιάρη στη Βουλή?

    Reply
  2. μέλος του ΝΑΡ

    Η χρυσή αυγή είναι υπάλληλος του συστήματος. Για αυτό και το καπιταλιστικό σύστημα και ολα τα λαμογια, την προστατεύουν. Η χρυσή αυγή προσπαθεί μέσω των καθεστωτικών βοθροκαναλων που την στηρίζουν και τα στηριζει, να δηλητηριασει τα μυαλά του κόσμου. Δεν το έχει καταφέρει. Στο χερι μας είναι, να ηττηθεί παντελως οργανωτικά, ιδεολογικα και πολιτικά!

    Reply
    1. ZARKO

      Νομίζω ότι γυρνάμε στην εποχή που ίσχυε ο νόμος του Χαμουραμπί «οφθαλμό αντί οφθαλμού» και «οδόντα αντί οδόντος». Τους φασίστες τους τσακίζεις, αυτή είναι η ποινή τους.

      Reply
  3. lathranagnostis

    Οι ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ, είναι τεράστιες. Το οπορτουνιστικό αυτό μόρφωμα, αφήνει πρακτικά ανενόχλητη την ναζιστική οργάνωση, κατά τα πρότυπα του ΠΑΣΟΚ, διότι προσδοκά με αυτό τον τρόπο να έχει ένα κόμμα ανταγωνιστικό στη ΝΔ και να της αποσπά ψήφους. Να υπενθυμίσουμε ότι αυτή τη ταχτική την πρωτοεφάρμοσε στη Γαλλία ο Μιτεράν.

    Reply
    1. Νίκος

      Καλά όχι και ανταγωνιστική στη ΝΔ,αγκαλιές ανταλλάσουν.Μόνο που όταν κυβερνούσε το μΠΑτΣΟΚ η ΧΑ ήταν στο 1% και γενικά κανείς δε της έδινε σημασία…Μόνο κάτι “γραφικοί” εξωκ. αριστεροί κι αναρχικοί χτυπιόντουσαν στους δρόμους με δαύτουςαπό πάντοτε κι όχι ξαφνικά από το ’13 και μετά.

      Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.