.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Δ. Κουτσούμπα: Δήλωση για τις συνεχιζόμενες αθλιότητες της Ζ. Κωνσταντοπούλου


Έχουν περάσει 10 μέρες από τη στιγμή που δημοσιοποίησα τα τεκμήρια που αποδεικνύουν, πέρα από κάθε αμφιβολία, τη γελοιότητα και το ψεύδος των κατηγοριών που έχει εξαπολύσει εναντίον μου η Ζωή Κωνσταντοπούλου και το περιβάλλον της. Μετά από 10 μέρες, αντί να αποσύρει τα ανυπόστατα ψεύδη και τις συκοφαντίες, χωρίς καμιά ντροπή, συνεχίζει την επίθεση λάσπης, αποκαλώντας εμένα και τον σύζυγό μου «λαμόγια της αριστεράς» (συνέντευξη στον ΣΚΑΪ 5/1) και εμένα «δημόσιο υπάλληλο που διακινεί μαύρο χρήμα» (συνέντευξη στην ertopen 5/1).

Απαιτώ από την Ζ. Κωνσταντοπούλου να εμφανίσει στοιχεία για τις γελοίες κατηγορίες της και να τα προσκομίσει στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης (ή άλλο αρμόδιο όργανο), αλλιώς να τις αποσύρει και να ζητήσει συγγνώμη.

Βέβαια, αν είχε οποιοδήποτε δεδομένο που να στοιχειοθετεί αυτά που λέει, θα το είχε ήδη καταθέσει, αντί να περιφέρει ανυπόστατες καταγγελίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα τηλεοπτικά πλατώ.

Αποδεικνύεται ότι η κ. Κωνσταντοπούλου μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε ψέμα ή τερατολογία για να χτυπήσει όποιον θεωρεί πολιτικό της αντίπαλο. Το ότι ανάγει σε πολιτικό της αντίπαλο την μαχόμενη αριστερά, και με έμφαση την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, είναι κάτι που θα πρεπε να προβληματίσει όσους και όσες ακόμη πιστεύουν ότι υπάρχουν «από μηχανής σωτήρες» ή ότι αρκεί ο θολός αντιμνημονιακός λόγος, χωρίς καμία ταξική αναφορά, χωρίς διάθεση σύγκρουσης με τους εκπροσώπους του κεφαλαίου και ρήξη με την ΕΕ, για να απαλλαγούμε από το μνημονιακό ζυγό.

Για τις πολιτικές αιτίες της επίθεσης, παραπέμπω στην ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ: antarsya.gr

Για τα υπόλοιπα, θα ήθελα να θυμίσω απλώς στην κ. Κωνσταντοπούλου ότι δεν είμαστε ίδιες. Έκαστη εφ’ ω ετάχθη.

Δέσποινα Κουτσούμπα

Συνημμένη η συνομιλία που δημοσιοποίησα από 30/12

 

 

Το αναλυτικό ιστορικό της υπόθεσης εδώ dkoutsoumpa.gr

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 5
Συμμετοχές )



15 σχόλια στο “Δ. Κουτσούμπα: Δήλωση για τις συνεχιζόμενες αθλιότητες της Ζ. Κωνσταντοπούλου

  1. Γιώργος Μαστροκώστας

    Μετά τις δημοσκοπήσεις που εμφάνισαν την “πλευση ελευθεριας” με εκλόγημα ποσοστά, άρχισαν τα όργανα. Όλοι οι καλοί προσέτρεξαν, μάλιστα ο εκδότης του Infowar αποφάνθηκε οτι και επαγγελματικά δεν αξίζει τίποτα η Κωνσταντοπούλου. Θα μου πείτε: δείγματα παρακμής και ηθικής κατάπτωσης στον χώρο της Αριστεράς; Aπίθανο, η Αριστερά είναι σαν την Ελλάδα: μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει… Άλλωστε η Δέσποινα είναι υπεράνω πάσης υποψίας. Ποτέ δεν έκλεινε προς ΣΥΡΙΖΑ. ΠΟΤΕ!!!

    Reply
    1. Ανώνυμα

      Δηλαδή συγγνώμη συναγωνιστή [???] Γιώργο, σοβαρά πιστεύεις τα αίσχη της Κωνσταντοπούλου;;; Και με τέτοια ακατάσχετη και ανυπόστατη αισχρολογία γιατί την τοποθετείς στην Αριστερά;;; Η Αριστερά δεν χυδαιολογεί, δεν βρίζει… εγκαλεί με αποδείξεις και αδιάσειστα στοιχεία, δεν σκιαμαχεί, χρησιμοποιώντας το προνόμιο του ΜΟΝΟΛΟΓΟΥ χωρίς αντιπαράθεση από “ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ” κανάλια τύπου ΣΚΑΙ!!! Έλεος, επιτέλους, με την προσπάθεια κάποιων μονίμως να αγγιστρώνονται σε επίδοξους ΣΩΤΗΡΕΣ… Όχι άλλο ΣΩΡΑ όχι άλλη ΖΩΗ… Και, επιτέλους, κάτω τα χέρια από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, είχε πάντοτε ΣΑΦΕΣ και ΚΑΘΑΡΟ ΜΕΤΩΠΟ απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ!!! Κάποιοι άλλοι “ακύρωναν” την ψήφο του Αριστερού Κόσμου στα Δημοψηφίσματα… Και ο κόσμος τους γύρισε την πλάτη και …τρέχουν και δεν φτάνουν με τη ΜΟΝΟΜΑΝΙΑ τους απέναντι στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ… Άντε μπράβο, γιατί αρκετά!!!

