.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ελεύθερος αφέθηκε ο ντελιβεράς που πρωτοέριξε το ανάρμοστο σύνθημα για τον πρωθυπουργό


Προέκυψε διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα σε σχέση με την συνέχιση ή μη της προφυλάκισης του ντελιβερά που έριξε πρώτος το πασίγνωστο πλέον ανάρμοστο σύνθημα (“Μ@@@@τ@κη γαμιέσαι”). Έτσι ο εργαζόμενος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη.

Την προανάκριση είχε αναλάβει το Τμήμα Προστασίας του Πολιτεύματος της Κρατικής Ασφάλειας μετά την προχθεσινή σύλληψη στην οποία οδήγησαν πολύμηνες μεθοδικές προσπάθειες των στελεχών της ΕΥΠ. Σύμφωνα με διαρροές από την Κατεχάκη, στο περιστατικό τελικά δεν εμπλέκονται ξένες μυστικές υπηρεσίες, όπως αρχικά είχε νομισθεί.

Λέγεται πάντως πως ο εργαζόμενος είχε τεθεί υπό παρακολούθηση από τις 24 Φεβρουαρίου, για επικοινωνιακούς ωστόσο λόγους το σοβαρό αυτό ζήτημα κάλυπτε πέπλο μυστικότητας. Προφανώς κρατήθηκε για να σκάσει στην επικαιρότητα η -οπωσδήποτε αδιαμφισβήτητη- αυτή επιτυχία, μετά την εξαγγελία της ημερομηνίας των εκλογών.

Σε τηλεοπτική εκπομπή ο συνήγορος του κατηγορουμένου Γεράσιμος Παρλάτος δήλωσε πως ουδόλως πλήττεται το πολίτευμα από παρόμοιες πρακτικές, κάνοντας μάλιστα αναφορά στα “μύρια όσα ακούγονται στο κατά Κυριακήν Ευαγγέλιο των γηπέδων”. Στην προσπάθειά του να μετριάσει τις εντυπώσεις, σχετικοποίησε την πολιτική χρήση ανάλογης συνθηματολογίας, θυμίζοντας τις παλινωδίες της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ: Από το αυστηρό «Μισθούς και συντάξεις τις κάνατε κουρέλι, άντε και γαμήσου σύντροφε Κουβέλη», μετά την κωλοτούμπα και την ψήφιση του τρίτου μνημονίου, αναγκάστηκε να περάσει στο “Έτσι όπως πάμε μείναμε από μέλη, γύρνα, μη γαμιέσαι, σύντροφε Κουβέλη”.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 8
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.