      Reply
      1. Κάποιος με στοιχειώδη μνήμη

        ε, όχι και “είχε πάντοτε ΣΑΦΕΣ και ΚΑΘΑΡΟ ΜΕΤΩΠΟ απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ” η ΑΝΤΑΡΣΥΑ!!! Μην γίνεστε τόσο προκλητικοί, άλλωστε δεν πέρασε και πολύς καιρός ωστε να ποντάρετε στη λήθη του κόσμου, μόλις 1,5 χρόνο πριν τους στηρίζατε με νύχια και με δόντια…

        Reply
        1. ιαννισ

          Ποιά ακριβώς εννοείς “στήριξη” από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στον Συριζα;

        2. Κάποιος με στοιχειώδη μνήμη

          Δε θυμάσαι την αβάντα που κάνατε στο ΣΥΡΙΖΑ τόσα χρόνια (και ιδιαίτερα ξεδιάντροπα την περίοδο 2012-2015); Δε θυμάσαι που είχατε ακόμα και την ίδια επιχειρηματολογία (τα ψεύτικα δίπολα “μνημόνιο-αντιμνημόνιο”, την “κακιά Μέρκελ” που “μας επιβάλλει τα μέτρα”, την “κατοχή” και το “Δ΄Ράιχ” στο ΠΡΙΝ, τις κοινές “πλατείες”, τα εκατοντάδες κοινά σχήματα με το ΣΥΡΙΖΑ σε όλη τη χώρα, το “κάτω η χούντα του Σαμαρά” (που έκλεινε το μάτι στην κυβερνητική εναλλαγή από το ΣΥΡΙΖΑ), η φαντασίωση της “αριστερής κυβέρνησης” που θα υλοποιούσε το “μεταβατικό” πρόγραμμα με την… πίεση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (!), τα χαριεντίσματα μπροστά στις κάμερες της αντιπροσωπίας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με τον Τσίπρα (όταν ακόμα δεν είχε κλείσει το ντιλ με τους ΑΝΕΛ και παίζονταν ακόμα το παιχνίδι…), μετά τη “νίκη του λαού” που δηλώνε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ το βράδυ των εκλογών με τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, η συμμετοχή στις επικοινωνιακές κυβερνητικές διαδηλώσεις “στήριξης της διαπραγμάτευσης” τους πρώτους μήνες, το τεράστιο διάστημα ανοχής που έδειξε στην κυβέρνηση (ως και την ψήφιση του 3ου Μνημονίου)…
          Αυτά σου φτάνουν;

        3. ΑΝΤΑΡΣΥΟΣ

          απλά λές ψέμματα:

          α. Τα σχήματα που η ΑΝΤΑΡΣΥΑ συνηπηρξε με δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ ήταν όλα κι όλα καμμιά 10αριά. Και μάλιστα αυτές οι δυνάμεις ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ νωρίς από τον ΣΥΡΙΖΑ.

          β. Η στάση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΉΦΙΣΜΑ και στις 2 συγκεντρώσεις του φεβρουαρίου ’15 ήταν και παραμένει ταξικά/πολιτικ΄/κοινωνικά ΟΛΟΣΩΣΤΗ και ΥΠΕΡ των εργατολαϊκών συμφερόντων. Μαζί με τον λαό, χωρίς υποταγή στον μέσο όρο. Αυτή είναι η σωστή εργατική πολιτική.

          Ούτε ρεφορμισμός, ούτε και ελιτισμός/φοβος αλά ΚΚΕ

      2. Γιώργος Μαστροκώστας

        Φίλε “άγνωστε” καταρχήν η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν είναι κάτι ενιαίο, είναι διάφορα πράγματα μαζί. Άλλο πράγμα το ΝΑΡ άλλο το ΣΕΚ, γάμος συμφέροντος είναι χωρίς συναίσθημα κανένα.
        Η πρώην οργάνωση της Κουτσούμπα μέχρι τον Ιούλιο του 2015 έδινε “μάχες” ενάντια στον σεχταρισμό όπου σεχταρισμός ήταν η απόσταση που φρόνιμα τηρούσε η τότε ΑΝΤΑΡΣΥΑ από τον μέχρι τότε ΣΥΡΙΖΑ. Όταν η οργάνωση της Δέσποινας έκανε την υπέρβαση στον σεχταρισμό και κόλλησε στην ΛΑΕ διασπώντας την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η Δέσποινα παρέμεινε στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ χωρίς όμως να αποποιηθεί τις ευθύνες για την μέχρι τότε παραλυτική παρουσία της ΑΡΑΝ. Αν φαντάζουν αυτά περασμένα, ο παραγοντισμός και το παρασκήνιο ήταν παρόντα και στην 3η Συνδιάσκεψη.
        Τέλος , δεν ήταν μόνη της η Δέσποινα στις αντιπαραθέσεις με την Ζωή, ήταν και το Unfollow, ήταν και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με ανακοίνωση. Γιατί όλος αυτός ο ορυμαγδός;
        Δεν ζούμε σε εποχές αθωότητας “‘αγνωστε”!

        Reply
  2. Γιώργος Μαστροκώστας

    Μάθημα ορθοφωνίας κάνω και εγώ, ωστόσο δεν με πήρε η Δέσποινα τηλέφωνο, απορώ!

    Reply
    1. Κώστας

      Χτες με ρώτησε κάποιος αν ξέρω κάποιον καλό ψυκτικό. Πρόκειται για καραμπινάτη, απεχθή, επαχθή, παράνομη και επονείδιστη απόπειρα χρηματισμού μου, διαδώστε.

      Κώστας

      Reply
    2. ΑΝΤΑΡΣΥΟΣ

      κ. Μαστροκώστα, αν θέλετε μπορείτε να λάβετε γνώση κάνοντας μάθημα διαλεκτικής σκέψης, της οποία στερείστε. Γνωρίζετε φίλε μου πως όσο πιο θολές θέσεις έχει ένας πολιτικός σχηματισμός, τόσο πιο ύποπτος είναι για πλιάτσικο, ψέμμα, απάτη και κωλοτούμπες.

      Ενα τέτιο κόμμα είναι και η ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. Και τέτοια πολιτικός είναι η κ. Κωνσταντοπούλου: Ψωνάρα/ναρκισίστρια, απευθύνεται με καρα-ασαφή λόγια στον κόσμο, δεν λέει ουσιαστικά τίποτα! Μόνο παρεμβάσεις στο fb είναι και τπτ άλλο!

      Reply
      1. Γιώργος Μαστροκώστας

        ΑΝΤΑΡΣΥΕ, το πρόβλημά μου δεν είναι η φυσιογνωμία της ΠΛΕΥΣΗΣ, το πρόβλημα είναι ποιός είναι ο μαέστρος της πολύ κακής ενορχήστρωσης. Ποιός βαστάει τη μπαγκέτα;
        το ρόλο του ΚΚΕ στις συγκρούσεις του λαϊκού κινήματος από το 2008 και μετά.

        Reply
        1. ανταρσυος

          την μπαγκέτα στην συγκεκριμένη επίθεση/λάσπη, την κράτησε αποκλειστικά η κ. Κωνσταντοπούλου και η ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. Αυτοί κράτησαν και την μπαγκέτα και έκαναν την ενορχήστρωση.

      2. Γιώργος Μαστροκώστας

        ΑΝΤΑΡΣΥΕ, το πρόβλημά μου δεν είναι η φυσιογνωμία της ΠΛΕΥΣΗΣ, το πρόβλημα είναι ποιός είναι ο μαέστρος της πολύ κακής ενορχήστρωσης. Ποιός βαστάει τη μπαγκέτα;
        Γιατί κάποιοι ζήλωσαν το ρόλο του “αριστερού” προβοκάτορα (βλέπε ΚΚΕ) στις συγκρούσεις του λαϊκού κινήματος από το 2008 και μετά;

        Reply
        1. ανώνυμος

          Καλά, γιατί τσακωνόμαστε, αφού βασικά συμφωνούμε: Το ΚΚΕ είναι τροχοπέδη του κινήματος. Η Κωνσταντοπούλου, όσα μεγάλα λάθη και νάκανε, δεν ήταν ποτέ ΚΚΕ, πρέπει να της το αναγνωρίσουμε.

        2. ανταρσυος

          Η Κωνσταντοπούλου είναι μια ψωνάρα συστημική πολιτικός. Που ενδιαφέρεται πρωτίστως για την καριέρα της ως πολιτικού. Οι θέσεις της ΠΛΕΥΣΗΣ είναι ό,τι να ναι, θολές και ούτε καν δεν υπάρχει μια έμπρακτη δράση. Για το ζήτημα της ΕΕ κοκοκο η ΠΛΕΥΣΗ. Για το ζήτημα της ελληνικής ολογαρχίας που λυμαίνεται την χώρα, επίσης κοκοκό η ΠΛΕΥΣΗ.

          ΑΥΤΑ είναι τα κριτήρια συμμαχιών, και τίποτα άλλο! Και στο κριτήριο των θέσεων και στο κριτήριο της πράξης, η ΛΕΥΣΗ είναι μια συστημική πολιτική δύναμη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.